Een betaalbare hotel, dus een betaalbare vakantie in Jamaica


   Door Ben ThompsonWhy spenderen een fortuin aan een Stellen of Sandalen resort in Jamaica als je kan ontsnappen aan de klippen bij Negril, en verblijf in dit prachtige hotel

Een betaalbaar hotel zat op een rots in de buurt van Negril, blijkt te zijn een echt koopje hotel, nog een of andere manier slaagt om een boetiekhotel op hetzelfde moment, en wat een genot om een goedkoop hotel in Jamaica vinden dat de kwaliteit over geschreven het.

De naam, die een groot deel van de attractie is Catcha Falling Star, en hoe het zal je helpen te houden in uw zak, en sla het op voor een regenachtige dag!

Het is zeldzaam om een betaalbaar hotel met de kwaliteit van de Catcha Falling Star vinden, en u zult beginnen om een glimp van wat maakt het zo bijzonder als je verzameld door het voertuig van de hotel, omdat die echt isnt krijgen wat u verwacht van een hotel met een gemiddelde prijs van het hele jaar door USD210.

De suites met een slaapkamer in het nieuwe gebouw zijn echt heel goed inderdaad, met de boven suites eventueel het voordeel van een beter zicht vanwege de hoogte, en een beetje meer privacy. Wat u krijgt voor uw geld is een grote slaapkamer, airconditioning en plafond ventilator, maar met de wind u misschien niet nodig de A / C. Een grote badkamer met dubbele onderkast en een betegelde douche, en potplanten zou niet op zijn plaats in een vijf sterren.

De grote woonkamer heeft een flatscreen televisie, stereo, en plafond ventilator, terwijl de kleine keuken heeft een koelkast lerge wat zeer handig is als er een supermarkt aan de overkant, en dan genoeg keuken apparatuur tot op zekere catering, hoewel er te doen is absoluut niet nodig dat op alle, maar de koelkast heeft meer dan genoeg ruimte voor bier en andere echte essentie.

De top-functie van de accommodatie is de enorme veranda, gemakkelijk groot genoeg om op te zitten, eten ontbijt op, en gewoon genieten van het uitzicht op de prachtige turkoois blauw Caribisch gebied. U bent hier waarschijnlijk om het ontbijt eten op diverse ochtenden, omdat Catcha Falling Star doet dat als een mooie bonus, voelt u zich goede optie.

De ter plaatse restaurant en de bar heet Ivans Bar, vernoemd naar een orkaan, en hier kunt u ontbijt, lunch en diner evenals enkele verbazingwekkende drankjes en cocktails. Het ontbijt is inbegrepen, en het is een echt feest inclusief eieren, pannenkoeken, vers fruit en sappen, plus hun beroemde banaan brood. Lunch is een uitgebreid menu van eenvoudige snacks en diner is indrukwekkend, tegen zeer redelijke prijzen, zodat je echt volmaakt gelukkig te blijven rond en voel je je niet hoeft te wagen uit om te eten. Als je dat doet, dan Rockhouse en LTU zijn een bezoek waard.

De sfeer in huis Catcha Falling Star is moeilijk uit te leggen op papier, maar alles werkt samen, iedereen van het personeel is vriendelijk, efficiënt, en de kamers zijn absoluut vlekkeloos. Zelfs de wachttijd bij Ivan voor voedsel was minimaal in vergelijking met normale Caribische tijd.

U zult net zo goed voelen op dit juweeltje van een koopje hotel. Dit is een betaalbare vakantie met vijf sterren service en accommodatie. Wie heeft het nieuwe zwembad, als je kunt springen in de warme Caribische, net als een warm bad. Itll worden heerlijk wanneer its gebouwd, en het kan helaas meer gasten trekken, maar het hopefull wont ooit bederven Catcha Falling Star, want dit is het echte Jamaica. Dit kan een goedkoop hotel in Jamaica, maar het is ook bijna de beste hotel in Jamaica.Ben Thompson is de belangrijkste schrijver voor Jamaica Vacation Spots evenals authoring verscheidene artikelen over Worldwide Vacation Spots en hij raadt Caribbean Vacation Spots maar aangezien hij een keuze zouden kiezen Jamaica