Fha Home Loan voor het eerst Homeowners


   Door IPRWire Personeel WriterThe Federal Housing Administration werd gestart in 1934 ter verbetering van de woonomstandigheden in Amerika, en meer dan 70 jaar later, is dat nog precies wat ze doen. Ze bieden leningen voor de aankoop van huizen en programmas voor een huis dat u al leven in maar moeten herfinancieren herfinancieren. Een van hun meest populaire vormen van financiering is de FHA woningkrediet gaan eerst huiseigenaren.

In een bepaald jaar, ergens rond 75 van de financiering goedgekeurd door de administratie gaat naar eerste keer huiseigenaren. Jongere mensen die op zoek zijn naar hun eerste eigen huis worden vaak ontmoedigd door de huizenprijzen en de financiering van de beschikbare opties. Als je kijkt naar een hypotheek plan en het zegt 30 jaar, sommige mensen beginnen een beetje flauw gevoel in het hoofd. Voor veel huiseigenaren eerste keer, het vooruitzicht van het betalen voor hun huis meer dan 30 jaar betekent dat ze zullen worden hun huis af te betalen voor langer dan ze in leven zijn geweest. Dit vooruitzicht is, begrijpelijk, soms een verbijsterende een.

De mensen van de Federal Housing Administration werken met een verscheidenheid aan opdrachtgevers op zoek naar een huis te kopen of hun huidige woning te herfinancieren. De regels zijn vrij simpel als het gaat om wie kan financiering van een huis en die niet kan, maar een regel in gedachten te houden is dat de kredietnemers alleen kan een FHA woningkrediet te houden op een tijdstip. Dus als u op zoek bent naar de financiering van een tweede woning, maar zijn nog steeds betalen voor je eerste huis, zal de Federal Housing Administration niet in staat zijn om u te helpen. Natuurlijk heeft deze bepaling niet van invloed eerste keer huiseigenaren.

De financiering plannen gegeven aan de eerste keer huiseigenaren zijn identiek aan die van anderen, met uitzondering van degenen die verloren hebben hun woonplaats in een ramp. Alleen slachtoffers van een ramp kan krijgen een financieel plan neer te leggen zonder een percentage van de aankoopprijs. Voor alle andere kredietnemers, met inbegrip van de eerste keer dat huiseigenaren, het bedrag dat moet worden neergezet up front is 3 van de totale aankoopprijs.

Behalve dat de universele 3 aanbetaling voor een huis FHA lening, uw interesse percentage hangt af van vele factoren. Vanaf de rente tussen 6-6,5, maar er zijn een heleboel andere factoren die in overweging worden genomen bij de berekening van wat de exacte rente wordt voor elke klant. Uw credit score wordt beschouwd, evenals het bedrag dat u de financiering, al dan niet heb je een co-ontlener (niet-ingezetenen) en de vraag of de woning die u de financiering is een fabrikaat is.

Als u in de markt steeds een eerste keer Vastgoedeigenaar, en zijn niet helemaal zeker waar te beginnen, contact op met de mensen van HCI Hypotheek die zich specialiseren in het helpen van klanten met een FHA woningkrediet. U kunt de website op http://www.fhatoday.com voor meer informatie en gemakkelijk invullen van de aanvraag online.http: / / www.FhaToday.com is een divisie van HCI Hypotheek. Alle hypotheek aanvragen via http://FhaToday.com worden verwerkt, onderschreven, en gefinancierd door HCI Hypotheek. Voor meer informatie over FHA herfinancieren, FHA Hypotheek-en FHA woningkrediet bezoek dan onze website .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.