Doe je huiswerk voordat u ondertekent Die auto Betalingen


   Amy F. GoodmannYour grootmoeder waarschijnlijk verteld “first things first”. Uw leraar of de eerste goede baas waarschijnlijk adviseren u om uw huiswerk grondig te doen.

Het kopen van een auto is veel op dezelfde manier. Doe je huiswerk eerst. Dont gaan zoeken naar een auto-lening, zelfs als uw krediet slecht is voordat je je aanmeldt op de stippellijn. Een handtekening bij de bank of krediet-unie of levensverzekering is altijd te snel. Het is u niet de geldschieter of autoverkoper wie gaat de hoofdpijn en de kosten van het voertuig of betalingsschema niet de verkoper, bankbediende of levensverzekeringen verkoper hebben.

Allereerst is het de auto wil je niet een sluffed op je. Denk eraan dat uw aankoop Stand Your Ground.

Als het een familie auto Dont krijgen geduwd in een twee deurs auto in plaats van een meer gezinsvriendelijke 4 deur. Misschien zelfs een S.U.V. of een busje misschien een betere keuze zijn voor een gezin voertuig. Misschien is zelfs de kleur is niet van uw keuze of misschien zelfs de kleur roosters je herinnert je aan de kleur van de auto die je vader altijd gekocht en je nooit gewild. Er zijn tal van vissen in de zee en tal van andere autos en vergelijkbare autos op andere auto partijen of in de gerubriceerde advertenties in uw plaatselijke kranten of zelfs op eBay.

Vervolgens heeft de auto past de verkoopbenaming, de registratie? Is de gegevens over de verkoop blad nauwkeurig? Is de kilometerstand overeen met de kilometerteller, is het de originele kilometerteller of is de kilometerteller is vervangen? Zijn er Tell Tale Signs van meer kilometers dan gerapporteerd op de kilometerteller. Enkele tips om te zoeken naar. Hebben de sleutels rinkelde rond de sluis snijden schraapt in de verf is dit een frequent verhaal vertellen van de vloot aangedreven autos, zoals bestelwagens of koeriers. Is de vloer mat gedragen wanneer de hiel van een schoen versleten vloer van de driver is Matt?

Vervolgens doe je een titel zoeken. Een “Titel zoeken” zal als de auto ooit was in een zwaar ongeval of “afgeschreven bepalen”. Het verbaast mensen hoe ver een beschadigde auto kan geografisch reizen. Autos die waren ondergelopen, afgeschreven voor de restwaarde na de orkaan Katrina nog steeds worden weergegeven als autos verschijnen heel fijn en goed zover weg als Alaska en Edmonton en Vancouver Canada. Een eenvoudige titel zoeken zal blijken tot de geschiedenis van de auto en als er significante geschiedenis dat moet je ervan weerhouden om de aankoop van dat voertuig.

Controleer om te zien of de registratie van de auto die zij herkennen als commercieel. Er is niets mis mee. Het is gewoon goed om te weten. Een vloot auto moet veel meer kilometers dan gemiddeld een run van de molen residentieel gebruikte auto. Indien niet vragen waarom. Of is de kilometerstand niet juist? Opnieuw een vloot auto is niet noodzakelijk slecht. Het hangt allemaal.

Als de auto vooral gebruikt werd voor snelweg of snelweg rijden dan extreme kilometers mag niet worden een dergelijke kwestie. Dat is zo lang als de auto was goed onderhouden en banden zijn in goede staat. Als de auto was gereden in de stop en de voorwaarden te gaan, hetzij als een taxi of de politie of de lokale levering voertuig dat moeilijk is slijtage van een auto en de motor en is geen goede zaak voor u zolang u wilt een lage onderhoudskosten, betrouwbaar voertuig .

Op het einde herinneren dat u op de haak voor de eventuele kosten en betalingen. . Heeft uw huiswerk eens goed voordat je tot niets. . Doe je huiswerk voordat je je aanmeldt en documenten. Het is uw handtekening op de bodem van de juridische documenten die niet de hunne. 100 dollar Auto Betalingen Vancouver Winnipeg Huis Verkopen nodig Transportation een baan hebben Edmonton ?