Password Protection, encryptie en Generation voor dagelijks gebruik


   Door Lisa CareyWith technologie komt gemak, en de technologie van het internet groeit elke dag waardoor drukbezette mensen en consumenten om meer te doen in minder tijd. Enkele van de meest gebruikte internet-sites op te nemen; on-line banking, internet winkelen, on-line factuur betalen, onderzoek op onze vingertoppen, e-mail, instant messaging, foto-afbeelding opslaan en de oprichting en nog veel meer. Niet alleen kunnen we communiceren, rekeningen te betalen compleet vele andere dagelijkse taken, maar we kunnen ook onze kinderen helpen met huiswerk, doen onderzoek, het plannen van een vakantie, reserveringen maken (voor restaurants om te reizen) en zo veel andere dingen. Maar met deze technologie komt risicos, vooral als websites proberen te “personaliseren” van de site voor iedere burger, zelfs groet u bij naam als u zich aanmeldt inch Als gevolg daarvan steeds meer informatie wordt verzameld, en te houden dat de informatie veilig, meer en meer wachtwoorden aangemaakt.

Zoals personalisatie wordt standaard net als onze afhankelijkheid van vele websites om alles te doen van de te betalen rekeningen het toezicht op de activa van de beveiliging van deze informatie wordt van het allergrootste belang. Dus, hoe kunnen we vullen alle formulieren voor de sites die we nodig hebben als wachtwoorden te creëren die uniek zijn, ongewone en dat zal onze online-diensten en de boekhouding te beschermen?

Als je net als veel mensen, je waarschijnlijk een of twee wachtwoorden, afwisselend ze tussen sites, zodat je Dont uw wachtwoord vergeet. Of je schrijf ze op en bewaar ze niet te ver van de computer, zodat je Dont moeten op zoek gaan naar hen somewherebut. Internet security experts, evenals vele websites ons waarschuwen voor de gevaren van een eenvoudig wachtwoord, alsmede de gevaren van het hebben van onze wachtwoorden binnen gemakkelijke toegang. Een andere situatie die moet worden beschouwd is wat er gebeurt in geval van nood, handicap, ziekte of zelfs de dood, en uw gezin nodig heeft die wachtwoorden om uw financiën op orde te houden, en u bent de enige die wist wat uw wachtwoorden en waar ze zich bevinden.

Is er een veiliger alternatief voor het schrijven ze in een adresboek of op een stuk papier onder mijn toetsenbord? Absoluut, er is een software systeem voor de consument genoemd Roboform. Deze software niet alleen originele wachtwoorden genereert, maar slaat ze, en persoonlijke en financiële gegevens die veelvuldig worden gebruikt bij het werken online.

Roboform vult software online formulieren en creëert een veilige gecodeerde wachtwoorden. Het zal zelfs het genereren van een willekeurige, zeer veilig wachtwoord voor u wanneer u geraakt genereren. Het maakt gebruik van een kunstmatige intelligentie systeem dat is gemaakt om de identiteit te vormen, vullen ze net zo goed als te genereren en veilig opslaan wachtwoorden, houden van uw account informatie veilig is.

Dit formulier vulstof en wachtwoord service bespaart tijd en moeite als beveiliging biedt door: het beheren van wachtwoorden en u in te loggen automatisch als het invullen van lange formulieren voor registratie of winkelen afrekenen met slechts een klik. Deze functie snijdt ook bepalingen over de “aanslagen” waardoor het moeilijker voor keylogger software te werken in alle mogelijke pogingen om “stelen” van uw informatie.

Roboform Kenmerken:

-De mogelijkheid om een identiteit te creëren, maar hebben meerdere credit cards, adressen, gebruikersnamen en wachtwoorden opgeslagen.

Roboform-detecteert en vult in het drop-down boxen.

-Deze software detecteert wat de vorming van nummers moeten worden gebruikt, bijvoorbeeld is het telefoonnummer veld gepresenteerd in tien cijfers of een andere indeling en vult het formulier correct.

-Aanpassen van de informatie afhankelijk van het land locaties en tradities. Zo zal date formats worden ingevuld op basis van land locatie, zodat Amerikaanse data worden maand, dag, jaar, terwijl buitenlandse vormen vereisen dag, maand en jaar.

Customization-op basis van taal.

-Een hoogtepunt functie die aangeeft dat Roboform alleen moeten specifieke delen van het formulier in te vullen.

Roboform Bescherming en veiligheid diensten omvatten:

-Versleutelen van wachtwoorden voor meer veiligheid.

Generatie van willekeurige wachtwoorden.

-Detectie van “phishing” websites en alleen invullen van formulieren op legitieme websites.

-Voorkomt keyloggers, omdat het toetsenbord niet wordt gebruikt om formulieren te worden ingevuld.

Roboform eerst werd beschikbaar in 1999. Vanwege de populariteit en betrouwbaarheid, het is vertaald in 30 talen en wordt gebruikt door miljoenen over de hele wereld. Ook verkrijgbaar is RoboForm2Go, een van de eerste toepassingen die kunnen werken vanaf USB flash drives. RoboForm2Go is een draagbare versie van RoboForm dat de consument toelaat om hun wachtwoorden met hen en het vervoer van deze service genieten overal.

Roboform Robofrom2Go en zijn compatibel met veel verschillende besturingssystemen en software, waaronder: Internet Explorer, AOL, MSN, Firefox, IE 7 en Vista.

De kosten voor een ronde of desktop computer is 29,95 dollar. RoboForm2Go voor U 3 schijven of niet-U 3 schijven is verkrijgbaar voor € 19,95. De Palm-versie is $ 9,99. Een 30 dagen gratis trial is beschikbaar met een “No Questions Asked” Geld Terug Garantie.

Deze dienst is toegekend PC Magazines Editors Choice Award, Soft32.

coms Editors Review Award (Excellent in 5 / 5 categorieën) en de blauwe

lint FDM (Free Download Manager) Users Choice Award. Onafhankelijke reviews van consumenten zeggen telkens dat het “gemakkelijk te gebruiken,” een quality time saver en snel, snel, snel. ”

Roboform software kan niet alleen de consumenten tijd te besparen (en tijd is geld in veel gevallen), maar het beschermt ook hun persoonlijke en financiële informatie. De oprichting van unieke wachtwoorden, alsmede opheffing van keylogger toegang maakt alle gemakken van het gebruik van internet, niet alleen handig, maar veilig. Financiële informatie, online factuur betalen en meer kan veilig en effectief worden gedaan, en in geval van nood uw gezin zullen de informatie die zij nodig allemaal opgeslagen op een plaats, waardoor ze een beter niveau van veiligheid, niet alleen financieel, maar personally.Lisa Carey een bijdragende auteur voor Identity Theft Secrets: preventie en bescherming. U kunt tips over Identiteit diefstal bescherming, software, en het controleren van uw krediet, alsook meer over de geheimen van identiteitsdieven gebruikt bij de Identity Theft Secrets blog .

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.