Metaal Security Gates


   Door Camille HoweThe “klassieke” ontwerp van opvouwbare metalen hek veiligheid heeft de tand des tijd voor vele tientallen jaren als de meest duurzame en betrouwbare vorm van poort ontwerp. Onze opvouwbare metalen poorten zijn gemaakt van 3 / 4 “wide 14 gauge stalen kanaal dat terug wordt geklonken om terug te keren met solide stalen klinknagels. Solid klinknagels zorgen voor de nodige kracht om stress verdragen en langer onder ongunstige omstandigheden. Gate rails zijn gemaakt van 1 — 1 / 2 “x 1-1/2” x 1 / 8 “dikke warmgewalste hoek ijzer dat misbruik kan worden en langer duren dan dunner alternatieven. Onze drop pennen zijn gemaakt van 5 / 8 “ronde staaf en alle wielen zijn van staal. Wij grondig jas elk metaal veiligheid hek met zwarte emaille verf.

Metalen veiligheid poorten de toegang blokkeren en zorgen voor gebieden waarvoor beperkingen gelden voor de veiligheid en de veiligheid van redenen. Gemaakt van een stevige, ondoordringbare rooster van 14-guage kanaal staal, een metalen hek veiligheid niet kan worden geduwd door of afgebroken. Omdat het rooster bestaat uit voornamelijk lege ruimte, maar biedt het duidelijk zichtbaar voor de bewaking, en het helpt ventileren dampen, metaal, door producten en de overtollige warmte uit planten en magazijnen.

Er zijn vier basistypen van metalen poorten veiligheid: enkele poorten, dubbele poort, deur poorten, en draagbare poorten. Enkele en dubbele poorten monteren op pinnen scharnier waarmee werknemers aan de poort draaien naar de kant toen de deur moet worden opengesteld voor verkeer. Het centrum van de poort wordt versterkt door een daling van pin dat het voorkomt uit speleologie in wanneer hetzij geduwd vanuit het midden of de bovenkant. Dit ontwerp maakt het apparaat zowel duurzaam en vandaal bestendig. Bescherming tegen de elementen en de toegevoegde duurzaamheid komt ook uit een dikke laag zwarte emaille verf toegepast op elke poort op het moment van vervaardiging.

Specifieke kenmerken en voordelen van elk model te volgen:

Metal Security Door Gates

Deze poorten zijn ontworpen om de toegang tot de normale grootte beperken deuren in commerciële en industriële gebouwen. Maten zijn beschikbaar die alle deuren past en zal de productie op maat-en kleinbedrijf poorten op aanvraag. Metalen deur poorten bieden bedrijven een veelzijdig ontwerp dat hen in staat stelt om te worden gemonteerd op slot op de linker-of de rechterkant. Metal veiligheid deur poorten zal monteren op zowel het kozijn nis of de buitenste muur rond het kozijn. Ofwel positie zal de poort worden gevouwen en zwaaide naar de kant wanneer het niet in gebruik is.

Single Metal veiligheid poorten

Deze poorten zijn gemaakt uit een stalen rooster en hebben betrekking op de toegang tot een aantal commerciële punten gebouw toegang. Standaard vergrendeling standpunt is aan de linkerkant, maar op maat besteld rechterkant vergrendeling poorten kunnen worden aangevraagd via uw Easy Rack vertegenwoordiger. Om de poort te voorkomen verliest het midden, een metalen veiligheid poorten zijn voorzien van een daling pin in het midden die extra stabiliteit biedt in bredere openingen.

Double Metal Security Gates

Net zoals de naam al suggereert, dubbele poorten zijn gewoon twee stalen roosters verbinden samen in het midden. Dit laat beide partijen volledig worden zwaaide 180 graden naar een kant, indien nodig. Deze zijn ideaal metalen veiligheid poorten te gebruiken voor ingangen die het vrachtverkeer hebben, zoals vorkheftrucks, pallettrucks, pickups en bestelwagens.

Draagbare Metal Security Gates

Deze poorten zijn ideaal voor bouwplaatsen. Zij bieden roerende veiligheid, en als ze opgevouwen zijn slechts 6,5highsmall genoeg om door een standaard deuropening, en compact genoeg om te worden opgeslagen van de site. Portable beveiliging poorten zijn eenvoudig te installeren en te vergrendelen aan de muur met een steekproef hangslot HASP regeling die komt in uw order.easyrack.org. Voor meer informatie over Metal Veiligheid Gates en Staal Folding Gates Bezoek ons online .