Murcia Autoverhuur Gids


   Door Fiona HiliardThe Spaanse regio Murcia ligt tussen Valencia en Andalusië in het zuidoostelijk deel van Spanje. Dit deel van het land is in feite een van de minst reisde Spain regios, maar met de toenemende beschikbaarheid van goedkope vluchten aangeboden door low cost luchtvaartmaatschappijen begroting aan het gebied, is Murcia groeit in populariteit als een Spaanse toeristische bestemming.

Murcia Mini Guide

De stad Murcia is vrij klein, met ongeveer 300.000 inwoners. Its dichtstbijzijnde vliegveld is eigenlijk ligt 17 mijl ten zuiden van de stad in de San Javier, maar dit op grote schaal wordt aangeduid als Murcia Airport, en wordt bediend door een aantal van de begroting van maatschappijen die lage kosten reismogelijkheden voor de spaarzame toeristen.

De stad heeft een universiteit, waardoor het een jong, trendy sfeer, echter de totale de stad is meer dan schilderachtige snijkant. Het is een ideale en goedkope stad om te gebruiken als basis voor verdere verkenning van de omliggende regio Murcia. Met goedkope Murcia autoverhuur, het ontdekken van de ruimte tegen een lage kostprijs aan uw budget is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er is niet een bijzonder uitgebreide lijst van attracties en bezienswaardigheden in Murcia, maar het is echt een gezellige stad met een laid back en ontspannen sfeer, een oude wijk met smalle doolhof aan straatjes, prachtige tuinen aan de oevers van de rivier Segura, en een aantal prachtige eten en wijn.

Wat is er te zien / doen in Murcia

Museo de Salzillo, Plaza San Agustin, is een museum gewijd aan de beroemde beeldhouwer Murcia en kunstenaar Francisco Salzillo en is goedkoop in te voeren. Het Archeologisch Museum in Murcia is een zeer lage kosten aantrekkingskracht en biedt een interessante reis terug in oude Murcia. De kathedraal van Santa Maria is een prachtig gebouw met een barok-stijl faade en een contrasterende gotisch interieur. Een toren hier (302ft hoog) zorgt voor een spectaculair uitzicht over Murcia, en er is ook een museum in de kathedraal. Budget reizigers zullen geen probleem hebben een bezoek aan de kathedraal in feite, zal een culturele tour van Murcia blijken te zijn een spaarzame dagje uit, ideaal voor wie op zoek is voor low cost attracties vakantie.

Casino Murcia is een must-attractie zien in de stad een rijkelijk gedecoreerd, prachtig vorstelijk gebouw van elke kamer is versierd in een andere stijl. Er zijn een aantal grote goedkope mogelijkheden om te winkelen in Murcia, met goedkope markten zijn vooral goed voor de koopjes en korting produceren. De verse groenten en fruit in Murcia zijn bijzonder goed. Voor big spenders begroting zonder zorgen, een wandeling de Calle Jaboneria moeten martelen uw shopping-sensoren. Designer winkels en exclusieve mode zijn hier niet goedkoop, dus als uw uitgaven te blijven spaarzaam meer dan forse, duidelijk te sturen om te voorkomen dat plagerijen jezelf!

Eating out / Nightlife in Murcia

Goedkoop eten in Murcia zijn gemakkelijk te vinden, vooral omdat er een studentenpopulatie in de stad die wordt voorzien met veel casual en goedkope restaurants en CAFS. Begroting eetgelegenheden zijn niet alleen gemakkelijk te vinden in Murcia, maar zijn over het algemeen van een goede standaard, vooral door de overvloed van verse producten geteeld lokaal (het gebied goed wordt geïrrigeerd en als gevolg daarvan is vruchtbare en productieve landbouwgrond). Homemade, stevig en troostende stoofschotels, verse knapperige salades, rustieke geroosterde gerechten en Spaanse rijstgerechten beschikken allemaal over veel gebruik gemaakt van Murciaanse menus en zijn over het algemeen vrij goedkoop.

Murcia nachtleven is niet zo krankzinnig hedonistische zoals u zou vinden in de andere grote toeristische hot spots van Spanje, maar een leuke en goedkope avond uit is niet moeilijk te vinden. Diner is laat hier gegeten (zoals gebruikelijk is in heel Spanje), en het nachtleven is navenant te laat met niets gebeurt voor 11 oclock in de avond. Probeer de KM Disco Tuin, Rockerfellas Fun Club en Lennons voor een goede partij, en voor een romantische avond, El Perro Azul is een populaire en ambient kaarslicht bar.

Evenementen / festivals in Murcia

Spaanse steden, ongeacht de grootte en de bevolking, staan bekend om te genieten van een goede partij en Murcia is geen uitzondering. Elk jaar in mei, de gastheren Murcia Murcia Tres Culturas (Drie Culturen) Festival dat is een prachtig, inclusief reeks optredens gecentreerd op het jodendom, de islam en het christendom met een focus op culturele tolerantie en acceptatie. San Javier gastheren een Jazz Festival jaarlijks in juni / juli. Lorca is een klein stukje rijden van Murcia en gastheren en jaarlijkse rockfestival. The Roots Music Festival wordt gehouden in september van elk jaar in de Plaza de Romeo, met optredens van groepen en muzikanten uit de hele regio.

Elke zaterdag is er een traditionele markt op dit plein, dat kunst en kunstnijverheid verkoopt als goedkope, heerlijke lokale produce.Fiona schrijft voor Argus Car Hire en Autohuur Spanje