Internet Marketers Secret Weapon: predictive dialer software


   Door Clark CovingtonOne tactiek gebruikt door enkele van de top Internet Marketing groten daar is het gebruik van een predictive dialer software systeem. Wat is een predictive dialer, en wat doet het? Nou, is deze software al rond in een of andere vorm al geruime tijd nu, gebruikt in call centers over de hele wereld. Het eenvoudige uitgangspunt van dit systeem is dat de software wordt gevoed een database met namen en telefoonnummers, die zij vervolgens begint te bellen. Als het systeem vindt geen antwoord, maar voor voicemail of een antwoordapparaat, laat het een eenvoudig bericht met de vraag de persoon terug te bellen voor belangrijke informatie. Eenmaal voltooid, gaat het op naar de volgende persoon in de lijst.

Echter, wanneer het systeem daadwerkelijk een fysieke pick-up krijgt, vraagt het de ontvanger om u te houden voor de volgende beschikbare agent, en vervolgens de overdracht van de oproep. De agent antwoorden en dan levert het bericht naar de persoon. Eenmaal voltooid, hetzij de persoon of de agent de verbinding verbreekt, en het systeem nog eens verder naar beneden in de lijst. Vrij eenvoudig tot nu toe, toch?

Dus, wat bedrijven gebruiken deze software nu? De lijst is vrij groot, maar een aantal voorbeelden zijn: dokter en tandarts kantoren, herinneren de patiënten op de volgende check-up of geplande bezoek. Incassobureaus, in een poging om de betaling te regelen onderhandelingen te beginnen of de schuld. Major Airlines, hetzij als een hoffelijkheid herinnering aan lijnvluchten, kondigt vertragingen in vluchten, of zelfs om frequente vliegers kortingen en vlucht pakketten aan te bieden. Politieke Actievoerders, waarin u wordt gevraagd te stemmen voor hen of hun voorgestelde wijzigingen of toevoegingen aan een wet, een wijziging of zelfs de Grondwet. En nu, Internet Marketeers, too!

U ziet, business-savvy Internet Marketing Goeroes hebben kennis genomen om deze oproep tactiek, en ze beseffen dat, hoewel het world wide web is een prachtige plek om zakelijke transacties uit te voeren, is het ook een nogal onpersoonlijke plaats, waardoor het moeilijker wordt om relaties te versterken met hun klanten. Dus, beseften ze dat een klant hun stem te laten horen (of de zoete stem van een beleefde medewerker van de klantenservice) is veel krachtiger dan de onpersoonlijke e-mails iedereen uitsluitend gebruikt.

Door hun onderzoek vonden zij dat om een geautomatiseerd systeem predictive dialing aankoop was extreem duur, en slechts een slimme investering die worden gebruikt door de grote callcenters dat wil zeggen, totdat zij vonden dat iemand die een systeem dat gebruikt kan worden met een kleine oproepsysteem (zo weinig als maar een persoon) al de weg naar een grotere voorziening. Hun onderzoek toonde ook aan hen hoe de predictive dialer gebruikt Skype alle uitgaande gesprekken, die erg goedkoop is het gebruik van te maken. Dus de oplossing was volkomen duidelijk voor hen, en zij zetten het systeem te werken.

Here is het grote geheim van het maken van dit systeem een succes dat de Goeroes Dont wil je weten over: Na de aanschaf van een licentie om de software installeren en daarna het laden van uw lijst van koperstelefoonnummers, er is drie dingen die je moet doen voor iedere geslaagde oproep: Een, zorg ervoor dat alle vragen van de koper heeft met product, of ze opschrijven om later te beantwoorden beantwoorden. Twee, maak eenover-de-telefoonspeciale one-time aan te bieden aan de klant. Dit kan een upgrade van hun pakket, een toegevoegde product of dienst, een aanbod tot het lidmaatschap van een site, of zelfs alleen maar geven ze een coupon code te gebruiken voor uw productlijn toetreden zijn (dat duurt slechts 48 tot 72 uur). En ten slotte drie: gedragscode marktonderzoek voor zowel de verbetering van het product, toe te voegen om het voor een bijgewerkte versie, of gewoon om te vinden wat uw klanten willen producten naar de volgende kopen.

Thats it! U voert deze eenvoudige drie stappen, en je zal vóór 98 van de andere Internet Marketeers die daar zijn, waardoor meer geld, dalende rendementen en ontevreden klanten, en werken altijd verbeteren en uitbreiden van uw company.Ray Wissels werkt met Voicent Communications als een public relations consultant. Meer informatie over Voicent en hun predictive dialer software pakketten kunnen worden gevonden door hier te klikken