De Mirage heeft een belangrijk Transformatie Bringing De opwinding en de luxe van Las Vegas To The Center Strip


   Door Lance TaylorWhen Steve Wynn opende The Mirage in 1989 niemand had kunnen voorzien dat hij eigenlijk was de weg vrijmaken voor wat de Las Vegas Strip is geworden vandaag. Enorme indrukwekkende resorts met duizenden kamers en alle denkbare voorzieningen iemand nodig heeft (of wil). In die tijd was het de grootste en duurste resort ooit overal in de wereld gebouwd. Mensen begonnen massaal naar Las Vegas gewoon om te zien wat Steve Wynn had geschapen. Vandaag The Mirage niet langer kan worden de grootste, maar twee jaar, multi-miljoen dollar renovatie heeft een nieuw leven gegeven aan The Mirage en maakte het tot een van de meest opwindende resorts aan de Strip.

Als u havent bezocht The Mirage in de laatste paar jaar of nog nooit bezocht u misschien denkt u stapte in een gloednieuwe resort. Natuurlijk, de handtekening vulkaan, gelegen langs Las Vegas Boulevard tegenover het hotel, nog nachtelijke uitbreekt. Siegfried Roy kan er meer worden, maar hun witte tijgers nog steeds bezetten de Lion Habitat. De 53-voet aquarium nog lijnen het gebied achter de receptie. De 100 meter hoge koepel Tropisch Regenwoud blijft bloeien en verwelkomt gasten bij aankomst. En Siegfried Roys Secret Garden Dolphin Habitat tot op de dag neemt de weelderige en tropische aangelegde gebied achter het hotel. Maar dat is echt alles wat overblijft van deoudeMirage.

Vandaag zijn alle 3044 kamers en suites zijn opgeknapt om ze een serene zuidelijke zeeën voelen. Alle kamers zijn nu voorzien van ultiem comfort en gemak. Marble bijgevuld ijdelheden, twee telefoonlijnen met hoge snelheid internet, en u zult zeker genieten van het spectaculaire uitzicht op de bergen rond de Las Vegas vallei en van de Strip zelf.

De Mirage heeft nu zo veel entertainment opties die je letterlijk kon zien een show elke avond en nooit te reizen naar een ander resort. Cirque du Soleil opende The Beatles LOVE in 2006 en de show is uitverkocht sinds dag een. Het is zonder twijfel een van de weinige must-see shows in Las Vegas. Indien u wenst bij te wonen zeker en aankoop uw kaarten ruim van tevoren. De show is zo populair dat sommige mensen hun vakantie rond de data konden ze tickets veilig te LOVE hebben gepland. Danny Gans blijft het publiek verbazen met zijn zang, comedy en veelheid van indrukken in deze immer populaire show. En The Mirage heeft een reputatie voor het instellen van een aantal van de grappigste komieken aan de Strip. Je zult regelmatig vinden het graag van Ray Ramano, Jay Leno, Kevin James en Brad Garrett maken van publiek lachen.

Als het aankomt op tijd om te gaan zitten, ontspannen en genieten van een maaltijd, The Mirage heeft meer opties dan ooit tevoren. Sommige van de nieuwe toevoegingen aan het resort stack, een geavanceerde Amerikaanse bistro. Je zou zelfs kunnen omschrijven als een restaurant met een discotheek sfeer. Fin is een absoluut prachtig restaurant met hedendaagse Chinese keuken. Onda bieden rustieke Italiaanse gerechten en werd uitgeroepen totBeste Italiaans Restaurantdoor de Las Vegas Conciërge Association. En Onda heeft ook een wijn lounge waar u kunt genieten van wijn proeven en proeven antipasti. Kokomo is nog steeds gelegen onder de prachtige tropische regenwoud, maar het restaurant en het menu heeft een grote update ondergaan. De dcor is meer eigentijds en het menu functies prime steaks en verse zeevruchten in het dagelijks gevlogen van over de hele wereld.

Als u klaar bent om een beetje feesten doen na die maaltijd, The Mirage heeft twee fantastische mogelijkheden. De eerste is JET, een 15.000 vierkante meter multi-level nachtclub. Wat maakt JET anders dan andere nachtclubs in Las Vegas is het feit dat het eigenlijk drie nachtclubs in een. JET heeft drie verschillende kamers, elk met It eigen unieke look en geluid. Feestvierders kan verhuizen van een kamer vullen de lucht met rock muziek, een kamer met meer van een hip-hop vibe, om nog met een andere populaire dance en house muziek. De andere nachtclub is The Beatles Revolution Lounge. De lounge is een eerbetoon aan de band in die u nodig wont horen The Beatles grootste hits, maar werd in plaats daarvan, ontworpen door Cirque du Soleil met de geest van The Beatles inspireren. Het interieur is heeft vele interactieve en bijna psychedelische elementen voor de gasten te genieten. Als uw fantasie toelaat, de dcor en muziek evolueert in de loop van de nacht.

Dit is slechts het begin van wat De Mirage heeft te It de gasten te bieden. Er zijn veel meer restaurants en bars, de waterval geflankeerd zwembaden, het topless (volwassenen-only) Bare zwembad en de bar, het fitnesscentrum, winkelen, een van de beste buffetten aan de strip en de onlangs gerenoveerde Spa Salon.

De Mirage is zeker omgebouwd tot een opwindende bestemming in Las Vegas en het centrum Strip locatie couldnt worden niet beter. Youll vindt jezelf letterlijk naast Treasure Island en de massale Forum Shops in Caesars Palace. Youll vindt jezelf aan de overkant van Harrah en de Venetiaanse. En een ontspannen lopen van Wynn Las Vegas en La Pallazo (de Venetiaanse zus pand gepland te openen laat 2007 of begin 2008) en de Fashion Show Mall. De kamer tarieven zullen iets lager zijn dan de tarieven aangeboden op enkele van de nieuwere resorts. Maar met deze dramatische en broodnodige transformatie youll het gevoel dat u verblijft op een nieuw resort in Las Vegas, en niet de Mirage Resort dat Chevy Chase en familie verbleven in tijdens zijnVegas Vacation.Lance Taylor is een Las Vegas ingezetene en schrijft voor Las Vegas Vacation Spot de vrije en volledige bron voor alles wat Las Vegas te bieden heeft! Youll informatie vinden over hotels en resorts, restaurants, shows, nachtclubs en de beste package deals in de stad! Bezoek: Las Vegas Vacation Spot en beginnen met het plannen van uw Las Vegas uitje vandaag !

This entry was posted in Leisure and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.