Creative Marketing Ideas For Your Business


   Door Melissa MashtonioIf u nodig hebt om de markt van uw bedrijf, u weet dat marketing wordt steeds meer concurrentie alledag. Het lijkt elke nieuwe dag brengt een andere partij marketing-technieken, waardoor het moeilijk bij te houden. Als u wilt maken uw product opvallen in de menigte, is het belangrijk om marketing technieken die vind alleen dat. Haal uw team samen nu om te beginnen met het bedenken van manieren om uw marketing uniek te maken. Hier zijn enkele tips om hulp te krijgen je hersenen springen gestart.

Een van de beste manieren om een product te verkopen is om het te krijgen in het oog van de media. Probeer te kijken wereld records en iets vinden met betrekking tot uw product. Maak een poging om dit record te breken in een soort van publieke arena. Dit zal uit de media ter dekking van dit interessante verhaal. Probeer ook het sponsoren van een lokaal evenement of sportploeg. De dekking gegeven aan de nog of het team ten goede zal komen als u uw bedrijfsnaam en product zal worden gepubliceerd.

Naast het ondersteunen van lokale evenementen, gebruik uw bedrijfwinst ter ondersteuning van een lokale liefdadigheidsinstelling die van toepassing is op uw bedrijf en klanten. Dit betekent doesnt weggeven grote hoeveelheden contant geld: in plaats daarvan proberen het geven van een percentage van de klant koopt aan dit goede doel. Dit zal klanten geven stimulans om uw product te kopen. Adverteer uw vrijgevigheid door het plaatsen van informatie over de goede doelen op uw product, indien mogelijk.

Een andere manier om uw product bekend te krijgen is voor het verzenden van een bi-of maandelijkse nieuwsbrief omgaan met uw bedrijf. Schrijf over recente gebeurtenissen en omvatten coupons voor kortingen. Voeg wat humor op de artikelen geschreven door medewerkers of strips om het interessanter te maken. Ten slotte, voeg een deel gericht op klanten zoals “de kwestie van de maand” of “de klant van de maand.” Voor deze laatste kun je een klant kiezen elke maand interview en functie in de nieuwsbrief. Zorg ervoor dat uw nieuwsbrief is “opt-in” om ongewenste e-mail te vermijden.

U kunt uw bedrijf meer wenselijk om klanten door het creëren van een verwijzing enige business. Dit is geen goede tactiek voor een bedrijf net begonnen, maar zodra youve maakte een naam voor jezelf kunt u meer een exclusief karakter. Being verwijzing alleen zal geven uw bedrijf een verleidelijke aard en de potentiële klanten die geïnteresseerd zijn in wat ze missen.

Een andere manier om uw bedrijf enkele geloofwaardigheid is om te beginnen met het maken van artikelen en het indienen ervan bij artikel distributie sites. Schrijf over onderwerpen die interesse uw klanten en een expert op het onderwerp. Probeer te creëren “Top 10s”, “Hoe Tos” en “Tips”, zoals deze artikelen zijn aantrekkelijker voor de lezers. Een andere manier om de geloofwaardigheid te krijgen is het creëren van een prijs gesponsord door uw bedrijf. Bekendheid van deze jaarlijkse prijs en maak er iets lokale bedrijven streven om te winnen.

U kunt uw website naar uw voordeel door het creëren van een ruimte speciaal voor feedback van klanten en opmerkingen. Dit moet een soort forum waar klanten kunnen vragen u vragen en met elkaar. Niet alleen zal dit ervoor zorgen dat uw geloofwaardiger aan uw klanten, maar het zal geweldige feedback over uw product. In dit deel van uw site, kortingen aan te bieden als een stimulans voor herhaal aankopen en aanbiedingen of gratis proeven.

Een van de beste manieren om uw product en bedrijf naam bekend te krijgen is het creëren van iets gratis weg te geven aan klanten. Deze items variëren van een pen om een t-shirt-alles is goed zolang uw bedrijfsnaam en informatie is afgedrukt op. Zorg ervoor dat het item dat u weggeeft zal nuttig zijn om uw klant. Ook proberen om het object iets relevant zijn voor uw bedrijf. Bijvoorbeeld, dat je een massage salon, weggeven stress ballen of kleine steekproeven van massage lotion voor uw klanten.

Tenslotte altijd serieus gedacht om ooit marketing idee dat u ontvangt. Sommige lijkt misschien gek, maar het doesnt kwaad om ze uit te proberen. Als het idee flops, weet youll het niet opnieuw te doen. Als het idee een succes is, youll graag je geprobeerd. Probeer zo veel als je kunt vinden wat werkt voor uw business.Melissa Mashtonio schrijft voor Manta.com, de go-to site voor onderzoek van het bedrijf. De site (http://www.manta.com) biedt de vrije markt onderzoek op meer dan 45 miljoen bedrijven wereldwijd .

This entry was posted in Business, Marketing and tagged , , , . Bookmark the permalink.