So You Wanna Be Your Blog ?

Monetize

   Door Gary VaseyYou een blog hebt en je blijft online lezen van artikelen over het maken van geld uit het, Je vraagt “waarom niet van mij?”

Nou, voordat je begint hier zijn een paar dingen in gedachten te houden en een paar programmas die u geld zal betalen.

Ontwikkeling van een strategie

Voordat je zelfs beginnen, stel jezelf een paar vragen.

1. Wat zal de focus van mijn blog;

2. Wie is de doelgroep;

3. Waarom komen ze op mijn blog en nog belangrijker, waarom komen ze weer terug;

4. Hoe zal ik mijn blog markt;

Let omgaan met deze vragen een voor een.

Wat zal de Focus van mijn blog?

Wat kunt u met gezag schrijven over dag in dag uit? Welke onderwerpen bent u geïnteresseerd in en expert in? Its geen gebruik het opzetten van een blog over de aandelenmarkt als je Dont begrijpen of laten niets van waarde te zeggen dus iets vinden waar je een toegevoegde waarde kan met vermelding van uw zaak. Vergeet niet, het creëren van een blog is gemakkelijk, maar voeden met nieuwe inhoud is moeilijk, tijdrovend en hard werken.

Dont denk materiaal over het kopiëren van iemand elses. Het moet de kwaliteit en de originele inhoud als je een publiek vooral een die terug zal komen ontwikkelen. Als je leest iets over het maken van geld van blogs is dit het een stuk van de informatie die je echt, echt nodig om te weten – Post kwaliteit.

Wie is mijn doelgroep?

Waarschijnlijk iets meer dan de meeste mensen kijken is wie is mijn publiek wie ben ik adverteren? U kunt gooien modder op de muur en zien wat stokken, maar er zijn meerdere redenen om uw doelgroep kennen en ze weet heel goed. Dus wie ben je gericht op het opschrijft en controleer regelmatig terug om te controleren of u leveren voor die doelgroep.

Waarom komen ze naar mijn blog?

Hopelijk omdat je iets van waarde te zeggen en omdat je zegt het goed. Je zou kunnen proberen om een persona te ontwikkelen of gewoon jezelf zijn, maar dit is waar terbeschikkingstelling kwaliteit en gezaghebbende inhoud komt in mensen zullen meer willen. Ja, u kunt proberen een paar trucjes, lopen sommige advertenties jezelf en ga zo maar door, maar op de nl van de dag dat u wilt herhalen de bezoekers u wilt een gemeenschap van aanhangers die zijn zo genomen door uw site dat ze vertellen hun vrienden over je te ontwikkelen.

Hoe zal ik mijn Blog markt?

Dit is waar de doelgroep en het onderwerp bij elkaar komen. Dit is waar je de ontwikkeling van een go-to-market strategie die bepaalt hoe bereikt u die doelgroep. Let zeggen dat uw doelgroep is kinderen College goed, wat weet je over hun gedrag? Hebben ze gebruiken Facebook? Hebben ze bezoeken bijzondere soorten sites? Zo ja, kunt u beginnen om reclame plaatsing strategieën. U moet uw doelgroep kennen en dan een marketing-strategie die zich richt op het ondersteunen van dat gedrag te bouwen.

U moet schrijf uw antwoorden in een korte plan en verwijzen naar het vaak. Zorg ervoor dat u vast aan dit plan en niet kruipend opzij.

OK Maar How Do I Make Some Money?

Om te beginnen wat geld te maken, moet u zich aanmelden voor Google Adsense en plaats enkele Google-advertenties op de site in eerste instantie, maar ik zou beginnen met inhoud en verkeersgegevens te bouwen voordat u alle andere vormen van reclame toe te voegen. Behalve voor een ..

U moet aanmelden om te schrijven wat betaald blog artikelen. Er zijn veel van dergelijke regelingen en hebben elk hun eigen criteria voor het aanvaarden van websites in hun programmas. U wont krijgt veel betaald op het eerste misschien $ 3 tot $ 5 per post, maar het geeft je een goed gevoel om dat geld komt in.This artikel door marketing expert Dr Gary M. Vasey zien. Catch zijn artikelen op zijn blog – Blogspayu ?

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.