How You Live Security Monitoring met uw mobiele telefoon kan Help U


   Door Ray SubsLive veiligheid toezicht kan u het voordeel van constante zekerheid over uw huis en bedrijf door middel van uw mobiele telefoon. State of the art technologie veiligheid is het gemakkelijker voor u om te zien wat er gebeurt op uw bedrijf of thuis met behulp van uw mobiele telefoon, dat bespaart u zorgen, geld en zelfs profiteren uw medewerkers.

En belangrijker nog, deze nieuwe Security Monitoring systemen die rechtstreeks in je waarschuwen wanneer ze worden geactiveerd door een alarm evenement. Je log-in op het systeem via uw mobiele telefoon en live wat er gebeurt. U kunt zelfs rechtstreeks spreken via de camera naar een indringer met behulp van deze nieuwe security technologie! Geen vals alarm! Geen behoefte aan veiligheid patrouilles! Je hoeft nooit te worden in het donker weer wanneer u weg bent van uw bedrijf of thuis.

Iedere ondernemer weet dat het moeilijk is te controleren wat er gebeurt op het bedrijf op een vierentwintig uur basis. Vroeg of laat moet je een pauze te nemen en het bedrijf toe te vertrouwen aan anderen. Maar, kunt u er zeker van de mensen die u vertrouwt aan uw bedrijf zijn betrouwbaar?

Als u een traditionele bewakingscamera installeren, kunt u niet in staat zijn om de schuldigen in actie vangst of het kan ook zijn als u terugkomt van je vakantie laat. Met je live video beveiliging via je mobiele telefoon, kunt u-in te loggen en te zien wat er gaande is in uw bedrijf wanneer u maar wilt 24 / 7 en waar u ook bent. Dit zal mogelijk bespaart u een hoop geld en geven u veel gemoedsrust.

Live Security Monitoring niet alleen beschermt u en uw bedrijf van oneerlijke medewerkers, kan het ook helpen uw medewerkers ook. Als je iets gebeurt, dat is gevaar voor een van uw medewerkers zien, kun je zoeken naar de juiste remedie meteen, ook als uw werknemer niet kan zien of kan niet naar een telefoon. Security Monitoring houdt uw medewerkers veilig. Data is eenvoudig te downloaden op uw computer voor toelaatbaar bewijs aan de autoriteiten te helpen bij vervolging.

Live Security Monitoring kan vrijwel overal worden gebruikt en is niet alleen voor ondernemers. Huiseigenaars kunnen een extra gevoel van veiligheid toezicht op wat er gaande is thuis als ze weg zijn eenvoudig door middel van hun live veiligheid video via hun mobiele telefoon. Omdat dit type beveiliging is gemakkelijk te gebruiken, bent u nooit echt weg van huis.

Naast het bieden van veiligheid thuis tegen inbraak, kunnen ouders gebruik van dit soort beveiliging toezicht op verschillende andere manieren. Bijvoorbeeld, kunt u houden een oog op de oppas als je gaat, kijk op oudere familieleden thuis als je op het werk, of zie hoe de dingen thuis bent wanneer u weg bent op vakantie. Gewoon inbellen op uw mobiele telefoon en bekijk dingen direct jezelf.

Hoewel dit type beveiliging wordt gebruikt door huiseigenaren en ouders, zijn ondernemers vinden het is iets wat ze kunnen niet zonder. Elke ondernemer zal u vertellen dat ze de neiging om geld te verliezen wanneer ze niet het toezicht op de activiteiten op een constante basis. Maar, we weten allemaal dat dit onmogelijk is om te doen. Door het gebruik van bewakingscameras in verband zekerheid voor live mobiele telefoon video toegang kan, ondernemers kijken naar de zakelijke gemakkelijk wanneer ze maar willen, en zelfs het beheer van het bedrijf op afstand. De beveiliging camera is geïnstalleerd in het bedrijf op geschikte plaatsen om toezicht te houden specifieke risicos. U hoeft enkel om in te loggen op uw mobiele telefoon en zie what er gebeurt. Het is zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs voor een computer novice.

Zowel ondernemers en huiseigenaren niet meer nodig om de veiligheid zorgen over hun vermogen om op elk moment. Security Monitoring met behulp van video via de mobiele telefoon kan het vertrouwen in allerlei situaties voor thuis en zakelijke owners.Ray Subs is een consultant en auteur. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u vinden http://eagleeyesecurity.com.au/