kiezen van het juiste medium voor de laatste Fashion Trends


   Door Jon CaldwellIf u op zoek naar een kopersmarkt gids voordat u op uw volgende aanval van koopwoede, here is iets dat u kan helpen een slimmere keuze! We weten allemaal dat er kopers gidsen geschreven en samengesteld door product deskundigen die worden geserveerd samen met de kranten en tijdschriften. U kunt een kopers gids voor het kopen van een nieuwe lip kleur aan een nieuwe auto.

Meestal deze kopers gidsen u alles vertellen over je nieuwe kopen en arent u enthousiast op deze, wanneer ze het hebben over de beste eigenschappen van een nieuwe Nokia-telefoon of een nieuwe motor die net is gestart? Er isnt geen twijfel dat deze gidsen boordevol informatie en nog steeds zeer krachtige hulpmiddelen in de markten todays.

Vaak worden deze gidsen worden samengesteld door een uitgeverij en gesponsord door de fabrikant van de producten waarvoor de gidsen zijn voor bedoeld. Maar lets in gedachten houden dat de meeste van de tijd deze gidsen zijn niets minder van advertenties in vermomming.

Er zijn verschillende redenen voor deze kopers gidsen op een advertentie na te bootsen. Een daarvan is het merendeel van de tijd dat de gidsen worden gesponsord direct of indirect (via advertenties) per product produceert en dus de auteurs kan niet echt schrijven tegen de producten en dus tot teen in de lijn van de fabrikanten.

En aangezien er geen manier dat de belangrijkste spelers van het kopen en verkopen van wild, dat wil zeggen de koper, de fabrikant of een bestaande afnemer van het product kan interageren het wordt in feite een one-way gesprek waar de koper krijgt om alle goede dingen te horen over de product. Dit is meer een vertekende voorstelling van de producten die zij functies en in de meeste gevallen de auteurs van de gidsen zijn de vertegenwoordigers van bedrijven of andere ingehuurde mensen met een belang in de bevordering van het product.

Goed een kopersmarkt gids, zoals de naam al doet vermoeden moet worden koper of consument centraal en vooral tegemoet te komen aan de verbetering van de consument. Als we denken hard, zouden we weten dat klanttevredenheid gaat een lange weg naar het bedrijf te versterken. Dus een echte kopers gids niet alleen helpt de consumenten, maar ook de fabrikant van de producten in de lange termijn.

Zodra een koper kritiek op een product het eigenlijk is een gelegenheid voor de fabrikant of de verkopers te herstellen die defect of leemte of te reageren op de veranderende smaak van de consument. Maar helaas deze kopers gidsen zijn niet overvloedig in omloop is en nog steeds de overgrote meerderheid zijn de one-way communicatie soorten waar verslaggevers en deskundigen betaald schrijf een recensie meer als een onderdeel van een zakelijke overeenkomst dan een kritische evaluatie. Waarschijnlijk de auteurs en uitgevers van de kopers gids niet te realiseren de behoefte van de consument, de consumenten zijn op zoek naar meer dan brochures in de kopers gidsen.

Dus wat is de keuze voor de consument bij het ontbreken van een echte kopers gids? Consumenten geleidelijk leren onderscheid te maken tussen tendentieuze informatie en ware feedback. Ze kunnen niet alleen meer gek houden en reeds vele consumenten draaien met hun rug naar deze gesponsorde gidsen.

Consumenten zijn steeds meer een beroep op collega-consumenten naar informatie over producten en diensten. Voorbij zijn de tijden dat een bedrijf kunnen een consument advies door slimme reclame en de invloed van kopers om hun producten te selecteren. De consumenten in de 21ste eeuw hebben een zeer krachtige tool binnen hun bereik en dat internet is.

Er zijn al honderden van blogs die iedereen kunnen krijgen en deze online tijdschriften vertellen ons de consument een echte ervaring over producten en diensten. Ook vertellen de schrijnende ervaring dat sommige consumenten werd geconfronteerd als gevolg van malafide bedrijven en / of inferieure producten.

De informatie is vrijwillig en niet betaald en dus mensen ervaren ze als authentiek ten opzichte van de advertenties. Er zijn positieve terugkoppelingen te zijn die daadwerkelijk aanbevelingen en consumenten nemen cues en het kiezen van smartly.Jon Caldwell is een actieve manier die-hard. U vindt zijn middelen op http://www.fashionpatrol.net/fashionpatrolcat/fashionpatrolnetlist.php