Top 10 Security Features Data Centers Have: Bescherm uw informatie


   Amy NuttA datacentrum is een externe locatie die huizen apparatuur en informatie die gebruikt wordt voor uw bedrijf. Deze informatie of apparatuur kan worden geopend vanaf een externe locatie. Veel bedrijven gebruiken een datacenter, met name wanneer de klant informatie moet worden opgehaald. Dit geldt vooral met centra klantenservice. Wanneer u belt met een vraag of probleem, kunt u een andere call center per keer. Toch zijn ze in staat te trekken tot dezelfde informatie elke keer. Dit is omdat ze die informatie zijn te trekken uit een datacenter. Dit maakt voor het terugzoeken van informatie van alle erkende partijen op elk moment, wat ook resulteert in consistentie.

Met een dergelijke toegang kan dit nog een wonder hoe veilig een datacenter in werkelijkheid is. Al deze informatie wordt overgebracht naar en van het gebruik van een computer kan lijken enigszins gevaarlijk, vooral omdat veel van de informatie erg gevoelig is.

Dat is waarom het belangrijk is dat elk datacenter worden uitgerust met top-of-the-line beveiligingsfuncties die beschermen die informatie is:

1. Codering: Encryptie is een code die niet kan worden gekraakt. De informatie wordt overgebracht in deze gecodeerde vorm dat alleen de computer het gaat kan ontcijferen. De informatie die de computer verlaat opnieuw gecodeerd worden opgeslagen in het datacenter. Dit is wat voorkomt dat een groot deel van de informatie die terug te gaan en niet gestolen worden door hackers.

2. Wachtwoordbeveiliging: Het is belangrijk om het wachtwoord te blijven beschermd. Als het wachtwoord correct is ingevoerd, dan is het belangrijk om een beveiligingsfunctie hebben dat sloten iemand na drie pogingen. Dit voorkomt dat iemand van binnendringende en om te ontsluiten, moeten zij een zekerheid te beantwoorden vraag.

3. Individuele beveiliging: Dit is wanneer elk individu krijgt een eigen gebruikersnaam en wachtwoord om toegang tot het datacenter. Dit betekent dat de encryptie sleutel voor elke gebruiker is uniek.

4. Redundante voeding: een datacenter dat draait op redundante voeding is er een die gaat om dergelijke incidenten zoals stroomstoringen overleven. Dit betekent dat ze vanaf verschillende bronnen van elektriciteit en ze hebben ook back-up generatoren. Op die manier, als de stroom uitvalt en er niet op uw faciliteit, youre nog steeds in het bedrijfsleven.

5. Controle aan elk uiteinde: Iedere keer dat een bestand wordt weggeschreven naar schijf in het datacenter, is hun integriteit gecontroleerd. Ze worden geverifieerd elke keer dat ze worden geschreven naar de schijf. Als de verificatie mislukt, wordt het overgemaakt aan een identieke server.

6. Protocol Security: Protocollen zoals HTTP zijn kwetsbaar voor hackers, dus een veilige beveiliging van gegevens maakt gebruik van een systeem dat hackers geen doelstelling.

7. Firewalls: De firewall die wordt gebruikt, moeten vergelijkbaar zijn met die op de home-computers, zodat het bedrijf kan verbinden met back-upsoftware en niet worden uitgesloten.

8. Beperking van toegang op afstand: Deze slechts beperkt de toegang tot bepaalde IP-adressen. Dit is zo iemand geen toegang tot het datacenter vanaf een andere locatie wanneer zij arent verondersteld.

9. Virus bescherming: Virussen zijn er in alle soorten en maten en het datacenter moet ook worden beschermd. Virus bescherming houdt het datacenter virusvrij.

10. 128-bit Secure Socket Layer (SSL): Dit is wat je wilt zien om te controleren of informatie niet opgehaald of op enige wijze beschadigd.

Dus als youre op zoek naar een datacenter dat kan uw bedrijf zo succesvol te maken als je wilt dat het is, deze zijn tien beveiligingsfuncties die u kunt zoeken naar dat maakt een groot verschil in hoe je veilig zaken doen. U kunt ook vertrouwen ervoor zorgen dat uw klanten dat hun informatie safe.Fully is Managed Hosting met volledige end-to-end beheer van uw bedrijfskritische gegevens zullen helpen bij uw bedrijf meer bereiken up tijd afgesloten met een grotere omzet en succes. Managed IT-diensten zal de dienstverlening, hardware, zorgen voor de verzorging van de gegevens back-up en herstel; volledige veiligheid te waarborgen, en volledig beheer van het besturingssysteem, het web en database applicatie infrastructuur, allemaal voor uw gemak .