de nieuwste en beste auto Features


   Door Gabriel AdamsToday, een auto is niet alleen een set wielen die je krijgt van de ene plaats naar de andere. Met innovatieve nieuwe gadgets en gizmos toegevoegd aan de prestaties tweaken en haar hippe ziet er goed uit, todays auto is een statement van stijl en klasse te verbeteren. Mensen uit zoals onlangs als de vorige generatie absoluut zou zijn verbijsterd als ze een aantal van de autos zag vandaag. Iets Its zouden niet eens over gedroomd hebben.

Denk alleen de veiligheid kenmerken van de 2007 Lexus ES 350. Als onderdeel van de standaard uitrusting van dit model heeft Traction Control (TTRAC) en Vehicle Stability Control (VSC), die wielspin met automatische rem en gaspedaal adjsutment controles. Naast de acht standaard airbags, biedt het ook knie zakken voor de voorste twee stoelen als side-curtain airbags voor de bescherming van alle naar buiten zitten posities. Andere optionele veiligheidsuitrusting omvat de state-of-the-art Intelligent Adaptive Front lighting System (AFS), die zelfs verlicht rond bochten met een slimme draaibare koplamp.

De vernieuwde 2006 Infiniti M beschikt over een nieuwe Lane Departure Warning-systeem, dat de bestuurder in geval van onbedoelde verandering van rijstrook waarschuwingen. Dit wordt bereikt door een hoge gevoelig apparaat dat rijbaanmarkering herkent en berekent de afstand tussen de markering en de auto. Sport modellen hebben een Rear Active Steer systeem dat de geometrie van de achterzijde aanpast aan de rijsnelheid en de besturing input pak.

De Acura RL van Honda biedt haar bestuurders real-time verkeersinformatie, een functie niet gezien in een ander model van de auto. De RLs 8-inch navigatie scherm XM NavTraffic verkeersinformatie gegevens met inbegrip van ongevallen, de verkeersstroom en de bouw snelweg in bepaalde stedelijke gebieden. De bestuurder krijgt een ongeval update elke minuut en verkeersstroom informatie wordt elke vijf minuten ververst.

Met een massale rail-to-rail zonnedak, de nieuwe Corsa is een must-have voor eigenaren die graag de extra vrijheid van glas. Een druk op de knop kunnen de passagiers tot de open lucht rijden en een speciale wind deflector en dual-ruimte sealsysteem genieten elimineren teveel windgeruis wanneer het dak open is. Bij warm weer, een extra schuifdeuren blinde beschermer beschermt passagiers uit het directe zonlicht. Andere innovatieve kenmerken van de nieuwe Opel Corsa zijn halogeen verlichting AFL-curve, doorschijnend interieur wijzerplaten en de follow-me-home verlichting. Selecteer Nieuw Corsa modellen beschikken over een zeer geavanceerde elektronica en infotainment systeem kan maximaal vijf bestuurders de auto programma om hun voorkeur. Driver voorkeur instellingen kunnen worden opgeslagen in de sleutel en zijn individuele keuzes van de climate control en radio station.Get favoriete auto videos en andere manier coole dingen op http://www.car-videos.org/