Probeer The Harbour Village Beach Club, The Best Bonaire Hotel


   Door Peter R StewartBonaire in de Nederlandse Antillen heeft de Harbour Village Beach Club die terecht stelt dat de beste Bonaire Hotel, en is de enige plek om te verblijven op een Bonaire Vacation.

The Harbour Village Beach Club is een prachtig resort en zeer exclusieve, zeer vriendelijk, ontspannen, en rustig, zelfs wanneer het vol is.

Het is zeker de meest verfijnde en exclusieve plek om te verblijven in Bonaire. Het is gelegen in een eigen gebied vrij dicht bij de luchthaven aan de lijzijde van Bonaire op een prive weelderige vier hectare groot schiereiland, met prive-wit zandstrand en een jachthaven ..

Er zijn slechts 30 zeer stijlvol zeer goed uitgeruste kamers en suites met alle moderne comfort, met de villas direct aan het strand.

Het strand bij het hotel heeft mooie zand die je Dont krijgen elders in Bonaire, met veel ligstoelen, en onderdak van de palmbomen. Mogelijk is de grote attractie is dat je kunt snorkelen rechts af het strand in het kristal heldere water en er is veel vis te zien.

Een Bonaire vakantie pakket isnt lezen over iets wat u vaak genoeg gezien Bonaire is zon groot eiland, en de Harbour Village Beach Club is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van een groot eiland. Een van de grote dingen over Bonaire een vakantie is dat in tegenstelling tot andere Caribische eilanden het volledig isnt overweldigd door toeristen vooral degenen die komen uit schepen. Dat gezegd hebbende Bonaire isnt zon achterlijk isnt dat er iets te doen, heeft zij precies de juiste balans.

Om terug te keren naar de indrukwekkende Harbour Village Beach Club, is er geen twijfel het restaurant La Balandra is groot en de beste plaatsen zijn aan de rand van de rotsen, waar u kunt kijken vissen, krabben, leguanen, vogels en terwijl u het eten van een selectie van internationale en lokale Caribische gerechten.

Aandachtspunten omvatten het feit dat The Harbour Village Beach Club verwelkomt kinderen.

Bonaire is een 12 uur vliegen van Amsterdam.

Mosquito spray is nodig en de klamboes nodig zijn.

U zal worden gedaan om zeer welkom voelen bij The Harbour Village Beach Club, door de zeer vriendelijke beleefde en attente personeel. De hele plaats straalt gewoon kwaliteit, dus als je wilt gaan naar het Caribisch gebied, Dont willen de toeristische drukte, en zijn op zoek naar een high class resort, wanneer geen rekening een pakket Bonaire Vakantie en verblijf in het Harbour Village Beach Club .

Als u meer nformatie over Great Caribbean Vacation Spots willen worden ga dan naar Stewart http://www.worldwidevacationspots.com/categories/Caribbean-Hotel-Hideaways/Peter schrijft over in Kenia Safari evenals Wereldwijd Vacation Spots Hij raadt Travel Tennis een geweldig spel om op te spelen Holiday .

This entry was posted in Leisure and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.