Applying For A Home Business Loan


   Door John FortnerOne van de belangrijkste overwegingen die u zult tegenkomen bij het maken van een bedrijf aan huis is het aanvragen van een banklening. Veel mensen zijn niet goed hoe te bereiden voor een wandeling in een kredietinstelling en te vragen voor hun geld. De zekerste manier om ontkenning ervaring dient te worden voorbereid. Voor het invullen van de aanvraag, moet u enige tijd het organiseren van de feiten en cijfers die de bank zal vergen. Er zijn verschillende stappen die je moet voltooien voordat uw bedrijf aan huis lening aanvraag kan worden ingediend.

Documentatie

De bank zal moeten rechtvaardiging voor de dollar bedrag dat u aanvraagt. Zorg ervoor dat u een gedetailleerd rapport voor de uitgaven en waarom het geld zal worden besteed in deze gebieden. Wat ga je te kopen? Wat ga je te verbeteren? Waarom? Wees specifiek en de lijst waar elke cent zal worden belegd.

Betalingen

De kredietgever moet weten wanneer de lening terug zal worden betaald. De kwestie van hoe vaak u zal doen van betalingen. Als u besluit over de maandelijkse termijnen, vertel de bank het bedrag van elke terugbetaling. Als u het aanvragen van een groot bedrag, bereid om te vertellen wat de schuldeiser het onderpand zal zijn. Uw huis activa business geldt normaal gesproken acceptabel, maar onroerend goed is gunstig bekeken door kredietinstellingen bij het overwegen van een lening.

Geschiedenis

Een financiële geschiedenis van uw huis gebaseerde zaken vereist. Zorg ervoor dat u de balans en winst-en verliesrekeningen. Indien de onderneming is opgericht voor een tijdje, zal je drie jaar moet de waarde van deze documenten. Als je net begint uw bedrijf aan huis, bereiden een zeer gedetailleerd bedrijfsplan. Hoewel je misschien nieuw, een grondig en goed onderzocht Business Design kan heel overtuigend zijn aan de bank. De erkenning of ontkenning van de lening weegt zwaar op dit document.

Projectie

Dit is een zeer belangrijk deel van de lening aanvraag proces. U moet de jaarlijkse winst project op een maandelijkse basis. Daarnaast moet u een maandelijkse kosten berekend analyse voor het komende jaar. Alle verwachte inkomsten komen in uw bedrijf aan huis moet worden vermeld. Alle denkbare uitgaven moeten zo goed gedetailleerd.

Toekomst

De kredietinstelling zal willen een gedetailleerd verslag van uw doelen voor de komende drie tot vijf jaar. Inclusief alle plannen voor uitbreiding en uw ideeën over werknemers, locaties en producten. Wees zo volledig mogelijk. Voordat de bank hun geld leent, overtuigend hen over uw inzet voor de toekomst van de company is essentieel. Praat met hen over de richting die uw bedrijf aan huis gaat om te reizen.

Ervaring

Andere informatie van de bank zal nodig hebben, is ervaring in het bedrijfsleven en je vertrouwdheid met het product. Vermeld uw diplomas en certificaten. Vertel de bank hoe lang u betrokken zijn geweest in de industrie.

Als eigenaar van een bedrijf aan huis, wil je de kosten zo klein mogelijk. Berekenen en bepalen of een Business lening voordelig is voor uw bedrijf vóór de indiening van een aanvraag bij de bank. Als lenen van geld functies binnen uw business plan, zullen deze ideeën minimaliseren de mogelijkheid te worden ontkend. Overtuig de geldgever dat u zich inzet voor het succes van het huis gebaseerde zaken door het nemen van de nodige maatregelen voor de aanpak van hun eisen.

“We hebben alleen dit moment, bruisend als een ster in onze hand en smelten als een sneeuwvlok. Laten we het gebruiken voordat het te laat is.” John Fortner woont in Oregon en werken uit zijn huis door zijn online activiteiten. Hij is de eigenaar van Best-Inkomen kansen die gratis informatie en bewezen mogelijkheden voor het creëren van werk thuis het bedrijfsleven biedt. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u zijn website bezoeken op:
  http://www.Best-IncomeOpportunities.com
Voor het ontvangen van gratis informatie voor het starten van een bedrijf aan huis ga dan naar:

http://www.Best-IncomeOpportunities.com/optin.html

This entry was posted in Business and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.