Blog Reacties Gelijke Groot Blogger inhoud – Building Business Agenda Into Gemeenschappen


   Door Chuck Crawford “Ja, ons bedrijf heeft een blog”

Klinkt dat bekend? Lots van bedrijven hebben blogs, maar de meeste van de medewerkers en het management hebben geen idee wat dat blog over gaat. Als u medewerkers hebben, zelfs als ze arent verantwoordelijk voor uw blog, kunnen zij worden een super waardevolle aanvulling op uw blog en is de algemene prestaties.

Gewoon door het maken van een opmerking of twee een paar keer per week.

Dit geldt ook voor uw marketing netwerk. U besteedt veel tijd netwerking met andere bedrijven, toch? Bent u uw zakelijke netwerken blog met een tiende van de dezelfde inspanning?

Ill ophouden cryptische hier en maak kennis met het punt.

Blog reacties rock!

Uw medewerkers en uw netwerk van vrienden moeten maken van opmerkingen over uw bedrijf blog waar mogelijk. De logische plaats om te beginnen is binnen uw eigen organisatie. Als je werknemers, vraag hen dan om de onderneming blog te lezen. Je Dont hebben om ze te vertellen om commentaar te posten, maar je kan erop wijzen dat ze betrokken raken van tijd tot tijd. Reacties zijn nieuwe inhoud. En nieuwe inhoud is een van de belangrijkste doelstellingen voor uw bedrijf blog.

Het helpt ook uw potentiële klanten vertrouwd te raken met uw organisatie. Als ze weten dat “Timmy” is belast met de scheepvaart, dan zullen ze weten wie de e-mail moeten zij over een scheepvaart probleem.

Het toont ook aan uw lezers dat uw bedrijf is een echte business. Dat uw bedrijf is een grote groep mensen die kunnen bieden wat product of dienst u verkoopt. Het bouwt vertrouwen.

U kunt dit naar een nieuw niveau met uw zakelijke netwerk ook. We weten allemaal dat netwerken de sleutel vandaag. It Daarom websites zoals Facebook, LinkedIn, etc, zo populair zijn.

Maar om een opmerking vriend je moet een opmerking vriend. Dat betekent dat uw netwerk relaties naar een nieuw niveau. Als bedrijven binnen uw netwerk hebben en onderhouden van een blog, de tijd nemen om te lezen dat blog. Neem de tijd om reacties op dat blog maken als het is iets dat je interesseert of betrekking heeft op uw branche.

Ik weet there is dit hele “volgen”, “geen follow” blog controverse gaande. Met commentaar van netwerken het doesnt materie. Dont krijgen verpakt in de follow-tag heisa. Links zijn links en de blogs binnen je netwerk zijn werkzaam bij het opbouwen van het verkeer net zoals je bent. Als u een regelmatige commenter op verschillende blogs die gerelateerd zijn, zal uw verkeer groeien. Of its zoekverkeer of blog verkeer, its verkeer.

En een hand wast de andere. Deze bedrijven zijn te bloggen. Als ze zien dat je een bijdrage leveren aan hun blog, zullen velen van hen terug in de gunst door het lezen van je blog als ze kunnen en commentaar te geven op je blog posten indien van toepassing.

Dit is hoe blogs groeien. Dit is hoe business blogs geworden bedrijfsleven. En dit is hoe u uw algemene verkoop-en aanwezigheid op het web kunnen verbeteren.

Dont korting reacties op uw blog. Ze zijn krachtig toevoegingen en kan helpen uw site en de inhoud It groeien. Als u aandacht aan de “inhoud is koning” credo, dan moet u absoluut de tijd nemen om te werken aan het commentaar gedeelte van uw bedrijf blog.Chuck Crawford is een gevestigde expert in web design, verkeer en website ontwikkeling financiële analyse. Hij is mensen te helpen ontwerpen en ontwikkelen van hun internet bedrijf sinds 1995. bezoek Business Blog Management Company of My Business Blog