Lening Programmas Put First Time Kopers Into Homes


   Door J HarrisAs huizen door het hele land strijden om aandacht in de markt een buyer, de eerste keer dat kopers proberen te achterhalen van de beste manieren om fondsen. De verscheidenheid van hypothecaire opties heeft zo gegroeid in de afgelopen tien jaar dat de 30-jarige lening conventionele isnt de norm het ooit was. Terwijl de markt gekoeld met een daling van de verkoop in de eerste helft van 2007, analisten voorspellen een geleidelijke toename, zoals de behoefte aan woningen nooit verdwijnt.

De grootste uitdaging voor iedereen kijken naar huizen op de markt voor de eerste keer kan komen met een groot genoeg aanbetaling, of het verkrijgen van een goede rente. Gelukkig, zowel federale en nationale regeringen bieden programmas ontworpen om woningen beter toegankelijk voor deze eerste keer kopers te maken.

Het Amerikaanse ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke Ontwikkeling (HUD) biedt tal van programmas om huizen te maken in revitalisatie en gebieden met lage inkomens aantrekkelijker en toegankelijker. Er zijn programmas voor orkaan evacues, volkshuisvesting bewoners en Amerikaanse Indianen. Een van de meest populaire programmas op zowel staats-en nationaal niveau is wat HUD noemt de Goede Buur Next Door Program. Dit biedt woningen in een 50 korting voor leraren, politieagenten en andere ambtenaren, indien zij zich verbinden tot leven in het gebied voor 36 maanden.

De California Housing Finance Agency (CalHFA) biedt vergelijkbare programmas om leraren te helpen huizen kopen in lokale gemeenschappen. De Extra Credit Teacher Programma en de School faciliteit Fee Programma bieden aanbetaling bijstand, tweede lening vergeving en subsidies toe te passen om de kosten van het kopen van een huis.

Andere nieuwe programmas te helpen kopers verkrijgen woningen in de hoger geprijsde markten zijn ook beschikbaar. CalFHA onlangs een 40-jarige lening met vaste rente. Dit komt ten goede eerste keer dat kopers met een lagere rente, lagere maandelijkse betalingen, en betere kansen op het krijgen van meer potentiële eigenaren in woningen.

Specifieke gebieden van het land, zoals New Orleans met de hulp voor slachtoffers orkaan, bieden lening gerichte programmas om mensen te helpen beter huizen veroorloven. Los Angeles County bewoners kunnen gebruiken CalFHA leningen voor woningen kosten maximaal 591.272 dollar. De grens ligt zelfs hoger voor woningen in de beoogde woningen gebieden. De San Diego Huisvesting Commissie biedt ook eerste keer dat kopers te helpen met aanbetalingen en uitgestelde tweede hypotheek-programmas.

Hoewel leningen voor huizen programmas verschillen van staat tot staat, een goed geïnformeerde hypotheekverstrekker in staat zal zijn om u te wijzen in de goede richting. Vergeet niet, er zijn een heleboel mensen zijn die willen helpen eerste keer dat kopers in de huizen van hun eigen land. En er zijn een hoop programmas ter ondersteuning van dat goal.John Harris is als onderzoeker en schrijver over de geldende vastgoed themas zoals economie, krediet verbetering tips, adviezen en huis verkopen huis kopen preparaten. Voor meer informatie kunt u terecht Rancho Penasquitos Homes for Sale

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.