hybride auto Models: The Green Alternative


   Door Ernest JarquioThere zijn momenteel veel hybride modellen op de markt. De hybride auto-technologie is zeer populair geworden dat bijna alle autofabrikanten wil de trend te rijden. Andere fabrikanten die niet kunnen produceren hun eigen technologie koopt technologie van grote bedrijven die vooruit in de ontwikkeling van hybride autos. Sommige bedrijven hebben een band met andere bedrijven, zodat zij zullen komen met goede modellen die ze samen kunnen gebruiken.

Toyotas Offering

Later, Toyota introduceerde de Toyota Prius in de VS. Momenteel is dit model is de meest populaire hybride auto op de markt. De Toyota Prius heeft een zeer efficiënte EPA rating en het heeft de laagste rating van de emissie tot 90 procent reductie in vergelijking met een gewone auto. Het goede nieuws is dat de prijs van de Toyota Prius zeer goed kan concurreren met de andere autos in zijn soort. Het is eigenlijk de eerste hybride auto die werd massaproductie.

Toyota Motors hebben hoge verwachtingen met de toekomst van hybride voertuigen. Niet alleen was het duidelijk in het onderzoek en de ontwikkeling die zij brengen de beroemde Toyota Prius. Ze bleken de oprechtheid van dit geloof door de invoering van andere modellen van de SUV lijn. Ze introduceerde op de markt van de hybride Highlander en Lexus hybride SUV in het jaar 2005.

Hondas eerste hybride auto Modellen

Honda Insight eerst uitgebracht in het jaar 1999. Zij waren de eerste autofabrikant aan hybride elektrische autos aanbieden in de VS. Dit model heeft opgedaan een beetje populariteit in de eerste vijf jaar dat het op de markt. Het was ontworpen om zeer zuinige dus het was gebouwd met een lichtgewicht aluminium chassis. Het was een twee-persoons voertuig. Honda Insight Hybrid is een milieuvriendelijk model. Afgezien van dat zuinige, was het gedaan voor de productie van zeer lage emissie. Er was een eerdere versie van dit model, dat was in Japan en Los Angeles uitgebracht in 1997.

Honda vs Toyota

Honda wordt bedreigd door de populariteit van de Toyota-hybriden op de markt gebracht hun nieuwe model van een hybride auto die zal concurreren met de zeer populaire Toyota Prius. Honda lanceerde een hybride versie van de Civic-model. Het hybride model van de Civic werd bekend dat 30 efficiënter dan de niet-hybride Civic. Net als het oorspronkelijke model, de Civic Hybrid is een vier-deurs sedan die 5 passagiers biedt. Het hybride model lijkt erg op de niet-hybride tegenhanger, maar het was de kap die is gewijzigd. Het is gewijzigd om een lichter voertuig om te kunnen efficiënt worden uitgevoerd op de elektrische stroom. Samenvattend het allemaal, werd de Civic populair, maar niet zo populair als de Toyota Prius, die tot nu toe is een favoriet.

Nissan poging tot toetreding tot de Hybrid World

Nissan kocht de hybride technologie van Toyota en zij waren in staat om de Nissan Altima Hybrid produceren. Dit model kreeg veel goede recensies. Het is niet zo verwonderlijk als je rekening houden met de populariteit van de Toyota Prius. Maar toch, de Altima Hybrid is nog om een naam.

Fords hybride lijnen

Als een van de grootste namen in de auto-wereld te maken, zal Ford Motors niet worden achtergelaten in de hybride trend. Ford biedt de Ford Escape hybride op de markt. Het is een volledig hybride voertuig dat was om een naam te maken in de hybride markt. Een ander model dat Ford Motors introduceerde was de Mercury Mariner Hybrid hoewel het niet zo was populair werd als de Ford Escape Hybrid.

GM in de Hybrid Picture

Een ander model van hybride autos is de Dodge Ram Hybrid. Dit model heeft niet erg populair. DaimlerChrysler, het moederbedrijf van Dodge vastgebonden met General Motors voor de productie van goede modellen van hybride voertuigen. Zij voegden zich bij hun groep en geproduceerde modellen, waarvan sommige de Dodge Durango Hybrid, Chevy Silverado en GM Sierra pickups.

Er zijn inderdaad vele variëteiten van hybride modellen op de markt. Als hybriden zijn slechts een voorbijgaande oplossing voor het energieprobleem van de toekomst, is het inderdaad een goede oplossing. Met de zeer lage emissie en het hoge brandstofverbruik, dat zij biedt, kan het goed werken totdat een andere betere oplossing komt along.Visit Green-Hybrid-Cars.com om te leren over Saturnus hybriden en hybride bestelwagens .