Tamper Evident Technologie Goes Holografische


   Door Carmen FontanaCollectors lang hebben hun ogen wijd open voor namaak te houden. Inderdaad, het advies: “Laat de koper oppassen” krijgt een geheel nieuwe betekenis in de collectibles markt, waar nep posten vaak meer voor dan de real deal. Nu, verzegelde technologie, echter, geeft verzamelaars meer gemoedsrust. Verifiëren collectibles is slechts de laatste in een lange reeks van sectoren waar verzegelde zeehonden zijn het maken van hun merk.

Vorige maand, Global Authentication Holdings, Inc, (GAI) haar Dual Certificering dienst voor elke beoordeling of een gewaarmerkte collectible. Volgens een persbericht het debuut van de dienst, “Dit unieke en eerste op de markt innovatie kunnen verzamelaars-naar-dual certificering ontvangen op hun bestaande beoordeling of een gewaarmerkte product. De dienst zal een impuls geven koper vertrouwen door het creëren van een dubbele stempel van goedkeuring.”

Dus hoe precies gaat deze Dual Certificatieprocedure werk? “Elke Dual Certified item ontvangt een verzegelde hologram aangebracht op de inbaar. Een scan of digitale opname gemaakt van elk item en is aangemeld bij database Globals voor website-verificatie op elk moment. De bevolking van elk Dual Certified artikel is ook gearchiveerd voor informatie over prijzen en zeldzaamheid. ” De handel collectible card en handtekening verificatie markten zijn slechts twee van de arenas die zullen profiteren van deze dienst.

Tamper evident hologrammen zijn de nieuwste innovatie in verzegelde technologie. Holografische krimpen banden zijn een van de uitzonderlijke kwaliteit, design en interessante technieken die worden gebruikt in verzegelde labels en zeehonden. Toonaangevende converters en printers van warmte krimpen etiketten, mouwen en speciale verzegelde bands hebben onlangs holografische krimpen bands en labels hun inventaris van het aanbod. Tamper evident holografische krimpen banden zijn ontworpen om fabrikanten van consumentenproducten te voorzien van een zichtbare beveiliging apparaat dat niet kan worden gekopieerd of nagebootst, waardoor hun de ultieme veiligheid.

Wanneer krimpkous technologie wordt toegevoegd aan deze bands en labels met een holografische strip, kunnen ze worden toegepast op een pakket dat moet worden verzegelde. En voor bedrijven die willen hun persoonlijke stempel te drukken op hun verzegelde producten, kan de holografische strip op maat worden ontworpen met een bedrijf logo of patroon. Dankzij de drie dimensionale afbeelding die wordt afgedrukt op de hologram, is het zeer zichtbaar. Whats meer, de complexiteit van het patroon maakt het bijna onmogelijk te worden overgenomen.

De unieke eigenschappen van het hologram bieden een hogere veiligheid en elimineren de namaak van producten. Naast de leden van de collectibles marktplaats zou deze mogelijkheid blijken gunstig voor farmaceutische, cosmetica, drank, producten voor persoonlijke verzorging en veel andere fabrikanten waar extreme veilig maatregelen moeten worden genomen om het maken van een product dat bestand is tegen sabotage.

Tamper evident holografische bands krimpen:

  Zijn verkrijgbaar in helder of wit

  Beschikbaar zijn bedrukt met generieke “Sealed For Your Protection” of kunnen op maat worden gedrukt in 10 kleuren

  Het aantrekken van de aandacht van de consumer met hun metalen prismatische hologram effect

Als extra beveiliging wordt geëist, traditionele verzegelde zeehonden en shrink wrap-banden mogen niet genoeg. That toen holografische krimpen banden bieden een tweede niveau van defense.Carmen Fontana is een Web Services Manger voor Western Reserve Internet Services. Voor meer informatie over verzegelde verpakking, gaat u naar de Seal-It website .