Dont Cross The Border, Theres Video Security Recording Going On


   Door Nahasson RobertsIt is een gedocumenteerd feit dat een gemengde zak van 1000 Mexicanen en andere vreemdelingen geprobeerd om de grens te veroveren naar de VS te bereiken via de zuidwestelijke rand. De mensen die moedig de hitte en de kou en de ontberingen gewoon over te brengen. Sommige sterven langs de eenzame bergen – hun roerloze lichamen hard gevangen door video-opname zekerheid dat de brute verhaal vertelt.

Mexico grensbewakingssysteem

Elk jaar, mensen proberen over te steken de VS Mexico border. Ze worden niet afgeschrikt door de 28-mijl lange Amerikaanse hek, ze kunnen altijd ingenieuze en gevaarlijke manier om de grens over te steken als ze moeten het land van melk en honing – never mind de bewakers, snuiven honden, felle lichten, high – tech video-opname veiligheid, en de ontberingen vooruit.

Zoals de mensen blijven opstijgen roekeloos hebben de autoriteiten over de grens toe te voegen meer toezicht-of video-opname veiligheid en de veiligheid van rundvlees mensen om de redding inspanningen, of, in waarheid, de vangst van de illegale vreemdelingen, wanneer ze kunnen. Met meer bewakers op de grenzen, de illegale immigranten aan andere routes, en sommige verstrijkt op de harde landschap voordat ze de veiligheid kunnen bereiken.

Elk jaar, mensen jong en oud, man en vrouw, die in de bergen van de hitte van de dag en de koude van de nacht, en ze bezwijken voor het gebrek aan water en voedsel. De statistieken zijn grimmig, maar de geïmproviseerde pauperskerkhof langs de strook gedeeld door Mexico en de VS vertelt het trieste einde van de naamloze mannen en vrouwen die de gevaren getrotseerd.

Deze zomer grensbewaking gebruik van heldere lichten en gymnasium vooraf videobewaking opname wordt het werken zonder pauze zoals gebruikelijk, omdat de zomer is de favoriete tijd voor de geheime massale uittocht die ervoor zorgen dat beide zijden van de grens bezet.

Grensbewakingssysteem Zonder Laat-Up

De toestroom van illegale vreemdelingen in de VS van de Mexicaanse grens hebben sindsdien gedaald met de installatie van meer high-tech video-beveiliging die onder de grond bewegingsdetectoren. Voor degenen die proberen om de grote kloof kruis, here is wat te verwachten:

* Verschroeiende hitte op de Sonoran Desert dat kan wandelen het kwik tot 115 graden.

* Bevriezing nachten in de bergpassen.

* Wilde dieren en slangen.

* Merciless bandieten die u beroven van uw voedsel en kleding.

* Corrupte ambtenaren wholl kijken de andere kant, zolang je betalen.

* Exorbitant vergoedingen gevraagd door mensensmokkelaars.

Zodra de illegale vreemdelingen start vaststelling, hebben ze al hun lot geworpen over de gevaarlijke en het onbekende. Degenen die verstrikt raken in de gloed van strenge bewaking lichten of video-opname veiligheid zijn staart door helikopters en gevangen door de grens patrouilles worden onmiddellijk teruggestuurd na deportatie wetten. Ze zijn gelukkiger dan zij die ten prooi vallen aan de brute elementen.

Degenen die worden gevangen worden verzonden naar overvolle gevangenissen langs de grenzen en worden onmiddellijk verzonden. Met strengere grens wetten, zijn meer en meer illegale vreemdelingen vinden het moeilijk om het land van melk en honing veilig te bereiken en in een stuk. Toch is de kolos dat is de grens nog steeds te plagen en ingang would-be illegale immigranten afkomstig uit zoveel Honduras.

Ondanks alle tragedies en gedocumenteerde doden, mensen nog steeds proberen te steken van de twee grenzen van Mexico – de natuurlijke grens gevormd door de Río Suchiate en de Amerikaanse grens die is doorspekt met de nieuwste beveiliging in video-opname en andere controlemaatregelen gizmos. Wilt u nog steeds de grenzen oversteken weten wat voor u in petto? Met de nieuwste beveiliging in video-opname, PC-gebaseerde DVR beveiligingssystemen, en 4-kanaals DVR, kun je meer voor je geld. Bezoek de video-surveillance-Guide.com vandaag voor uw toezicht beveiligingsbehoeften .