Save Yourself Car Betalingen – ondervacht uw eigen auto


   Door Terry Z. VosterUndercoating stopt en voorkomt roest en houdt uw auto op zoek groot. It aanbevolen voor diegenen die van plan op het houden van hun voertuig meer dan een paar jaar Het is een spaarzame baan op twee manieren.

U bespaart de kosten van het hebben gedaan, en laat het lichaam van weg te roesten.

Undercoating is een extra dollar die een auto dealer vaak probeert te laden op je wanneer je een nieuwe auto. Maar je hoeft niet te graven in je zak voor deze extra. U kunt zelf het werk doen op een totale kosten, dat is een deel van wat een auto reparatiewerkplaats u berekenen.

Undercoating heeft twee voordelen. Eerst en vooral, zal het een kaart te beschermen door te voorkomen dat de roest eet door middel van een spatbord en door een auto lichaam. Ten tweede, gespoten of geborsteld metaal op metaal in barsten en spleten het zwarte asfalt materiaal zal voorkomen menig piepen en rammelen.

De meeste mensen denken grondlaag in verband met strikt een nieuwe auto. Toch is het meestal een taak die dividenden betaalt op een voertuig van elke leeftijd. In feite biedt een middel om auto metaal dat roest kan hebben opgedaan aanzienlijke vooruitgang geboekt op een gebruikte auto of voertuig.

Als u besluit om uw auto ondervacht, doen voordat wassen en poetsen, omdat sommige morsen kan optreden.

Ten eerste: Verwijder de Rust. Of de auto nieuw is of oud, moeten alle roest worden verwijderd en de metalen uit schoongemaakt voordat de grondlaag gaat inch Rust links onder de coating zou recht vooruit met zijn schadelijke werk te gaan. Werk aan het metaal tot het schijnt.

Schoonmaak voorop. Haal het vuil weg kan het moeilijkste deel van de procedure.

Stoom reiniging is waarschijnlijk de beste manier om de auto voor te bereiden. Als je dit hebt gedaan. Het bespaart u veel moeite en verdriet. Zo niet TSP (Tri Natrium fosfaat) kan worden gebruikt om los van het vet. Een staalborstel te kunnen genieten. TSP is een goedkope kristallijn zout verkrijgbaar bij de meeste hardware winkels zoals Home Depot of Rona. Meng de TSP ontvetter met heet water en leem het op vet gebieden met een spons of doek.

In dit werk is het belangrijk te weten wat te jas en wat niet vacht. Houd het materiaal uit bewegende delen, olie pan, remleidingen, uitlaat, staart pijp, aandrijfas etc etc. Pas royaal, echter onder het spatbord en opstaande randen van het frame en onder de vloer. Onder de spatborden werk het goed uit naar de rand.

Om onder de spatborden zult u de wielen te verwijderen. Tenzij de steun erg stabiel is, verwijdert u slechts een wiel tegelijk. Het kan nooit kwaad om het veilig te spelen.

Sommige undercoaters ontvlambaar zijn, terwijl de nat. Dus werken met goede ventilatie – en te voorkomen dat roken en open vuur natuurlijk.

Vergeet niet een ons van preventie is de moeite waard een pond genezing, of vele tonnen zout in dit geval. 100 dollar Maand Car Betaling Vancouver – $ 100 Maand Car Betalingen Edmonton – www.secondchancefinance.ca