Sporting Take A Chance On Orlando voor uw volgende vakantie


   Door Mark WhichardOrlando, Florida steeds meer en meer een mekka voor vakantiegangers. Er zijn vele redenen voor, en een ik wil nu onderzoeken is de sportieve of actieve kant van de Orlando vakantie.

Nu, praten met een vriend onlangs over sportieve vakantie ik bijna didnt brengen talrijke sportieve Orlando attracties. Hij had het over te gaan wandelen in de Rocky Mountains voor een week of twee. En hij noemde ook afstand fietsen vakantie als een goede manier door te brengen de zomer (en hij bedoelde de hele zomer, niet alleen een korte vakantie!). Marathon lopen? Tuurlijk, waarom niet. (Hoewel ook hij het erover eens dat het runnen van een marathon is niet echt een vakantie. Maar hij deed dringen erop aan dat wanneer u een reis naar een stad om een marathon u naar grote steden te bezoeken die u nog nooit anders gezien lopen.)

Orlando De actieve kant kan omvatten dergelijke intense activiteiten, maar voor de familie, of voor iedereen die wil activiteit, maar doesnt willen theyre voelen in training voor de Olympische Spelen, kan het ideaal.

Een beroemd actief attractie is Boggy Creek Airboat Rides. Gestart door een paar in 1994, is It uitgegroeid tot een van de top 10 Orlando attracties, volgens het Orlando Business Journal.

Zij bieden een hoge snelheid Airboat Rides on Lake Tohopekaliga (of “Sleeping Tiger Lake”) een 12.000 hectare groot meer, waar u kunt aan boord een 6-passagier of 18-passagiersboot en echt opstijgen op dat meer. Net tot 65 mph. Dat is niet zo snel kan lijken op de snelweg, maar in een Airboat kan sensatie u of chillen u (beide, eigenlijk, als je vroeg in de ochtend).

Speeding mee op het meer kun je blik op een breed scala van haar wetland vogels, zoals kale adelaars, kraanvogels, reigers en visarenden. Wat brengt een belangrijk punt: de airboats vrijwel drijven op het water, zodat ze minder invasieve de meren planten en dieren in het wild bewoners dan gewone propeller aangedreven boten.

Voor iets een beetje meer alledaagse, wat dacht je van een rondje golf? Of als je echt een golf liefhebber, kunt u elke dag een ronde op een andere cursus voor, oh, zeg ongeveer 5 rechte maanden, sinds Orlando ongeveer 150 golfbanen met elk van hen bekend te worden in wezen van wereldklasse faciliteiten.

Sommige plaatsen zijn alleen voor golf. Championsgate Golf Club, bijvoorbeeld, biedt twee 18-holes championship golfbanen, naar verluidt tot de beste in de VS. Het resort gastheren verschillende toernooien waaronder de populaire World Punten Vader / Zoon Challenge.

Maar als youre niet up-to kampioenschap spelen nog, de meeste opleidingen hebben professionele coaches om u te helpen uw spel te verbeteren. De stad heeft zelfs zes golfinstructie academies die gebruik maken van gepersonaliseerde onderwijsmethoden en state of the art apparatuur.

En als je wilt een verandering van tempo van de grote tijd (en grote natuurlijk) golf, veel resorts hier ook over mini-golf courses.

Bijvoorbeeld, is een nieuw avontuur stijl minigolfbaan ontworpen als een Hawaiiaanse oase. Vuur en giet lava uit een vijftig meter hoge vulkaan. Hawaiian Rumble Adventure Golf trekt mensen met hun ritmische muziek en verfijnd design. Holes variëren van beginner tot gevorderde, en zijn thematisch ingericht.

There is ook de Congo River Adventure Golf cursus waar u kunt nemen het hele gezin hoog op reusachtige watervallen en rotsachtige bergtoppen of diep naar mysterieuze grotten.

Je bedoelt youve nooit golfed je een weg door tropische regenwouden, springen over rivier stroomversnellingen, en grondig te genieten van jezelf, ongeacht hoe hoog je score is?

Nou, misschien dan Orlando is de plek om golf (of mini-golf), zoals youve nooit gedroomd.

There is veel meer aan de sportieve kant van Orlando dan dit, maar voor golfliefhebbers, misschien Ive genoeg gezegd en ik laat u uw reserveringen te maken voor dit grote, mooie city.Mark Whichard is een Orlando Vakantiehuizen deskundige. Als u wilt genieten van een Orlando Vacation in stijl, dan vind je op zijn websites http://www.qualityvillarentals.com en http://www.orlandodisneyvillas.com

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.