Hoe New Phone Technologie Software Your Business

Can Help

   Door Ray SubsYou kunt gebruik maken van nieuwe telefoon technologie om uw bedrijf te runnen efficiënter dan ooit tevoren. Deze bevat software die u met de rechtermuisknop kunt gebruiken vanaf uw eigen computer om geautomatiseerde oproepen naar het bedrijfsleven. Dankzij de nieuwe technologie van vandaag, is het gemakkelijker dan ooit voor het bedrijfsleven te bereiken vooruitzichten per telefoon. De nieuwe software werkt via uw bestaande telefoon dienst of met diensten als VOIP en Skype. Om gebruik te maken software voor geautomatiseerde bellen vanaf uw computer, moet u hebben high speed internet toegang. Je moet ook kijken naar software die alle getallen verwijderen op de Do Not Call list.

Veel bedrijven schakelen over op geautomatiseerde systemen noemen, veeleer dan de telemarketeers op handmatig bellen. Het heeft meer zin om dit te doen zo vaak mensen hebben een machine halen de telefoon in plaats van picking it up zelf. Omdat sommige diensten maken het zuinig aan alle bellen over de hele wereld zijn bedrijven in staat om hun call centers in andere staten en landen hebben dat hen in staat stellen om geld te besparen.

Een manier die uw bedrijf kan profiteren van de nieuwe telefoon technologie is met behulp van een auto-dialer. De auto dialer dienst gebruikt via uw computer niet nodig telecomapparatuur, in tegenstelling tot andere programmas automatisch dialer van het verleden. U kunt gebruik maken van een auto-dialer of wat bekend staat als een auto predictive dialer. Een auto predictive dialer zal buitenlijn de telefoonnummers voor u en hetzij een bericht achterlaten of ophangen als een machine pakt de telefoon. Als een persoon beantwoordt de telefoon, het gesprek dan is ingeschakeld binnen een kwestie van seconden om uw call center of agenten. Op deze manier zijn uw agenten alleen praten met mensen wonen en geen tijd te verspillen oproepapparaten.

Een andere manier die uw bedrijf kan profiteren van de nieuwe pc-telefonie-technologie is het gebruik van telefoon uitzending software die automatisch berichten stuurt naar de massa. Telefoon broadcast technologie wordt vaak gebruikt door grote instellingen zoals scholen, kerken en overheidsinstanties om berichten uit te krijgen in de massa. Het kan ook worden gebruikt door bedrijven als een manier om een grote groep mensen contact met een aankondiging (zoals een speciale verkoop) en het genereren van sales leads.

Er is ook de tekst naar spraak type software dat de overdracht van uw getypte tekst naar een menselijk klinkende stem, die helder en beknopt. Het kan bellen uw prospects of klanten en geven ze een persoonlijke boodschap, geprogrammeerd door jou.

Als u een bedrijf dat afhankelijk is van afspraken hebt, wilt u ervoor zorgen dat uw klanten opdagen. U kunt geld besparen door gebruik van software geprogrammeerd om automatisch in te bellen en mensen van hun mandaat herinneren met een geautomatiseerd bericht. Dit kan automatisch worden ingesteld via uw computer, het opslaan van uw medewerkers tijd.

Omdat de diensten van hoge snelheid internet, hoeft u niet langer afhankelijk zijn van medewerkers te bellen om leads te genereren of follow-up op de benoemingen. U kunt gebruik maken van nieuwe pc-telefonie-software om uw klant belt zo lang als u een hoge snelheid internet access.Ray Subs is een auteur en adviseur. Voor meer informatie over deze technologie, bezoek http://www.voicent.com/index.php?a=8243

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.