afschermen over Real Estate Opportunities


   Door Kadence BuchananYoure een nieuw huis koper. Je herkent er is een kans om een huis te kopen dat eens buiten het bereik van u en uw gezin en youre scouting het vlot van de foreclosures in uw prijsklasse.

It is spannend te denken over het vinden van een betaalbaar huis – misschien wel een die een beetje TLC nodig heeft – en genieten van de vele voordelen van een eigen huis. Als voormalig gelicentieerde makelaar en zakelijke journalist die dergelijke woningen in het verleden hebben gekocht, ik zowel feliciteren en voorzichtigheid je.

Eerste regel – ontwikkel uzelf over huis kopen. Tweede regel – jezelf agent een goede buyers. Ten slotte, ga op zoek naar uw ideale plek met de ogen wijd open! Onverwachte dingen vaak gebeuren afgeschermd woningen. Its alsof het huis bijna weet is achtergelaten en begint te verslechteren – vaak geholpen door vandalen of af en toe een kraak.

Afgeschermd huizen hebben vaak een “look” over hen die begint op de stoeprand. Zodra nette landschapsarchitectuur wordt overwoekerd, bruin gras, bloemen geven hun bloei. Gelukkig, dit is puur cosmetisch, en als koper van een onroerend goed in nood, kunt u gemakkelijk voorbij aan deze voorwaarde en beeld wat een beetje water en bijsnijden kon doen.

Kijk om je heen. Whats de buurt eruit? Als is de slechtste huis op een zeer mooi blok,s that waarschijnlijk een positief voor u – een investering in de toekomst waardering als u de woning kan grijpen voor veel minder dan de naburige comps niet in afscherming. Als is de beste huis op een blok van bouwvallige verhuur met autos op blokken, bruin gazons en bars op vensters, kunt u elders op zoek naar een betere toekomst waardering waarde.

Als je de optimistische standpunt in te nemen, kan iemand anders ziet een ander soort gelegenheid. Een die niet helemaal zo positief. Een verwaarloosde voortuin en een “Bank Owned” te koop teken vertelt mensen van minder karakter dan u, dat een huis leeg is. Denk aan al die koperen verscholen in de airconditioner. En, hoe zit die wastafels? Sommige huizen zijn zo afgeschermd ontdaan van koper, aluminium, en iets anders thats got recycleren waarde dat zij niet langer in aanmerking komen voor onroerend goed-leningen. Kijk goed op de verwarmings-en koelsysteem om te zien of het nog volledig intact. Als its niet, dan kan u en uw agent gebruik dit gebrek als hefboom voor een betere prijs.

Sommige huizen in nood te hebben geleden onder verwaarlozing voor jaren. Daarom is van essentieel belang dat u en uw agent kijken naar de dingen die zou kosten het meest tot de vervanging en reparatie. Begin op de top met het dak. Is er groen mos het verfraaien van de gordelroos? Is het dak rechte en ware of heeft het oppervlak hebben weinig heuvels en dalen? Kijk naar de plafonds in het huis tekenen van een lekkend dak. Als je vlekken zien, ga terug naar buiten en kijk naar het dak weer, of kijken of open zolder theres ruimte om te zoeken naar de bron van een lek.

Als een dak heeft uiteraard te vervangen of te herstellen ernstig behoeften, berekenen deze kosten in uw aanbod.

Vervolgens aandacht te besteden aan je voeten! Loop door het huis en gevoelig tot zachte plekken in de vloer. Zoek naar vloeren die helling of vloerbedekking oppervlakken die voelen “papperig.” Is het huis op een plaat of verhoogde stichting? Elke stijl heeft zijn eigen kwetsbaarheden en stichtingen zijn meestal duur en tijdrovend om vast te stellen. Soms, met hardhouten vloeren, itsa loutere kwestie van de vervanging van een aantal planken. In andere gevallen kan een stichting zijn verschoven en kunnen worden verzwakking van de gehele structuur. Een slimme makelaar in staat zal zijn om u te vertellen wat ongeveer de kosten voor reparaties aan dure items, zoals daken en stichtingen.

Youll ook vinden dat je neus is handig als thuis kopen. Wees snuiven de lucht te onderscheiden als je residuele “kat ruiken” of er kan iets meer over, zoals schimmel, in de structuur. Vaak wordt vloerbedekking in afgeschermd huizen gekleurd en there is een onaangename geur in de lucht. Sommige van deze ontwikkelt alleen maar omdat een huis is gesloten voor een lange tijd. Its gemakkelijk te verhelpen wanneer een gelukkig Vastgoedeigenaar opent ramen en deuren, reinigt tapijten en vloeren dweilen. Maar kan een doordringende geur betekenen dat er een lek ergens – van sanitair, het dak of een apparaat. Gezien lang genoeg, kan geen vocht wenden tot schimmel die vaak mensen ziek maakt. Het opheffen van schimmel is zelden makkelijk als het een manier van reizen en zich achter muren en onder vloer heeft.

Terwijl je ogen open en neus in de lucht, is It van essentieel belang dat kopers van huizen afgeschermd ook open hun gedachten. Youll zelden vindt een ongerept woning tegen een dieptepunt, bargain basement prijs. Afgeschermd woningen vereisen doorgaans verbeelding van de koper – een vermogen verder te kijken dan wat er wat kan worden. Sommige van de werk vereist elleboog vet en verf – goedkoop en makkelijk aan te komen! Als andere fixes professionele hulp of complete systemen vereisen moeten worden vervangen, zorg ervoor dat deze kosten zijn verwerkt in de aanbieding doen.

Wees realistisch over uw vermogen om veroorloven om het huis weer in grote nood in het huis van uw dreams.Come bezoek ons om te leren over de schoonheid van Sonoma County Real Estate of als u overweegt de aankoop van onroerend goed in Sonoma County