Vibration Control voor NASA en Non Rocket Scientists Alike


   Door SealIt Inc.According aan het Nationaal Lucht-en ruimtevaart Administratie, “In 2008 zal NASA nog steeds van plan de beste manier om de overgang naar het vliegveld de benodigde arbeidskrachten en infrastructuur aan de Constellation-programma. Constellation Het programma omvat de financiering van de Orion en Ares projecten, zoals alsmede voor grondoperaties, missie operaties en extravehicular activiteit projecten en een speciale in-house inspanning voor systems engineering en integratie. ”

Om tot versnelling voor de uitvoering van dat plan, NASA is in het proces van het maken van infrastructurele verbeteringen op veel van de centra. Een van die verbeteringen zullen worden “wijzigingen in de Space Power Facility (SPF) tegen Glenn Research Centers Plum Brook Station (Ohio) ter ondersteuning van Orion milieu-testen, waardoor de FOD te voeren trillingen en vibro-akoestische tests.”

Te dien einde, in november 2007, NASA gecharterd de Thrust Oscillatie Focus Team nauwkeurig te omschrijven het frequentiespectrum en oscillatie amplitudes dat de vijf segment (Ares) motor wordt verwacht te produceren. Parallel hiermee is het team de evaluatie van de structurele voertuig in te schatten om extra trillingsisolatie bieden aan kritische systemen draagraket en afkoppelen van de natuurlijke frequentie vehicles van de motor veroorzaakte lasten. ”

De raket wetenschappers van NASA hebben de hersenen de macht om uit hun vibratie controle over hun behoeften ownand ze zeker hebben de hersenen bevoegdheid om hoe belangrijk trillingsisolatie realiseren is voor hun Constellation programma. Echter, niet iedere organisatie die trillingen controle nodig heeft een team van wetenschappers raket voor het personeel in te schakelen om voor dergelijke berekeningen.

That waar met een vibratie controle deskundige ter beschikking one komt van pas. Het eerste ding om te kijken wanneer rond te shoppen voor producten vibratie controle is een bedrijf dat een volledige lijn van isolatoren aanbiedingen en mounts voor de bestrijding van lawaai, trillingen en schokken. Ongeacht of trillingen ones isolement behoeften zijn van de een pond of een ton ras, deze bedrijven hebben het juiste type van de berg naar de fit toepassing.

De verscheidenheid aan stijlen en maten die Vibro-Insulator trilling isolatoren in gekomen zijn ontworpen om de meest trillingsisolatie problemen. Het gerenommeerde bedrijf dat produceert Vibro-Isolatoren biedt u ook een product gids met alle verschillende stijlen van bergen is beschikbaar voor aankoop. Op deze manier kan de vibratie controle zoeker zie al zijn of haar opties op een handige plaats.

Geproduceerd met natuurlijke rubber of neopreen elastomeren, afhankelijk van de toepassing, Vibro-Isolatorenmounts zijn ontworpen om te worden gebruikt in zowel de compressie of knippen van richting. Typisch, natuurlijke rubber is een goede keuze voor de meeste industriële toepassingen, maar wordt beïnvloed door de olie. Neopreen, aan de andere kant, is bestand tegen olie.

Toch gevoel alsof je een raket wetenschapper tot uw beschikking om de juiste trilling isolatie en controle beslissing? Nou, there niet nodig om NASA contact op voor hulp. Stap voor stap instructies over hoe u de juiste selecteren Vibro-isolator voor een specifieke toepassing worden ook geleverd door het bedrijf dat ze produceert. Voor degenen die wiskunde fobische, een voorbeeld berekening is zelfs voorzien om u te tonen precies hoe de crunch trillingsisolatie numbers.Karman Rubber is een wereldleider in Noise Anti-Shock Vibration Control Products .