Hoe Kan Ik werk met Sybase database tools ?


   Door Patricia StevensTo gebruik maken van een Sybase server, bent u moeten Netscape Enterprise Server. Je kunt niet een toegang tot Sybase van Netscape FastTrack Server. Sybase heeft zowel een-line, en meerdere chauffeurs op een aantal Unix-platforms. Als de Sybase multiline driver voor de concrete Unix-machine heeft, bent u verplicht om LiveWire gebruiken voor deze multiline bestuurder. Op deze platforms uw web-server zal worden onvoorspelbaar met het one-line driver. Deze eis is toegepast, zowel voor lokale, en voor de verbindingen verwijderd. Het is niet toegepast op Windows-platforms.

Bedrijf Sybase, dat is een toonaangevende leverancier van de software, en bedrijf Quest Software, een toonaangevende leverancier van databases en besluiten voor data management hebben gepresenteerd gezamenlijke besluiten Sybase Database Expert Option en Sybase SQL Expert Option voor Sybase Adaptive Server Enterprise (ASE). De besluiten, die Sybase Database Expert en Sybase SQL Expert voorzien, hulp voor een optimale productiviteit en de migratie van de toegepaste systemen op Sybase Adaptive Server Enterprise.

De databases die door Sybase SQL Anywhere, vertegenwoordigen relationele databases. Deze databases bestaan uit een reeks van objecten. Dergelijke objecten zijn gegevens tabellen, sleutels, indexen, standpunten, enz. Data tabellen gegevens opslaan, waardoor de elementaire onderhoud van een database. Sleutels zijn sets van de attributen die toetsen (primaire en extern), bestemd voor de realisatie van de versnelde zoeken van gegevens en het onderhoud van de beperkingen referentie integriteit. Indexen zijn speciale tafels bestemd voor het snel zoeken van de gevraagde informatie in data tabellen. Bekeken zijn aangesloten sets van deelverzamelingen van gegevenstabellen, gegeven aan de gebruikers voor beperking van hun toegang tot de gegevens tabellen. Zo toegang is absoluut verboden om een tafel, en aan andere tafels toegang is slechts toegestaan om een aantal records van deze tabellen.

De taal SQL – SQL Watcom wordt gebruikt in Sybase SQL Anywhere. Het komt overeen met de normen van de ANSI SQL/89 Level 2. Trouwens, de gebruikte taal SQL ondersteunt nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen van de ANSI SQL/92 normen.

Triggers zijn de subroutines, die meer actief bij nadering van bepaalde gebeurtenissen, bijvoorbeeld bij het verwijderen van de record van de tabel, op records bijwerken, enz. Triggers zijn krachtig middel voor het behoud van data-integriteit.

De gebruiker van de soorten gegevens zijn soorten gegevens die door de gebruiker op basis van de soorten gegevens. Systeem tabellen opslaan van de gehele informatie over de regeling van database en voorwerpen die in.

Sybase Mirror Activator is een nieuw programma Sybase besluit, waardoor verenigt het beste van de technologieën van synchrone mirroring en replicatie schijven transacties van database. Sybase Mirror Activator wordt gebruikt als een aanvulling op reeds bestaande systeem van disk mirroring. Nieuwheid van het besluit is dat door middel van schijfduplicatie op een reservelijst platform niet de hele database is gekopieerd, maar alleen haar magazine van transacties die aanzienlijk beperkt volume van het verkeer.

Dus als disk mirroring wordt uitgevoerd in een synchrone modus, 100 percentages betrouwbaarheid van de gegevens worden bewaard tot de laatste transactie. Nog een belangrijk voordeel van het besluit is dat Mirror Activator staat reserve schijf toegankelijk zijn in een modus “te lezen”, waarmee het te gebruiken, bijvoorbeeld voor de systemen van de verslagen van de voorbereiding, analytische systemen, systemen van besluitvorming, enz. Om te leren wat Sybase database tools kunnen doen, bezoek http://www.databasetoolstips.com/ youll waar u alles wat u moet weten over de Sybase database tools en nog veel meer .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.