tips voor het kiezen Een Tweedehands Audi Cabriolet


   Door Louis RixThere zijn bepaalde risicos voor het kopen van een gebruikte auto, ongeacht het merk van het echter als autos gaan, dan is een tweedehands Audi Cabriolet is een van de betere modellen te kiezen. Audi staan bekend om hun betrouwbaarheid en kracht en dus als goed keek na de test van de tijd en uitstekende tweedehands autos staan kan worden gevonden.

Zoals de Convertible heeft een dak dat zich terugtrekt dit moet uw startpunt bij het zoeken over de auto tijdens een inspectie worden. Het dak moet trekken rustig en soepel zonder stottert tijdens het rijden. Wanneer naar beneden op de auto moet perfect passen en er mogen geen lacunes. Je hebt ook te geven het een goede inspectie om ervoor te zorgen dat er geen tekenen zijn van problemen met het materiaal op het dak van slijtage. Kijk dit over nauw samen om ervoor te zorgen dat het isnt gaan versleten of ervoor te zorgen dat reparaties en patch banen niet zijn aangebracht.

Als het model van tweedehands Audi cabrio u overweegt te kopen heeft lederen interieur en het stuurwiel, te controleren op tekenen van slijtage en wrijving op de leer. Controleer ook het dashboard voor het tekenen van kleuring van de zon verblinding door de voorruit. Uiteraard is een proefrit is een noodzaak en dit moet zo volledig mogelijk te zijn. Neem de auto via haar schreden in de stad, op landwegen en een stuk van de snelweg, indien mogelijk. Dit zal u toelaten om een goed gevoel van hoe de auto handvatten op alle vlakken weg te krijgen en op verschillende snelheden.

Voordat je de auto koopt, zorg ervoor dat u in staat zou zijn om de verzekering voor het model veroorloven. Dus vergelijk verzekeringspremies online. U zou ook moeten nadenken reserve aan de lopende kosten van de auto. Hoeveel de auto zou kosten in de brandstof gemiddeld je ook moeten kiezen tussen diesel en benzine modellen. Altijd op de hoogte dat herstellingen en vervangingen zou moeten worden betaald voor in de toekomst als ze opduiken. U kunt gebruik maken van het internet om erachter te komen wat de verschillende onderdelen zoals een vervangende uitlaat, remblokken of lichten zou kosten alvorens te kopen.

Natuurlijk is de meerderheid van de mensen hebben niet het geld te sparen om de auto te kopen ter plaatse. Dus ook rekening met uw financiële mogelijkheden. De keuzes die je hebt zal afhangen van factoren zoals uw kredietwaardigheid, de termen die u wilt de lening over te nemen en hoeveel u vragen om te lenen. Als het kopen van een auto-dealer zal je waarschijnlijk worden aangeboden een lening van hen, maar de rente waarschijnlijk hoger zullen zijn dan als je had gezocht voor de lening zelf. Soms is een dealerschap zal aanbieden leningen die komen met 0 financiën en als je kunt veroorloven terug te betalen binnen deze periode dan te kiezen voor deze optie kan de goedkoopste manier van het kopen van uw tweedehands Audi Cabrio. Als de auto u koopt moet u een aanzienlijk bedrag en uw credit rating lenen minder dan perfect overweeg dan te kijken naar een beveiligde lening. Maar wanneer het doen dus je moet niet vergeten dat je op risico van verlies van de auto als het wordt genomen als de beveiliging totdat u hebt betaald uit de hele loan.Louis Rix is een directeur van NetCars, een van de toonaangevende autorijden de UK websites. Het eerst vastgesteld in januari 2000, het biedt auto financieren, leningen en verzekeringen. We bieden ook een online zoeken naar gebruikte auto Audi Cars .