Auto Paint How To: A Basic Guide


   Door Cooper MillerWhether u gewoon geïnteresseerd in de re-spuiten een klein gebied te verdoezelen wat verf chips, of wilt u uw auto trakteren op een custom paint job, dat zal u laten genieten van jaloerse blikken vanuit elke voetganger passeert u, zult u moeten volgen een paar basisregels, en hebben de juiste tools bij de hand om de uitvoering van de werkzaamheden tot een hoge standaard.

Het eerste wat te vermelden over banen auto verf is dat je altijd moet werken in een goed geventileerde ruimte. Verf dampen kunnen ook een aantal oplosmiddelen die kunnen achterlaten als u een licht gevoel in het hoofd en zelfs vergiftigen als je ze inademt, dus zorg ervoor dat er vrije doorgang van lucht door uw werk winkel als je schilderij. Je moet ook gasmasker dragen een masker tijdens het schilderen of het preparaat te voorkomen dat het inademen van alle verf en losse stof dat je vrijkomen.

Om het beste effect als schilderen, moet u ook om ervoor te zorgen dat u in staat bent te houden stof tot een minimum. U kunt het bereiken van een goed milieu door opknoping vellen van vloer tot plafond in het gebied waar u werkt, en het dragen van overalls. Je moet ook Stofzuigen het gebied waar je bent schilderkunst aan het begin van elke sessie.

Wanneer u van toepassing Auto Body verf, het belangrijkste is om een goede afwerking, zelfs dat ziet er goed uit te krijgen, en de sleutel tot het verkrijgen van een goede afwerking is met een goede start. Voorbereiding is alles in Schilderen. Get it right, en u zult in staat zijn om een fantastische gladde afwerking die zal duren voor het jaar en ziet er geweldig uit, geniet van beknibbelen op je voorbereiding en je afwerking ziet er armoedig meteen, en dan erger in de tijd.

Voordat u verf, moet je strippen van de oude verf baan. U kunt dit doen met een oplosmiddelhoudende verf verwijderaar, of doe het op de harde manier door schuren terug de panelen op blank metaal met behulp van een schuurmachine. Welke methode je ook kiest, moet u ervoor zorgen dat u een zeer goede basis. Om dit te bereiken, gebruikt u de beste kwaliteit schuurpapier beschikbaar zijn, en bereid zijn om serieus de tijd genomen de baan.

Zodra u tevreden bent met je basis, kunt u beginnen met het toepassen van de primer. Gebruik een HLVP spuitpistool aangesloten op een luchtcompressor, omdat dit veel meer zelfs dan een aërosol, en zal zijn veel goedkoper in de lange termijn. U moet lange vegen slagen in een richting te krijgen een goede basis om verf op. Na elke vacht, zodat de verf te drogen, en vervolgens het zand terug naar een glad oppervlak. Dan gelden de volgende laag in de streken die verder gaan op 90 graden ten opzichte van de voorgaande laag, omdat dit zal een nog kleur.

Er zijn twee soorten van auto verf die u kunt gebruiken op een auto, op basis van cellulose en Two Pack auto verf. De meeste schilders nu gebruik maken van twee stuks want het geeft een betere afwerking, en metallic kleuren zijn beschikbaar, terwijl cellulose verf kan lastig zijn om te gaan met, en wordt het best gebruikt op klassieke autos waar je probeert te heroveren een oudere stijl.

Net als bij de primer, moet u de toepassing van de auto verf in jassen, spuiten in een richting, dan weer schuren tot een boete oppervlak om eventuele onvolkomenheden te verwijderen, alvorens de volgende laag haaks op de vorige.

Tussen jassen, is het noodzakelijk om de sproeiers op uw HVLP spuitpistool schoon, omdat anders kleine vlokken van gedroogde verf kan worden gevangen in de spray en veroorzaken onvolkomenheden die bederven het uiteindelijke effect.

Als je tevreden bent dat u een goede dekking en toegepast heb genoeg van auto lagen verf instantie het creëren van een uitstekende afwerking van toepassing, meer een jas voor de beste effecten, laat het drogen, en dan zand terug voor een gladde afwerking. U moet voor de verf volledig drogen voor 24 uur en vervolgens het toepassen van een wax polish aan het gehele lichaam om je nieuwe verf te beschermen en geeft het een glans die ongetwijfeld zullen de aandacht van iedereen die u op de road.Jason pass vangst is geweest in de bouwmachines en industriële bedrijven verkopen meer dan 10 jaar. Hij bezit en exploiteert Red Hill Levering aan beter aan de auto-en industriële bedrijven. – Automotive Tools