Wired Headset Buying Guide


   Door David RahimiMany staten maken het illegaal om te rijden bij het gebruik van een mobiele telefoon, tenzij u een hands free headset draagt. Vanaf nu kunt u ofwel krijgt een bedrade headset, of een draadloze Bluetooth-headset. Elk type heeft zijn eigen duidelijke voordelen, maar in dit Koopgids alleen bedrade headsets zullen worden gedekt.

Compatibiliteit: U wilt ervoor zorgen dat de headset is compatibel met uw mobiele telefoon. Vaak zal het verbinding maken via uw mobiele telefoon hoofdtelefoon of mini-USB aansluiting. Zorg ervoor dat de hoofdtelefoon-aansluiting op uw telefoon is dezelfde grootte van de headsets input. Bijvoorbeeld, normale stereo hoofdtelefoon aansluitingen zijn 3.5mm, maar veel mobiele telefoons gebruik maken van een 2.5mm koptelefoonaansluiting plaats. Als je een hoofdtelefoon die werkt met 3,5 mm, maar uw mobiele telefoon duurt slechts 2.5mm, je gewoon verbinding moeten kunnen maken zonder dat een extra adapter.

Microfoon: Het is misschien van belang zijn voor u voor de microfoon goed te werken in lawaaierige omgevingen. Controleer of de microfoon van de headsets noise-cancelling heeft capaciteiten, zodat de persoon aan de andere kant alleen hoort u, niet je omgeving.

Comfort: Een headset met geweldige functies die isnt comfortabele wont heb je veel, want youll nooit wilt dragen. Het comfort niveau van headsets is meer een kwestie van persoonlijke voorkeur, maar met een idee van de aard van het gewenste ontwerp kan zeker helpen. Sommige modellen zelfs komen met oor gels in een poging om het niveau comfort verhogen je ervaring. Zorg ervoor dat de headset is lichtgewicht en kan worden aangesloten op uw hoofd stevig, dus het doesnt vallen elke keer dat je verplaatsen.

Wire Length: Beschouw de lengte van de draad die is aangesloten op de hoofdtelefoon. Als de draad te kort is, kan zij eisen dat u de mobiele telefoon dichter bij je hoofd, die het hele doel nederlaag te houden. Zorg ervoor dat de draad lang genoeg, zodat u kunt uw mobiele telefoon naar beneden en hebben nog steeds de hoofdtelefoon op uw hoofd veilig en comfortabel.

In-Line Volume Control: U kunt een headset waarin u kunt het volume van de headset zelf, in plaats van het controleren met uw telefoon. Dit isnta noodzaak, maar zou een functie die belangrijk voor je is.

Kenmerken: Sommige headsets kunnen zenden in stereo, zodat u muziek afspelen op de headset en voor praten met anderen. Dit zou fantastisch zijn als u op zoek bent voor een koptelefoon en een headset. Merk op dat met deze functie de kosten in verband met het omhoog gaat. Andere kenmerken zijn knoppen op te halen een telefoontje, om een gesprek te weigeren, aan een persoon in de wacht, of zelfs over te schakelen naar de andere lijn.

Definities:

Noise-cancelling microfoon: Een microfoon die is ontworpen om te annuleren omgevingsgeluid, zodat het niet wordt uitgezonden of opgenomen.

USB (Universal Serial Bus): Connection poort op een computer die universeel compatibel is met vele soorten van elektronische devices.Buy accessoires mobiele telefoon Wired Headset