Niet Lethal Self-Defense


   Door Ralph WinnIt lijkt gewelddadige criminaliteit is overal deze dagen. Van de lokale avondnieuws op de voorpagina van de krant, zijn we voortdurend aan herinnerd dat we leven in een gevaarlijke en onvoorspelbare wereld. Misdaad statistieken bevestigen deze rapporten naar de FBI, waren er een gemeld 1.390.695 geweldsmisdrijven in 2005.

Vandaag is It belangrijker dan ooit om jezelf kunnen verdedigen als het noodzakelijk wordt. Maar wat betekent “zelfverdediging” verstaan? Is het over zijn groter en zwaarder dan een potentiële aanvaller? Betekent het dragen van een pistool in je tas?

Niet alle van ons zijn in staat de bestrijding van fysiek terug, en soms vechten kan uw situatie gevaarlijker. Vermeerderd met de wettelijke voorschriften inzake zelfverdediging kan lastig zijn dodelijk zelfverdediging is niet altijd de oplossing van een juridisch oogpunt, hoe bang je kan in een situatie.

Your Best Defense

De sleutel tot zelfverdediging is voorbereiding. U Dont moeten worden paranoïde, en je Dont hebben om een wapen te dragen. De beste manier om jezelf te verdedigen is zich bewust van uw omgeving en om te weten wat te doen als u zich bedreigd of onveilig. Hier zijn een aantal dingen die je kunt doen om te voorkomen dat een slachtoffer:

  Wees je bewust van je omgeving. Altijd opletten en observeren what er gebeurt om je heen. Criminelen kiezen vaak slachtoffers die lijken te zijn in beslag genomen of afgeleid.

  Vermijd geïsoleerde plaatsen. Of youre het vinden van een parkeerplaats bij het winkelcentrum of gaan voor een avond wandeling, maak een punt te worden rond andere mensen. Youre aanzienlijk minder waarschijnlijk worden aangevallen als je in een goed verlichte, veel verkeer gebied.

  Vertrouw op je intuïtie. Dont zorgen over schijnbaar paranoïde. Als een persoon of situatie doesnt recht lijken, krijgen meteen weg en vertel iemand.

Youre veel minder kans om een slachtoffer van een geweldsmisdrijf als youre alert en bewust. Helaas is there geen 100 garantie. Voor een beetje extra gemoedsrust, kan u overwegen een aantal aanvullende, niet-dodelijke zelfverdediging opties:

  Pepperspray: Een kleine maar krachtige afschrikmiddel. Het veroorzaakt een tijdelijke blindheid, ademhalingsproblemen, en een intens brandend gevoel. Sproeien een aanvaller met peper spray geeft je extra tijd om weg te krijgen en hulp krijgen.

  Stun guns: stun guns zijn verkrijgbaar in verschillende maten en een krachtige schok van elektriciteit die tijdelijk uitgeschakeld een aanvaller gedurende enkele minuten.

  Persoonlijke alarmen: Een persoonlijk alarm of paniek sensor kan worden gedragen om de nek en drukte als youre in een gevaarlijke situatie. Het lawaai kan schrikken en verjagen een aanvaller en het vestigt de aandacht op je.

Door alert te blijven en het gebruik van niet-dodelijke zelfverdediging producten, bent u het minimaliseren van het risico lopen slachtoffer. U Dont moeten leven in angst. Een beetje voorbereiding kan u helpen voelen bevoegd in een onvoorspelbare world.Ralph Winn. 35 jaar in de Security System industrie. Home Veiligheid en Alarmbeheer tips .