Home Loan Loan Refinance: vaste of instelbare ?


   Door Rony WalkerThere zijn zo veel mogelijke redenen voor een woningkrediet lening herfinancieren. In dit artikel gaan we kijken naar de mogelijkheid van een vaste of instelbare tarief. Hopelijk zal dit u helpen om uw alternatieven te overwegen en uw volgende cursus van actie voor een woningkrediet lening herfinancieren.

Laat de Bills!

Een duidelijke reden voor een woningkrediet te herfinancieren lening is lager uw maandelijkse betalingen. Houd er echter rekening te analyseren of de kosten van de herfinanciering van de besparingen is de moeite waard. Als u van plan om de woning te verkopen binnen een korte periode van tijd, herfinanciering zonder directe kosten is de optie voor je. Dit type van herfinanciering kunt u afzien van betaling voor kredietgever vergoedingen. U betaalt deze vergoedingen plaats door middel van een hogere rente over de periode van afschrijving.

Aan de andere kant zou je willen overwegen een verstelbare Rate Mortgage als u van plan om het huis te houden al een tijdje. Je kon kiezen voor iets dat begint met een vaste rente en morphs in een verstelbare Rate Hypotheek in ongeveer vijf jaar. Wanneer u het huis verlaat, zal je ook uit zijn van de lening. Je zal ook aanzienlijke besparingen op uw opdrachtgever, alsmede rente en betalingen.

Veilig voelen

Een andere reden voor een woningkrediet te herfinancieren is om veilig voelen in een lening met vaste rente. Dit komt omdat verstelbaar prijzen zou kunnen worden voor sommige verontrustend. Als je kunt voorspellen hoe lang je in het huis, kunt u een verstelbare Rate Mortgage dat begint met een vaste rentevoet. Na de eerste termijn vast tarief, het tarief jaarlijks aanpast. Hopelijk wilt u hebben bewogen door de tijd die het kreeg op dat punt.

Planning te worden in het huis voor een lange tijd? Je moet kijken naar het krijgen van een lening met vaste rente met een looptijd van maximaal dertig jaar. Maar onthoud dat dit soort leningen een hoger tarief dan een verstelbare Rate Mortgage kan hebben. Controleer om te zien hoe lang zou je kunnen verblijven in de woning en hoe belangrijk de veiligheid van een lening met vaste rente is voor uw huis lening lening herfinancieren.

Een arm en een been?

U vraagt zich misschien af waarom je ooit zou kiezen om te gaan van een vaste rente van een lening aan een verstelbare Rate Mortgage. Dit is een haalbare optie als u wilt besparen op uw lening betalingen voor een korte periode van tijd voordat verhuizing naar een ander huis. Deze korte termijn aanzienlijke besparingen worden mogelijk gemaakt door te profiteren van de switch van een vast tarief voor een instelbaar is. U wilt directe besparingen dus, nogmaals, op zoek naar een verstelbare Rate Hypotheek met geen “out-of-pocket” kosten. Het zou kunnen betekenen een hogere rente, maar ten minste dat u bespaart op de kosten nu!

Ja, welke?

Zoals met de meeste dingen, je bent de beste persoon om welk type van herfinancieren bepalen is het beste voor uw behoefte. Korte termijn? Lange termijn? Een mix? Het helpt enorm als je een solide plan, zodat u kunt kiezen de beste option.What is een huis lening lening herfinancieren? Controleer de huidige hypotheekrente en leren hoe je een hypotheek calculator te gebruiken als u een bezoek WhatAboutLoans.com vandaag .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.