-De Itsy bitsy Vacation Planning Guide


   Door Cliff CalderwoodThis tijd van het jaar Im overspoeld met mensen die vragen om mijn vakantie planning advies – Ik bezit een regionale vakantie site en bieden gratis consultatie. Het probleem is informatie-overload. Vakantie websites bevatten zoveel informatie dat mensen overstelpt met de verwarrende aantal keuzes en beslissingen kan worden ontmoedigend.

Ive ontwikkelde een paar vragen die ik krijg mensen over na te denken en antwoord dat ze krijgt echt realistisch over de planning van hun vakantie bestemmingen en accommodaties.

Dus hier zijn de vragen en geef ik advies aan mensen touring mijn specialiteit regio New England – maar ik weet relevant zijn voor vakantie planning bijna overal.

Hoeveel dagen heb je voor je vakantie?

Als youre vliegen in een centrale luchthaven kan de eerste dag op te halen uw auto en rijden naar uw bestemming. Neem de tijd zich te vestigen in uw accommodatie, krijg georiënteerd en scout uit voor een ontspannen diner locatie.

Ook op de laatste dag, dient u toe te wijzen voor het rijden terug naar het vliegveld, afhaken uw auto en krijgt door de security te vangen uw vlucht. Dus als youre planning vakantie van zeven dagen in het gebied nu youre tot vijf voor touring en sightseeing.

Vraag je liever rondleiding of verblijf in een plaats?

Dit is een belangrijke vraag voor u te antwoorden als vakantie reizen vergt meer planning, maar biedt ook de kans om meer van diversiteit een region te zien.

Als u liever zijn gebaseerd op een locatie dan maakt de accommodatie keuze gemakkelijker. Maar er mag niet op een plaats centraal gelegen bestemmingen en attracties, dus je moet om ervoor te zorgen waar u verblijft is dicht voor alle dingen die je wilt zien en te doen. Controleer met een regionale kaart en berekenen afstanden. Ik Cant u zeggen het aantal mensen die denken dat ze kunnen rijden van New York naar de wildernis van Maine in een dag en hebben nog tijd om een bergwandeling.

Wat is een mooie voorsprong in de …

Wat vind je leuk te zien en doen?

Dont proberen te zien en alles te doen, of de vakantie zal gewoon one big blur. Wees realistisch over hoe vele bezienswaardigheden kunt u genieten en niet uitgeput aan het einde van de dag.

Dus schrijf de dingen die je graag doen en te zien. Hou je van spanning en genoeg te doen s nachts of genieten van een rustig dorp sfeer? Bent u een geschiedenis en museum buff, of meer aangetrokken tot de schilderachtige schoonheid van een gebied? Vind je het leuk om te wandelen in de bergen, of dommelen op een strand?

Zodra youve gekozen voor een paar themas theyll helpen om uw vakantie planning makkelijker door zeroing in op een realistische omgeving te dekken tijdens uw verblijf, afhankelijk van of youll worden gehuisvest in een plaats of touring around.

WAT WIL JE IN accommodatie?

Bent u op zoek in te dienen bij een vier-sterren resort en spa of een camping in de buurt van een meer?

Het enige wat deze twee uitersten met elkaar gemeen hebben is voorbehouden. U Cant verwachten opdagen in de hoogte van de zomer of een populaire seizoensgebonden tijd en hopen op een kamer te vinden. Doe wat snel onderzoek om uit te vinden what beschikbaar is in de regio. Bijvoorbeeld de New England regio is beroemd om zijn Country Inns en Bed and Breakfasts – een soort accommodatie die past bij paren en singles, maar niet noodzakelijkerwijs gezinnen met jonge kinderen.

Ik roep altijd bezoekers van hun accommodatie in het begin van hun vakantie planning boek – nog voor hun vluchten.

Ik hoop dat dit korte artikel zal u helpen nul in op die reis van je dromen en te voorkomen dat een dure fout die je leven om details over New England vakantie planning gids regret.For en om uw gratis waardevolle reisverslagen grijpen naar Cliffs Online Nieuw Engeland Vacation Guide site op: http://www.new-england-vacations-guide.com/