Get the Facts About Global Warming, zodat u kunt maken Opgeleide een besluit en Take Action


   Door Christophe CatessonGlobal opwarming en de klimaatverandering is iets dat we allemaal bijdragen aan op een negatieve manier, maar kan al beginnen bij te dragen aan een positieve manier. Een begrip van wat het broeikaseffect is en waarom het gebeurt is de eerste stap op weg naar het maken van een positief verschil in de wereld van vandaag. Ja het is gebeurt en de aarde is al begonnen met ernstige tekenen van opwarming van de aarde laten zien. Gemiddelde temperaturen zijn geklommen 1,4 graden Fahrenheit in de hele wereld sinds 1880, een groot deel van deze stijging is in de afgelopen decennia. Dit is niet het enige bewijs dat de aarde verandert, maar het is solide bewijs dat niet langer kan worden genegeerd.

De Arctic voelen de invloed op de meest als hun temperaturen zijn opgelopen tot twee keer hun gemiddelde van de afgelopen decennia. Met gletsjers smelten en hun klimaat steeds warmer veel van de mensen in Alaska en andere Arctische gebieden zijn niet zeker wat te doen. Gletsjers in de rest van de wereld zijn snel smelten ook. Bijvoorbeeld Montanas Glacier National Park is nu slechts 27 gletsjers, tegenover 150 in 1910. Gewoon kijken naar het nieuws van vandaag zou voldoende moeten zijn om u te laten zien dat de aarde aan het veranderen is door te kijken naar de extreme weersomstandigheden en strenge voorkomende in de hele wereld.

Nu zie je de gevolgen opwarming van de aarde heeft op onze aarde zich vandaag let op de oorzaken van de opwarming van de aarde. Meer dan 2.000 wetenschappers onderzoek verricht om te ontdekken van de oorzaken van de opwarming van de aarde en vond dat de mens verantwoordelijk zijn voor alle of ten minste het merendeel van de opwarming van de aarde voorwaarden. De acties en keuzes die we maken overal elke dag en het jaar een verschil maken in de wereld en de omgeving waarin we leven inch Tot voor kort hebben wij nemen dit voor lief en nu de tijd is van cruciaal belang om deze situatie recht te zetten. Acties zoals industrialisatie, ontbossing en vervuiling zijn sterk toegenomen atmosferische concentraties van waterdamp, kooldioxide, methaan en lachgas. Die alle broeikasgassen die bijdragen val warmte in de buurt van het oppervlak Earths, waardoor opwarming van de aarde.

In principe zijn mensen gieten kooldioxide in de atmosfeer sneller en tegen een hoger tarief dan planten en de oceanen kan absorberen. Het is belangrijk te begrijpen dat deze soorten blijven van gassen in de atmosfeer voor jaren. Dit betekent dat zelfs als al het gas uitstoot volledig te stoppen vandaag zou dit niet het einde opwarming van de aarde onmiddellijk als we zouden willen hopen. Als je het langer kan voorstellen dat onze planeet lijden van deze gassen en de uitstoot van de meer ernstige de resultaten zullen worden.

Veel mensen vragen zich af wat er vandaag gaat gebeuren en experts zijn niets minder dan op grote schaal voedsel en water rapportage van tekorten alsmede grootschalige verwoesting van de natuur in de hele wereld. Studies hebben ook aangetoond dat de gemiddelde zeespiegel uit de hele wereld is gestegen met 4,8-8,8 centimeter in de afgelopen eeuw. Wat veel mensen niet realiseren is dat een groot deel van de bevolking van de world die langs de kust is en het zal slechts een paar centimeter te nemen om 1 voet te vegen van een groot deel van de bevolking van de earths. De zeespiegel zijn ongelooflijk delicate net als het klimaat systemen die we proberen te veranderen. De zeespiegel zou kunnen stijgen tussen 7-23 centimeter als de noordelijke delen van de wereld verder te smelten en overstromingen. Zelfs een lichte stijging van 4inches genoeg is om veel van de zuidelijke eilanden tegen het einde van deze eeuw overstroming. Zoals we zien zware weer vandaag, dit is alleen zal toenemen als de gevolgen van de opwarming van de aarde blijven escaleren. We kunnen verwachten orkanen, tornados, aardbevingen, bosbranden en hittegolven iedereen en overal in de wereld.

Zoals u misschien hebt geraden als de gemiddelde temperatuur wereldwijd blijven toenemen en dat doet het gemiddelde bedrag van de deelneming die we ontvangen. Neerslag is over het algemeen toegenomen boven land ten noorden van 30N van 1900-2005, maar is vooral gedaald in de tropen sinds de jaren 1970. Dit soort informatie en de vergelijking kan worden gebruikt met de ernst en de duur van de storm systemen. Naar aanleiding van het Atlantische orkaanseizoen van 2005, die een record met 27 genaamd stormen, veel aandacht heeft zich gericht op de relatie tussen orkanen en klimaatverandering.

Helaas, mensen zijn niet de enige waarmee deze ramp. Wetenschappers stellen dat meer dan 1.000.000 soorten met uitsterven bedreigd in de komende jaren en voor de mens betekent dit een grootschalige aantasting van de voedselketen. Als de aarde blijft veranderen, dus heeft de dierenhabitats en dit is genoeg om het uitsterven van miljoenen dieren veroorzaken de hele wereld.

Alles op aarde is onderdeel van een delicaat evenwicht en als een factor is iets veranderd een of andere manier het gaat om elke andere factor die betrokken zijn in de cyclus beïnvloeden. Opwarming van de aarde is niet anders dan dit. Aangezien de temperaturen blijven stijgen ervaren we meer neerslag die bijdraagt tot de stijging van de zeespiegel en plaatst de gemeenschappen aan de kust verder in gevaar. Het smelten van het poolijs is een andere bijdrage aan de stijging van de zeespiegel en alles moet worden verantwoord.

Er zijn tientallen van belangrijke opwarming van de aarde feiten die iedereen bewust van moet zijn om goed om jezelf te onderwijzen over wat er gebeurt met onze wereld als we spreken. Helaas is er geen uit-schakelaar voor dit type crisis en zelfs wanneer we beperking van de broeikasgassen die verantwoordelijk zijn voor een groot deel van dit probleem, zal tientallen jaren duren om de effecten vertragen.

Om te voorkomen dat dit soort lot in onze toekomst is het belangrijk dat we allemaal leren hoe om te gaan met de opwarming van de aarde in ons eigen leven door het maken van eco-intelligente beslissingen in alles wat we doen. Er zijn meer en meer manieren om te beginnen met wonen en zorg voor de aarde en het milieu. Vaak is het meer kan worden duur om deze milieuvriendelijke keuzes te maken, maar het is de moeite waard op de lange termijn. Zelfs als wij zijn niet degenen die lijden onder het uiteindelijke lot van de opwarming van de aarde wij degenen zijn die kunnen voorkomen. Leren feiten over de opwarming van de aarde is de enige manier om volledig te begrijpen wat we kunnen allemaal do.Communication Manager voor http://www.theglobalwarmingoverview.com. Een onpartijdige platform over de opwarming van de aarde en het milieu. Feiten, artikelen, statistieken, discussie, maatregelen om te helpen een ieder van ons te leren en te nemen acties opgeleide .