Een evaluatie van het YTB (Your Travel Business) Income Opportunity


   Door Brian GarvinYTB (Your Travel Business) is een bedrijf dat u laat weten alleen dat, itsa bedrijf dat je zal moeten werken en hard werken. Ze zijn niet bang om u te laten weten dat. Maar ze zijn ook bereid om je te leren en worden je mentor, om u te helpen uw doelen te bereiken, ongeacht wat ze zijn. Ze willen werken met degenen die zich bewust zijn van de aard van de inzet en investeringen die nodig is om een business geworden succes te maken.

Ze zijn niet op zoek naar degenen die op zoek zijn voor het “snel rijk” mentaliteit. Ze willen bouwen aan een team van hardwerkende ondernemers. Ze zijn bereid om u te geven wat er nodig is om u te helpen slagen, maar alleen als je bereid bent zich te committeren aan meer dan alleen een paar maanden van inspanning. Ze willen dat je weet dat het duurt een paar maanden voordat je iets zien van uw investering.

YTB (Your Travel Business) is een op internet gebaseerde reizen reservering service voor reisbureaus en die werken vanuit hun huis als onafhankelijke vertegenwoordigers in de VS. Dit is niet een dienst die in concurrentie met de “professionele” reisbureaus. Dit is voor degenen die alleen maar willen gaan op het internet te kiezen om hun reisplannen.

Er is een uitgebreide opleiding die moet worden gedaan om klaar te zijn om dit bedrijf te runnen. U verdient commissie op de reis van je familie en vrienden en uw eigen. Je zal niet alleen worden beloond in de verkoop van reizen, maar als je de verkoop bieden mensen de gelegenheid om hun eigen bedrijf hebben en worden opgeleid in hun eigen reis bedrijf.

YTB (Your Travel Business) heeft een paar manieren om zaken te doen. Een daarvan is om te verwijzen Travel Agent of “RTA” en de andere is Onafhankelijke Marketing vertegenwoordigers of “REP”. De Travel Agent gelegenheid heeft een eerste bedrag van $ 500 en dan bent u verplicht om een maandelijkse licentie vergoeding van 49,95 dollar betalen. Daarna kunt u kiezen voor een van de andere programmas.

Wat is de YTB Onafhankelijke Marketing Rep doen? Iemand die heeft ondertekend, een onafhankelijke Marketing Rep overeenkomst met http://YTB.com heet een REP. U mag verkopen online reisbureaus, inschrijven RTAs en andere sponsor Reps U commissie op persoonlijke online reisbureau verkopen. U kunt niet ontvangen reizen geloofsbrieven en kan niet verkopen reizen.

Wat is een YTB (Your Travel Business) Travel Network Verwijzend Travel Agent? Een RTA is iemand die heeft gekocht een online Reisbureau in een overeenkomst met UTB Travel Network van Illinois. U betaalt 49,95 dollar maandelijkse licentievergoeding voor uw eigen website. RTAs verwijzen mensen naar hun website (dat is hun online reisbureau) te boeken reizen en commissies te verdienen.

Vanaf dat punt is waar u uw team van REPS zal bouwen. U heeft uw eerste volledige team wanneer u persoonlijk sponsor 3 of meer herhalingen en er 6 actieve RTA ingeschreven dat zijn hun maandelijkse vergoeding van 49,95 dollar betalen. Zodra dit team compleet is, bent u dan gekwalificeerd om te beginnen uw Powerteam. U houdt gebouw van daar en maak uw commissies. Het kan een groot en succesvol bedrijf. Het vergt wel wat geld te krijgen het begon en een grote inzet als die u voor elke zakelijke onderneming. Daarom is dit bedrijf verantwoordelijk is op zoek naar mensen die niet op zoek naar een snel rijk programma. Dit zal enige tijd duren voordat build.You kunnen lezen onze onpartijdige, deskundige toetsing van YTB (Your Travel Business) van Brian Garvin en Jeff West met MLM Review Kings. Dit artikel kan worden gebruikt, vrij van royalties, mits bio links intact blijven .

This entry was posted in Business, Travel and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.