GPS Navigation Portable Kenmerken – Welke Do You Need ?


   Walter BallenbergerGPS draagbare navigatiesystemen buitengewoon populair geworden in de afgelopen jaren. Zoals met elk elektronisch apparaat, bij het nemen van een beslissing over de aankoop van welk merk of model te kopen, moet men de functie begrijpen sets die worden aangeboden en beslissen welke functies hij of zij nodig heeft en die ze willen betalen.

Hier is een lijst van veel algemeen beschikbare functies op verschillende merken van GPS-navigatie draagbare systemen:

Breedbeeld-4,3 inch of groter scherm diagonaal gemeten (vs een standaard 3,5 inch scherm)

Inclusief Maps-Europa komt geladen met zowel Noord-Amerikaanse evenals de kaarten van Europa.

Spreekt straatnamen-kondigt namen van straten en uitgangen, bijvoorbeeld, “Turn right on Main St.” in plaats van “Sla rechtsaf in 500 ft.”

Spraakherkenning werkt het GPS-apparaat met gesproken commandos in plaats van de informatie in te voeren door het aanraken van het scherm.

Lane assist-realistisch weergegeven verkeersborden en kruispunten langs uw route en toont pijlen die duiden op de juiste rijstrook voor navigatie.

Traffic FM Compatible-Add-on een optionele FM-ontvanger en abonnement om te voorkomen dat verkeersopstoppingen.

Inclusief FM Traffic-Vermijd verkeersopstoppingen met en opgenomen FM-ontvanger voor verkeersinformatie

MSN Direct Compatible-U kunt een optionele ontvanger en het abonneren op MSN Direct voor het verkeer, het weer, de gasprijzen te krijgen, aandelenkoersen, nieuws en meer.

MSN Direct-Inclusief Ontvang MSN Direct inhoud met inbegrip van verkeer, weer, gasprijzen, aandelenkoersen, nieuws, en meer met de meegeleverde ontvanger.

Bluetooth-verbinding met uw telefoon te maken en te ontvangen hands-free gesprekken

MP3-speler-Built in MP3 Player

Emergency Locator-An Emergency Locator dat u uw coördinaten, het dichtstbijzijnde adres, en het dichtst ziekenhuizen, politie en tankstations

Slideshow Viewer –

Multi-mode-functie Biedt rijden, wandelen, fietsen en varen modi zodanig dat het apparaat kan worden gebruikt voor een van deze vormen van reizen.

Meerdere punt routing-Sorts meerdere bestemmingen te bepalen een efficiënte route voor leveringen en verkoop gesprekken.

Als u een min of meer normale bestuurder die zou alleen gebruik maken van uw draagbaar GPS-navigatiesysteem is dit incidenteel, hetzij thuis of tijdens reizen, moet je zeker Dont alle toeters en bellen hierboven vermeld. Een paar dingen moet worden opgemerkt voor dit soort bestuurder, echter. Men moet zeker overwegen de aanschaf van een eenheid met de “spreekt straatnamen” functie. Je hebt veel meer zekerheid wanneer u weet dat u te draaien op de juiste straat dan wanneer je niet zeker bent van dat, en bovendien je Dont moet voortdurend kijken naar de kilometerteller. Een andere overweging deze auteur zou voorstellen is om een eenheid te kopen met ten minste een 4,3 inch scherm in plaats van de huidige standaard 3,5 inch scherm. U kunt zien dat het scherm veel gemakkelijker, en nog belangrijker, de knoppen voor het maken van adresgegevens, bijvoorbeeld, zijn groter. Ik vond dat de kleinere knoppen op het 3,5 inch scherm te klein waren. Ik denk dat ik een knop te drukken slechts te vinden dat de verkeerde brief verscheen op het scherm. Bijvoorbeeld, wilde ik de brief push “U”, en “v”, die naast was om “U”, kwam op het scherm. Dus dit duidelijk moest worden gecorrigeerd. Ik zou zeker suggereren dat deze twee kenmerken zijn de moeite waard het extra geld. De functie voor spraakherkenning zou leuk zijn om te hebben, maar dit bijna onmiddellijk plaatst je in de zeer high-end-systemen met de prijzen in de $ 600 en maximaal bereik. Het invoeren van adressen of andere bestemmingen door touch screen is echt heel gemakkelijk en snel een keer krijgt men de knie.

Als je vaak lange afstanden rijden, of als u een professionele levering persoon die nodig is om de meest efficiënte routes kiezen om uw leveringen te maken, uiteraard de meer geavanceerde functies op de lijst kan nuttig zijn voor je. Zeker als u misschien wel uw GPS navigatie met behulp van draagbare systeem in Europa, zou u overwegen de aankoop van een eenheid die is Europa kaarten geladen ook.

Zoals voor het bijwerken van kaarten, dit is normaal gesproken alleen nodig om de 3-4 jaar of zo. The major brands usually release official updates approximately once a year, and there is a cost to obtain these new maps. Natuurlijk nieuwe wijken en nieuwe wegen zijn opgenomen, en nieuwe punten van belang zijn, zoals benzinestations of restaurants zijn ook bijgewerkt. Deze Dont verandering die veel van jaar tot jaar, zodat men zich kan veroorloven om te wachten een tijdje vóór de aankoop van bijgewerkte kaarten voor uw GPS draagbare navigatie system.Walt Ballenberger is webmaster voor GPS Navigatie Portable, een blog met tonnen van draagbare GPS-reviews en nieuws. Voor info over draagbare GPS-systemen, bezoek GPS Navigatie Portable .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.