Travel Amerika: uw gids


   Door Dave TextOne van de rijkste en machtigste landen in de wereld, Verenigde Staten van Amerika heeft dichtbevolkte stedelijke gebieden en is de derde grootste grondgebied. Maar een deel van het land nauwelijks bevolkt en het grote stuk land ongebruikt, die vol is van de landschappelijke schoonheid en panoramisch uitzicht. U zult mensen vinden uit de hele wereld gevestigd in de VS. Het is heel moeilijk om een kort verslag van dit land als het veel is veel te zien geven en te doen die is gebonden aan te houden tot spellen gebonden. Net als alle andere landen dit land is gegaan door vele veranderingen en naar voren als de meest machtige natie.

Het land heeft de spectaculaire combinaties van kleinere steden en grotere steden. Aan de ene kant heeft van de stedelijke gebieden en aan de andere kant heeft de rijke weelde van bossen, bergen, weide regio en nog veel meer. Veel toeristen en reizigers favoriete bestemming huizen honderden toeristen plek in elke stad. In de oostelijke kust van het land zijn er steden als New York, de meest bekende en de marktleider in het bedrijfsleven en financiën en heeft het aantal wolkenkrabbers. De stad Washington DC is de hoofdstad van het land waar u krijgt een kans om het Witte Huis zien het huis van de president. De stad zal simpelweg overweldigen u met zijn museum, zij verbeelden de cultuur, lifestyle, kunst en architectuur en het rijke erfgoed van het land. De stad Boston is bekend als Bean Town.

Ook een bezoek waard is Atlanta, waar de Olympische Spelen van 1996 werden gehouden Miami is een van de populairste toeristische bestemmingen in de wereld. Het is ook bekend om zijn Latijnse Cultuur, onuitputtelijke nachtleven en prachtige stranden. Verhuizen vooruit naar de westkust van Washington naar Californië komt u over de meest geweldige plekken voor ontspanning en avontuur sporten. Los Angeles is het universum op zich, een plek waar je kunt getuige leven in alle tinten, mensen uit alle lagen van de samenleving bestaan hier. Deze stad is wereldberoemd om de meest gerenommeerde filmindustrie Hollywood. Het heeft stranden geven adembenemende ervaringen in surfen. Meer spannende avonturen te wachten in Colorado, waar u kunt gaan voor white water rafting.

Verhuizen naar de Pacific Coast Highway gaan we naar de ongerepte schoonheid van San Francisco te zien, een huis van Golden Gate Bridge en de gevangenis eiland Alcatraz. De schitterende stranden en de bergen omgeven door wolken zijn de moeite waard. De reizigers kunnen genieten van uitstapjes naar stranden, woestijnen en wijn landen. De Windy City Chicago gelegen aan de oever van de Grote Meren is aangenomen dat de snelst groeiende stad in de wereld te zijn met de hoge levensstandaard en rijkste levensstijl. De wolkenkrabber werd voor het eerst gemaakt in Chicago en konden we zien de mooiste experimenten in het stadscentrum. De stad is het middelpunt van vele theaters en wereldberoemd om zijn sterke traditie van de muziek van de Jazz en Blues.

Met zijn uitgestrekte en de enorme variëteit, reizigers krijgen een kans om veel dingen te zien op een plaats genaamd Verenigde Staten van Amerika. Als we de antenne van het land kijken dan alleen het enigszins mogelijk zou zijn om te beslissen wat te zien first.Find de beste hotels in New York, Californië, Florida of op VisitUSA.com !