Wat is een Security Camera Video Capture Card ?


   Door Nahasson RobertsIt is niet langer verplicht om een compleet systeem van toezicht te kopen voordat je de veiligheid van uw huis en bezittingen op een digitale beveiliging systeem kan haak. Uw computer, zullen twee cameras, en een zekerheid video capture kaart doen de truc. Maar wat is deze kaart dat het systeem werk maakt?

De Security Camera Video Capture Card

Uw computer wordt een digitale video recorder aansluiten zodra u een camera of video capture-kaart. Er zijn verschillende rassen van de camera video capture cards, en deze worden gebruikt voor uiteenlopende doeleinden, variërend van tapen een tv-programma, het bewerken van video beelden, of het vastleggen van beelden van verschillende cameras.

De beelden van de tv, video, of cameras worden uitgezonden in de harde schijf van de computer, die ook slaat automatisch de signalen of opnemen. Uw computer wordt direct de kern van een video surveillance systeem. Vertaald betekent dit simpelweg dat met een paar cameras en een beveiligingscamera video capture-kaart, de computer neemt een verschillende, maar belangrijke rol in uw huishouden.

De video capture kaart is aangesloten via poort van uw computer met behulp van een USB 2.0-kabel, en eenmaal geïnstalleerd, werkt de beelden converteren van de video of cameras in een digitaal formaat dat zo duidelijk of levendige beelden weergegeven op het computers monitor. De hardware dient ook fungeert als een ingebouwde webserver. Je krijgt ook te genieten van live streaming rechtstreeks van het internet.

Met deze hardware, is het mogelijk voor u een surveillance systeem met behulp van 4 cameras te installeren, en u kunt de beelden in een keer in een enkele monitor! Net zoals in die oude spion film herhalingen, heb je honderd keer bekeken.

Is De videokaart Kostbare?

Denk na over de kaart in termen van de bescherming van uw huis en haard. De kosten van de beveiliging camera video capture-kaart wordt ten opzichte van het doel en een 1.500 dollar of 315 dollar-kaart is de moeite waard zijn prijs. Penny-knijpen is van de vraag wanneer u al uw computer gebruikt voor uw video beveiligingssysteem. Havent u hebt opgeslagen honderden gewoon gebruik van uw computer?

Uw keuze van de videokaart zal ook afhangen hoog op de functionaliteit die u de vraag van uw beveiligingssysteem. Gebruikt u meer dan vier cameras? Heeft u behoefte aan een 24 / 7 opnemen, of heeft u hoeft alleen maar het systeem op te sporen en het alarm voor bewegingsdetectie te geven?

De keuze is aan jou, als je wilt een 314 dollar-kaart of een kaart die 1500 dollar kan pronken met vele trucs. Denk eraan dat als youre het starten van een surveillance systeem vanaf nul, wat betekent youre krijgen een heel pakket, youll besteden iets van 2.000 dollar tot 25.000 dollar, en het omvat niet de installatie van de camera die draait ongeveer 500 dollar tot 1.000 dollar per camera.

De kosten van de beveiliging camera video capture-kaart is peanuts vergeleken met toezicht starter kit inclusief monitoren en DVR recorders. In het stelsel van de dingen, de video-capture kaart is niet prijzig.

In een notendop, de video-capture-kaart is een stukje technologie dat videobewaking betaalbaar maakt, zonder afbreuk te doen aan beeldkwaliteit. Aangezien dit eenvoudige hardware is de plug and play type installatie, er wont veel problemen bij het opzetten van het systeem.

De veiligheid van uw woning en bedrijf goed kan worden beveiligd met slechts een klein stukje van het veiligheids-camera video capture kaart, uw computer en een paar cameras van verschillende functionaliteit. Dus waar wacht je nog op? Video bewaking kan niet worden gedaan zonder een beveiligingscamera video capture card, digitale video recorder harde schijf, en DVR-server. Voor koopjes, bezoek Video-surveillance-Guide.com vandaag .