Planning For Fun Holidays


   Door Leroy K. CalstardAn ideale vakantie voor veel mensen zal een oceaan wal in de buurt met zandstranden en een warm en comfortabel klimaat. Een geweldige manier om uzelf te verwijderen uit de dagelijkse routine en te nemen dat de broodnodige rust is door te gaan op een vakantie. Hier zijn een aantal nummer een hot spots voor degenen die watersporters en water skiën, surfen, zeilen of allerlei andere watersporten.

Het tropische eiland St. Lucia, dat is 27 mijl lang en 14 mijl breed, is een droom voor veel zeilers en watersporters. Als u van plan bent om dit eiland te bezoeken dan moet je je zeilen stellen en bereiden je lichaam, geest en ziel voor absolute avontuur. Voor elk type van ontdekkingsreiziger de westelijke kustlijn presenteert spannende avonturen en ankerplaatsen. U kunt gemakkelijk varen de westkust tot Rodney Bay en vervolgens genieten van het strand op Pigeon Island National Park.

Daarna kun je varen naar Soufrire en ga naar de minerale baden, de Botanische Tuinen, de vulkaan en de Diamond Falls. U kunt vervolgens het anker laten vallen op een prachtig verlaten strand bij Ansa Cochon. Deze prachtige verlaten strand werd gemaakt voor snorkelen. U kunt genieten van de middag door te blijven uw snorkelen bij Coral Gardens of genieten van het op een strand bij Jalousie Plantation Resort.

De “Soupbowl” op Bathseba, heeft Barbados trok vele watersporters de jaren heen. Kampioen spelers van watersport en vele watersporters komen aan de “Soupbowl” om hun opleiding vakantie door te brengen en aan de warme, vriendelijke sfeer en de uncrowded golven. Bathseba is vooral beroemd om zijn grote donderende vaten en snel muren.

  Zowel de lokale bevolking en de overzeese surfers hebben genoten surfen op de “Soupbowl” op Bathseba voor vele jaren. In november dit charmante vissersdorp verandert in een bijenkorf van activiteiten, omdat het op dit moment dat het Internationaal Surfing Championships plaats zoals het is op dit moment dat de golven op hun best zijn.

Er zijn ook andere sites die goede golven om te surfen, willen, St.Vincent en Lagoon Bay. Hoewel de bovenwindse kant van de baai Shipping golven is ook goed om te surfen, is het zeker niet voor de zwakke hart. Een andere goede site is surfen aan de oostkust van Trinidad riep de ministers Bay. De Caribische Zee doesnt teleurstellen de enthousiaste surfers die wachten van zonsopgang tot zonsondergang op de planken voor de pauze.

Water Ski Magazine heeft beoordeeld het water skiën in het skiparadijs, Acapulco in Mexico als debeste site voor het skiën in de wereld. Zelfs als je een beginner bent of je wilt je vaardigheden aanscherpen, dan heb je een geweldige tijd in dit resort. Dit skigebied is een vitale waterskiën en leuke vakantie bestemming als het omvat instructies van de beroemde gast coaches en goede accommodatie. De Ski Paradise zal een bezoek aan haar toevlucht een ervaring om te onthouden met zijn enorme diensten en activiteiten. Een andere factor verbazingwekkende over de Ski Paradise is dat het ook geschikt voor de sport vissen, golf en tennis.

Zo in het einde kunnen we zeggen dat dit niet de enige bestemmingen in de wereld voor de watersport. Het maakt niet uit of je woont op de westkust en de oostkust, er zijn genoeg andere grote watersporten bestemmingen ook. Alles wat u hoeft te doen is het vinden van een leuke betaalbare vakantie en daarna genieten van uw avontuurlijke vakanties en uw watersporten aan het fullest.Leroy Calstard schrijft hoofdzakelijk voor http://www.alicante-spain.com, een online site over Torrevieja. U vindt zijn opmerkingen over de Murcia en Spanje op zijn site .