7 Tijd getest inhoudstypen voor Rijvaardigheid Web verkeer naar uw site


   Door Deepak DuttaIf je website of een blog, moet u de inhoud die mensen nuttig vinden creëren. Als de inhoud waardevol is, zullen andere sites een link naar uw inhoud en u zal het aantal terug links naar uw site. Deze links terug zullen niet alleen het genereren van direct verkeer van die sites, zal het ook helpen bij het verhogen van uw zoekmachine ranking en organisch verkeer.

Dus, welke soorten inhoud lokaas voor andere sites een link naar uw sites? Dit artikel bespreekt zeven soorten inhoud die blijken te zijn magneten voor terug links. Probeer een paar van deze technieken om uw links en het verkeer te verhogen.

1. Kreta “How To” Guides. Dit type van gidsen is populair en ook zeer nuttig zijn om de lezers Schrijf een paar ideeën met betrekking uw niche en gebruik gezaghebbende websites om je onderzoek te doen.

Maak er een stap-voor-stap, bij voorkeur genummerd als 1, 2, enz., gids. Het moet zo simpel zijn als een recept, maar heeft genoeg details voor iemand de stappen om iets te bereiken volgen.

2. Schrijf omstreden advies over breaking news. Dont herhaal het nieuws. Groot nieuws organisaties hebben honderden betaalde spullen voor berichtgeving. Je moet het nieuws te analyseren en uw eigen mening aan te bieden. Echter, als het advies is uitgeschakeld main stream, heeft zij meer kans op het aantrekken van andere attenties.

3. Videos worden steeds populairder op het web. Maak een video met betrekking tot uw niche, maar maakt het grappig. Mensen houden van grappige videos. U kunt gebruik maken van kinderen en huisdieren te funny video opnamen te maken en dan proberen om die fotos koppelen aan uw niche. Uploaden naar een paar populaire video sites zoals YouTube en Metacafe. Dont vergeet uw website link leggen in de video en insluiten de video in uw website.

4. Houd een kleine goedkope digitale camera in je auto de hele tijd. Wanneer kom je grappige dingen willen, reclamebord en verkeersborden, nummerplaten, enz., fotos nemen en post het op je site en fotos delen populaire sites, zoals Flickr, SmugMug, enz.

5. Maak een webtool met betrekking tot uw niche. Web-tools zoals hypotheek calculator, carbon foot print rekenmachine, enz. zijn populair en nuttig. Vraag uw bezoekers wat voor soort tools die ze willen zien op uw site.

Zodra u de details van wat het instrument moet doen, ga naar Elance, rent-a-coder, of online programmeurs en webmasters forums voor offertes voor de ontwikkeling van het hulpprogramma werven. Je moet weten Dont software programmering, maar je moet precies weten wat de instrumenten moeten doen.

6. Vraag naar ideeën voor wedstrijden van forums die u bezoekt en regelmatig een wedstrijd te starten op uw site. Kondig in forums met betrekking tot uw niche. Geef gratis spullen weg ten minste een waarde van $ 50 tot de winnaar en symbolische prijzen aan alle finalisten.

Beschouw het als uw advertentie-uitgaven. Voer de wedstrijd voor een maand of zo voor het woord te verspreiden rond. Moedig uw bezoekers te verspreiden het woord.

7. Interview bekende persoonlijkheid in je niche en na het interview op uw site. Schrijf bloggers in uw niche over het interview. Als de geïnterviewde een inzichtelijke gedachten heeft, zal andere bloggers over schrijven en een link naar het oorspronkelijke interview gepubliceerd in uw site.

Bloggers gebruik van de zeven typen inhoud hierboven beschreven voor virale marketing en link lokmiddel om meer verkeer naar hun sites. Als u een website actief zijn, niet een blog, kunt u nog steeds in dienst van deze technieken om te beweren Deelt u van het web in het vrije verkeer uw advertenties niche.Use Dr Deepak Duttas en gratis advertenties plaatsen voor al uw gratis online marketing behoeften. Bouw links en het verkeer met behulp van zijn vrije artikel marketing en sociale media link building tools .