Edsels: A Great Inleidende Collector Car


   Julie PetersonEdsels Demonstreer de ironie van Bad is Good Soms

Het woord Edsel is synoniem geworden met mislukking in de Amerikaanse cultuur. Maar soms slecht is goed. Dit is het geval met betrekking tot de nieuw populaire praktijk van het verzamelen van Edsel autos. Veel mensen beschouwen Edsel autos de meest belachelijke model ooit gemaakt, met veel stijl, maar absoluut geen andere kwaliteit dan dat. Toch zijn deze dagen Edsels geworden heel de aantrekkingskracht door gewaardeerde show autos, althans in sommige kringen.

De geschiedenis van de Edsel

Edsels werden debuteerde door Ford Motor Company in 1956 in een poging om het gebrek aan midden-en kleinbedrijf autos vast te stellen werd het bedrijf ervaren. Vernoemd naar zoon Henry Fords, werd de lijn beroemd als een van de beruchte flops Fords. In feite is de lijn bijna gezonken het bedrijf. Edsel als een lijn mislukte toen voor het eerst kwam als gevolg van slechte marketing, en het incident in feite bekend als voorbeeld van een marketing-ramp en specifiek als een voorbeeld van America moeilijkheden met de afzet in de jaren 1950. De Edsel is eigenlijk het mikpunt geworden van vele grappen, onverdiend, sommige denken. Featured in Pee Wees Big Adventure en Airplane II, waarin de motor van de car werd gebruikt om een ruimteschip te starten, kunnen sommige erkennen de Edsel uit deze films.

De Edsel als een Collector Car

Er waren nooit dat veel Edsels gemaakt, zodat ze vrij zeldzaam zijn om te beginnen. Dit kan een reden dat ze populairder worden verzamelaar autos, die hun eigenaars verzamelen met loyaliteit. 5000 Edsels zijn naar waarheid bestaan deze dagen.

Een opvallend en karakteriseren kenmerk van de Edself is de grille, een zogenaamde Paardepoot grille. Op het moment van vervaardiging, werd deze verticale grille beschouwd als een moedige veranderen en zelfs een mogelijke voorloper van komende populaire stijl kenmerken.

Enkele specifieke modellen binnen de Edsel categorie waard zijn nog meer en zijn hot items in de collector automarkt. Zo zijn Mahwah Edsels vooral gewaardeerd omwille van hun zeldzaamheid, ze werden verkocht aan de oostelijke kant van het land, en niet veel overleefden de strenge winters climates.

Een ding dat kan moeilijk in het bezit een Edsel is het vinden van onderdelen te herstellen. Aangezien de autos niet werd geproduceerd in de mate van vele anderen, zijn ze zeldzaam in de eerste plaats. Het verkrijgen van high-end OEM-speedparts is als het zijnde bijzonder uitdagend.

Waarom kon worden de beste tijd om een Edsel kopen

Nu lijkt het heel geschikt moment om een Edsel kopen voor degenen die geïnteresseerd zijn. Zij worden beschouwd als goed geprijsde op het moment voor diegenen die geïnteresseerd zijn in collectible autos. Sommige mensen beschouwen het Edsel te collectible auto een slechte man omdat zelfs met hun relatief weinig nummers, zijn er nog steeds lijken te meer daar dan mensen die ze moeten hebben.

Vijftigste verjaardag van de car is in de buurt, met veel begeleider verjaardag bijeenkomsten van Edsel trotse eigenaren. Sommige eigenaren vandaag werden oorspronkelijke eigenaars terug in de jaren 1950. Vandaag veel overwegen Edsels te aardig en goed gemonteerde autos. Jonge mensen die nog nooit een gezien zijn consequent geboeid door dit overblijfsel van de past.To vinden een brede selectie van Baby Shower Gifts tegen lage prijzen klik hier .