Getting Uw auto klaar voor het winterseizoen


   Door Scott ConklinWith de winter snel nadert, en met oktober wordt National Car Care maand, om de tijd te krijgen van uw voertuig klaar voor de koude maanden zal worden op ons voordat we het weten. Bij elk voertuig zijn er tal van dingen om in gedachten te houden bij het winterklaar maken, zoals uw accu, banden, het koelsysteem, en olie. Met dat in gedachten, is here wat advies over wat te denken wanneer youre krijgen van uw auto klaar voor een seizoen van de kou.

Banden

Aangezien het slechts een deel van uw auto die daadwerkelijk raakt de weg en zorg ervoor dat uw banden zijn klaar voor de winter is waarschijnlijk de eerste en belangrijkste ding om rekening te houden bij het winterklaar maken van uw voertuig. Hoewel ervoor te zorgen dat uw banden zijn gedraaid en afgestemd is belangrijk, het controleren van het loopvlak van uw banden is waarschijnlijk het eerste ding dat moet worden gecontroleerd op uw nieuwe en gebruikte autos.

Als het krijgen van uw auto naar uw lokale autodealer isnta haalbare optie is, dan is een makkelijke manier om te controleren het loopvlak van uw banden is om een cent te nemen en in te voegen in de meest versleten gedeelte van uw vermoeide loopvlak. Als u in staat om het hoofd de heer Lincoln zien, dan is tijd om uw banden vervangen, bij voorkeur vóór there sneeuw op de grond. Afhankelijk van de regio waar u woont, dan is het controleren van het loopvlak van uw banden misschien niet genoeg zijn, en u wellicht sneeuw banden om het te maken door de winter. Zoek uit welke optie het best past bij uw behoeften en zorg ervoor dat je alles gezorgd voor de eerste vlokken sneeuw vallen.

Als u uw banden gecontroleerd is eenvoudig de eenvoudigste en belangrijkste wat je kunt doen om ervoor te zorgen dat uw zorg is klaar voor de winter seasonbut is niet het enige.

Koelsysteem

Ok, met de winter op de weg lijkt averechts te denken van uw koelsysteem, maar uw koelsysteem is ook wat huizen uw anti-vries, die zeer belangrijk is voor het maken van het door deze winter. Terwijl u moet veranderen de antivries in uw nieuwe of gebruikte auto om de twee jaar, is It altijd een goed idee om te laten controleren vóór het begin van iedere winter. Swinging door een dealer dat de olie wijzigingen doet, is een snelle manier om uw anti-vries niveau gecontroleerd te hebben en zorg ervoor dat u wont zorgen te maken over uw auto bevriezing up.

Met het hebben van uw anti-vries gecontroleerd,s It geen slecht idee om giet een van de vele anti-bevriezing van chemicaliën die zijn ontworpen voor uw brandstof lijnen. Dit kan helpen om te voorkomen dat vocht that in uw brandstof lijn van de bevriezing van uw auto en het voorkomen van het starten of beschadiging van de splijtstof lijnen die kunt maximaal kostbare reparaties.

Olie

Tijdens het controleren van uw anti-vries niveau is ook een goed idee om uw olie gecontroleerd. Aan het veranderd elke 5000 mijl is een goede manier om te gaan, maar met het gecontroleerd voordat het wordt koud buiten is een goede manier om te helpen voorkomen dat de motor problemen als de winter komt in volle gang.

Batterij

Zorg ervoor dat uw terminals batterys schoon en strak, zorgen voor een goede verbinding voor uw elektrische systemen. Aan de heffing gecontroleerd op de batterij voordat het slechte weer hits is een goede manier om ervoor te zorgen dat u wont moet je zorg hebt gesprongen in drie meter sneeuw.

Heater en Raamontdooier

Zorg ervoor dat uw kachel en Raamontdooier werken voordat de winter hits. Niet alleen is dit belangrijk voor uw eigen comfort binnenkant van de auto, maar is belangrijk om te zorgen dat youll hebben goede zichtbaarheid door uw ramen.

Noodkit

Als u Dont al een noodsituatie slecht weer kit in je auto, nu is een goed moment om een te maken. Een warme deken, startkabels, een ijskrabber, De-Icer, rock zout of zand, een band inflator, een zaklamp en een paar snacks zijn essentiële onderdelen voor een noodsituatie sneeuw kit. Als u al een hebt, om te controleren ervoor te zorgen dat alles er nog steeds in goede vorm en gemakkelijk toegankelijk. Als om wat voor reden je auto problemen hebben en die gestrand youll willen deze dingen te helpen totdat er hulp komt.

Als u uw wagen klaar voor het winterseizoen doesnt te lang duren, maar krijgt niet gedaan kan kosten u veel geld als je deze dingen gerepareerd in het midden van de winter of wanneer youre krijgen gedwongen om een nieuwe auto te kopen nadat uw huidige voertuig is onherstelbaar beschadigd. Bespaar jezelf wat tijd, geld en bescherm uw veiligheid door krijgen van uw auto gecontroleerd en klaar voor het winterseizoen zodra possible.Scott Conklin is voorzitter van Conklin autos, een nieuwe en gebruikte auto-groep met dealers in Hutchinson, Newton en Salina , Kansas en Kansas City, Missouri. Ze zijn te vinden op: http://www.conklinfangman.com en http://www.conklincars.com .