Customize Your Classic Car – Paint Your Own Velgen


   Door Steamboat L. SalterPaint je eigen Velgen? Wie had dat gedacht iets eerder gedaan door professionals gedaan zou kunnen worden in uw eigen huis.

Hoewel, is het begrip van de schilderkunst uw eigen velgen zijn rond een paar jaar nu, vele vragen pop-up van hoe dat te doen, en ik dacht dat ik zou mijn eigen ervaringen met mijn schilderij Integra voorraad velgen delen. Ik heb gelezen tot vele voorbeelden van hoe dit te doen, maar mijn eerste keer proberen werd dit jaar toen ik koos voor mijn winter velgen Refinish. Ik was vrij kunt u met het resultaat.

Ten eerste, wat de hel heb je nodig om uw velgen schilderen? Verf natuurlijk:) Dit is waar DupliColor komt in hun wiel verf. Zij bieden verf kleuren die bij je past komt in wit, brons, klassiek zilver en brons ook. Ik koos voor mijn doen in roodkoper verlaten van mijn lip de voorraad gepolijste stijl kijken. Dus hier zijn uw opties:

Dus u uw kleur koos, kocht je verf en zijn semi-klaar. Eerst moet je zand van uw velgen. Waarom? Dit geeft het oppervlak een ruwe textuur, zodat de verf iets te voldoen. Verwijzing het artikel aan uw velgen polijsten over hoe schuren van de velgen werken. Het enige verschil met dit is hoe ver je wilt gaan. In mijn geval zijn: de winter geschilderd velgen heb ik gekozen niet te gaan door het proces van het strippen van de verf op de velgen volledig. Ik gewoon geschuurd vaststelling van de oppervlakte met 300 schuurpapier korrel zorgen om alles even geschuurd. Dit geeft de ruwe oppervlak nodig is voor de verf te houden, en zolang uw velgen had geen schade moet worden goed genoeg.

Uw velgen zijn geschuurd, je hebt je verf en zijn nu klaar. Ten eerste, zorg ervoor dat je schoon schuren alle stof van de velgen en zorgen voor een volledig schoon oppervlak zodat de verf zal stok en schilfert niet af na uw eerste schijf met je pas geschilderd velgen! Hier zijn mijn velgen gewassen en klaar om volledig drogen voordat schilderij:

Mijn velgen zijn gemaskeerd af met kranten en plakband. Natuurlijk wil je dit doen, zodat u Dont beurt uw banden in de kleur die u schilderen. Ik wil Dont roodkoper geschilderde banden. Ook als je er dicht genoeg, zult u weten dat de lip is gemaskeerd af ook. Dus ik zorgvuldig toegepast plakband op de lip om het te beschermen tegen en geschilderd. Ook weet je het kleine ding je luchtpomp in, dat masker af en tenzij u wilt dat om een kleur te veranderen hebben ook:)

De velgen zijn droog, heb je gemaskerde af wat je wilt Dont geschilderd en nu ben je klaar. Zet enkele krant op de grond en plaats de rand op de top van de krant. U Dont wilt de concrete verf onder de rand dus hou het schoon met de krant.

Nu geldt de eerste laag verf. Laat de verf goed drogen en de volgende dag bewonder uw handwerk en de resultaten. 100 dollar Maand Car Betaling Vancouver – $ 100 Maand Car Betalingen Edmonton – www.secondchancefinance.ca