uw restaurant Needs to Afgezien Stand van de anderen


   Door Patricia FarnhamThere zijn enkele veelvoorkomende fouten restaurant owners maken die u wilt vermijden. Dit kunnen problemen die u zojuist havent veel aandacht besteed aan. Zij kunnen echter grote invloed op de onderste regel voor uw bedrijf. De gelukkiger uw klanten zijn, hoe meer ze gaan terug te komen. Zij zullen willen ook anderen te laten weten over hun geweldige ervaringen op uw restaurant.

Te veel restaurant owners richten zich op het maken van het decor te werken. Daardoor kan het lijken te zijn rommelig. Uw gasten zullen als een eenvoudiger kijkje in de meeste gevallen, en het zal hen in staat stellen zich te concentreren op de algehele sfeer. Zij zullen meer bezig met hoe hun comfortabele stoelen zijn dan wat je hebt geplaatst op de muren voor hen om naar te kijken.

Sommige mensen zijn groter dan anderen, zodat een stand misschien niet de meest comfortabele locatie. Ik herinner me dat ik naar een restaurant acht maanden zwanger en krijgen een kleine stand te persen in plaats van een tabel. Aangezien er meerdere tafels open Ik vroeg om een, maar het zou leuk geweest zijn als de keuze was aangeboden.

Uw personeel moet ervoor zorgen dat ze vegen van tafels zorgvuldig zodat ze arent plakkerig. Dit is echt vervelend als je uiteindelijk zitten en er is iets vast aan de tafel. Ook al uw medewerkers waarschijnlijk erg druk, moeten ze veel aandacht besteden aan dergelijke details.

Klanten verwachten een vriendelijke personeel dat gemakkelijk kan voldoen aan hun behoeften. Uw medewerkers zijn er om uw restaurant vertegenwoordigen dus zorg ervoor dat ze comfortabel interactie met mensen. Degenen die te verlegen kan overkomen als niet genieten van wat ze doen. Zorg ervoor dat uw personeel begrijpt waarom ze nodig hebben om echt de gasten welkom in het restaurant.

Uw personeel moet ook voortdurend controleren op klanten en zien wat ze nodig hebben. Het stellen van vragen zoals kan ik breng u meer luiers of wilt u meer te drinken zijn zeer goed ontvangen. Het laat de klant het gevoel dat hun behoeften wordt rekening gehouden met de hele tijd dat ze in uw restaurant. Na te vragen voor dergelijke items over en weer brengt vaststelling van het uitzicht klanten van uw bedrijf.

Dont vergeten om wat tijd te nemen zich te concentreren op de kwaliteit van de badkamers die u aanbiedt. Gasten zullen verwachten dat ze op voorraad worden gehouden met de items die ze nodig hebben zoals zeep, toiletpapier en papieren handdoekjes. Probeer een werknemer om ze over te controleren op uurbasis. Op deze manier kunt u zorgen voor eventuele problemen die kunnen worden gevonden in.

Als u in de horeca, dan is de kans groot dat u te bieden sommige grote proeverij eten. Je zal ook veel van de concurrentie om zo te komen klanten naar uw locatie die u nodig hebt om te zorgen voor een aantal van deze kleine details voorkeur. Ze wont nemen te veel tijd en ze wont kost je heel veel uit te voeren. Zij kunnen echter aanzienlijk verbeteren uw winst voor uw restaurant.Patricia Farnham heeft een schat aan ervaring in het restaurant industrie. Check out haar website een aantal waardevolle inzichten veteraan, waarschuwingen en adviezen over het kopen van een restaurant .