Small Business Leningen en zakelijk onroerend goed leningen – Worst Case Scenario


   Door Steve BushMuch als de perfecte storm, de worst case scenario voor kredietnemers die commercieel onroerend goed leningen en leningen voor kleine bedrijven is niet een situatie dat de meeste mensen eigenlijk zou willen ervaren. Er zijn verschillende elementen die we geloven, zullen bijna altijd tot deze ernstige maar vermijdbare resultaat wanneer ze allemaal tegelijk aanwezig. Inzicht in elk van de onderwerpen kredietnemers in staat moet stellen om te voorkomen dat een potentieel verwoestende commerciële financiering uitkomst.

Wij hebben afzonderlijke rapporten dat elke onderliggende factor in detail te bespreken. Hier zijn de onderwerpen die naar onze mening zal meestal resulteren in een worst case scenario voor commerciële leningen indien aan alle vijf aanwezig zijn: (1) Met behulp van een geldschieter die in het verleden heeft een onaanvaardbare track record voor het met succes voltooien van commerciële leningen, (2) Omgaan met een onervaren commercial finance adviseur, (3) Het verkrijgen van bedrijfsfinanciering herinneren dat een optie voor de kredietgever omvat; (4) korte termijn financiering waarbij een kredietnemer niet tevens de mogelijkheid geboden om langer aan een langere termijn periode, en (5) Ongepast en niet-competitieve leningsvoorwaarden.

Er zijn waarschijnlijk veel zakelijke financiering scenarios waar het zal worden ondoenlijk om alle problemen beschreven in de vorige paragraaf te voorkomen. Onze primaire advies is om helemaal omstandigheden voorkomen dat alle vijf de factoren die er op hetzelfde moment. Een tweede aanbeveling is om ook naar alternatieve financiering voor kleine bedrijven leningen en commercieel onroerend goed leningen als een van de eerste twee elementen aanwezig zijn.

Het is duidelijk niet onze bedoeling om een rode vlag te trekken zonder daarvoor een pad voor het minimaliseren van de potentieel problematische omstandigheden samengevat hierboven. Het is belangrijk voor ondernemers om commerciële financiering die niet wordt beïnvloed door het ergste geval voorwaarden. Twee punten verdienen bijzondere aandacht.

Ten eerste is onze waarneming dat de worst case scenario voor kleine zakelijke kredieten hierboven beschreven is volledig vermijdbaar. Maar als je wilt een obstakel te vermijden, is het cruciaal dat u over een werkende begrip van wat je te vermijden, hoe het eruit ziet en eventuele speciale technieken die nodig zijn om het te omzeilen. Bijvoorbeeld, als u rijdt een auto, is het gezond verstand dat je niet opzettelijk rijdt uw voertuig tegen scherpe puntige voorwerpen die waarschijnlijk aan je banden lek.

Met commercieel onroerend goed leningen en commerciële leningen, de combinatie van de vijf factoren eerder opgemerkt in dit artikel zal doorgaans produceren gevolgen voor kleine bedrijven financiering die gelijkwaardig is aan veel erger dan alleen prikken van een band. Helaas, zonder de juiste advies en kennis zullen de meeste ondernemers niet bereid zijn te herkennen de juiste waarschuwingsborden voor het vermijden van bedrijfsfinanciering gevaren.

Ons tweede punt te benadrukken is dat kleine zakelijke kredieten complexer zijn dan de meeste kredietnemers realiseren. Er zijn een aantal bijkomende ernstige commerciële financiering belemmeringen dan die vermeld in dit korte artikel. Vanwege dit, is het belangrijk voor commerciële kredietnemers niet te eng gericht op de factoren die zijn opgenomen in het ergste geval hier besproken en gewoon voorkomen dat deze specifieke kwesties. Een brede aanpak van het werkkapitaal beheer moeten nemen voor een evenwichtige analyse van zowel het ergste geval aspecten en andere bedrijfskritische financieren terms.Steve Bush is een klein bedrijf leningen deskundige – leren hoe je fouten met commercieel onroerend goed leningen te voorkomen en te leren over strategieën voor het bedrijfsleven cash voorschotten en leningen tegen commerciële AEX Commercial Financing Group => http://aexcommercialfinancing.com

This entry was posted in Business, Estate, Real and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.