Air Tools Beginners Guide


   Door Jake StrongBuying hulpmiddelen luchtmacht voor de eerste keer kan een ontmoedigende taskas kan vinden van de juiste tool anytime. In een poging om uw eventuele aankoop plezieriger en te belonen, Im presenteren u met dit gereedschap air power Koopgids maken. Id raden printen het uit of bookmarking dit artikel als een gids.

Het eerste wat je moet weten is dat there is een lucht elektrisch gereedschap voor vrijwel elke baan uit thereand bedoel ik geen baan. En de tweede cruciale punt om te onthouden is dat alle lucht elektrisch gereedschap vereisen een aparte luchtcompressor. Veel first-time kopers tool Dont beseffen dit of vergeten. Houd dat in de achterkant van je geest altijd.

Let praten over luchtcompressoren voor een moment. Ze zijn niet allemaal hetzelfde. Wanneer u een lucht elektrisch gereedschap kopen, dan zal zij een PSI (druk per vierkante inch) rating. Je hebt een luchtcompressor met dezelfde PSI vermogen. Het moet vanzelfsprekend dat uw lucht slangen en aansluitingen perfect moeten overeenkomen. U wilt een strakke pasvorm.

Twee belangrijke soorten van luchtcompressoren zijn: compact en zuiger-type.

Compact compressoren Dont gebruik maken van een tank perslucht op te slaan. Als zodanig is de compacte compressor draait terwijl het geven van je gereedschap de lucht het vereist. Het voordeel van het compacte compressoren zijn de mogelijkheid om te nemen overal met gemak, omdat ze klein en licht. Echter, dit is een afweging. Terwijl zijn klein en licht, het ontbreken ze de macht. Als youre gaan doen elke bevoegdheid schilderij, bijvoorbeeld, zal een compacte compressor hoogstwaarschijnlijk ontoereikend.

Zuiger-type compressoren, aan de andere kant, zijn krachtiger. Ze hebben een tank die slaat de perslucht. De compressor doesnt noodzaak om voortdurend te lopen als de compacte compressoren doen. In plaats daarvan draait het alleen als de lucht moet terug naar een bepaalde druk te worden aangepast. De zuiger-type compressoren hebben twee fasen modelssingle en dubbel. Als youre bezig met een onstuimige-duty werk, is het beste om een dubbel-stage compressor.

Wellicht een van de meest voorkomende lucht elektrische gereedschap gekocht is een spijker pistool, dus let gaan over een aantal snelle basics over hen.

Schiethamers komen in twee soorten: spoel en stok. Een spoel-based nail gun houdt de nagels in een trommel-als container. Doorgaans zullen deze wapens bezit zijn van een paar honderd nagels. De stok op basis schiethamers zijn voor uw kleinere, algemene banen. Ze hebben meestal bezit zijn van een paar dozijn of zo nagels. Tenzij youre doen wat de bouw of een zeer groot project, een stok op basis gun zal het werk doen.

Bij het kopen van een lucht-aangedreven nail gun, denken over wat je van plan bent om het te gebruiken voor. Veel schiethamers worden gebouwd met een specifieke taak in het achterhoofd. Enkele voorbeelden van taken gebaseerde schiethamers zijn: framing schiethamers, afwerking schiethamers, dakbedekking schiethamers, enz.

Afwerking schiethamers zijn meer voor uw licht werk, terwijl inlijsten schiethamers zijn voor het zware werk.

Net als iets groots in het leven, de lucht elektrisch gereedschap zijn er in verschillende maten en geladen functies. Wat merken,s that echt een persoonlijke vraag. Sommige mensen worden trouw aan bepaalde merken. Als youre niet zeker wat te zoeken, probeer Bostitch, Craftsman, DeWalt, Milwaukee, en Porter-Cable first.You kunnen andere lucht elektrisch gereedschap te vinden op een diep korting bij Air-Power-Tools.com. Voor hoge-kwaliteit, maar spotgoedkoop, gereviseerde elektrische gereedschappen, klikt u op de elektrisch gereedschap link. Verlevendigen het werk plaats door het krijgen van een radio-werkplek op een goedkope prijs van WorksiteRadios.com .