Top 5 Virginia Real Estate Counties Reviewed


   Door Brian GarvinAmherst County, VA. – De Amherst County, VA Real Estate markt heeft veel voordelen voor zowel Real Estate Real Estate kopers en verkopers. Amherst is vastbesloten om de voortgang en groei, evenals een regio van mensen die er voor elkaar in de slechtste tijden. De huidige hoofdplaats is Colleen, die door Nelson County. Tabak, appelboomgaarden, winning, zuivering en hout zijn allemaal kenmerken characterists van dit gebied. De Appalacian trein loopt 25 mijl door de provincie, en u kunt ook gebruik maken van de Virginia Blue Ridge Railway Trail. Veel woningen in dit gebied hebben dat oude, 1900s rustieke look.

Appomattox County, VA. – In 1845 werd deze regio gestart vanuit Buckingham, Prince Edward, Campbell en Charlotte County. Deze hele provincie is vernoemd naar de Appomattox Rivier. Dit is ook dezelfde regio waar Zuidelijke generaal Robert Lee gaf het op en draaide zich in de armen van Ulysses S. Grant, die gebeurde op de McLean huis. Een vierkante mijl van deze provincie is gewoon water, maar de andere 335 vierkante mijlen land. U kunt ook het Holiday Lake State Park en het Paradijs Lake Campground terwijl youre hier als je liefde wandelen. Vrijdag Cheers vindt alleen plaats hier van februari tot oktober. Deze regio sporten ook de Lions Club Food Festival in mei. Maak je klaar voor veel barbecues, garnalen en meerval.

Bedford County, VA. – Deze regio heeft grote vervoer verbindingen en is redelijk dicht bij Washington, DC, evenals Richmond die de State Capitol van Virginia. Oosten van Roanoke, VA., Deze county beslaat ongeveer 764 vierkante kilometer. Binnen een dag kunt u in een van de belangrijkste Mid-Atlantische steden, waardoor dit een grote vraag naar ruimte voor VA Real Estate kopers en verkopers Real Estate. Als u in het water sport, jacht, kamperen, vissen en wandelen, kan dit gebied ontvangen u heel goed. Er is een sterk gevoel van gemeenschap en loyaliteit onder de mensen van dit gebied, en home waarden zijn stabiel gebleven, ondanks de huidige recessie.

Campbell County, VA. – Deze provincie werd opgericht in 1789 en vernoemd naar kolonel Arthur Campbell. Dit gebied is berucht om zijn schoonheid en de beschikbare natuurlijke hulpbronnen. In 1936 werd een dam gebouwd in dit gebied, die sinds kort een toeristische val genaamd Norris Lake. Baseball, Zwemmen, basketbal, voetbal en voetbal zijn erg populair rond de Campbell County regio. Als je hier moet je ook overwegen een bezoek aan het Avoca Museum en het National D-Day Memorial. Jaarlijkse Festiviteiten in deze regio zijn de Wine Festival evenals de jaarlijkse Tractor Pull. Tabak gebruikt om de belangrijkste industrie hier, maar de laatste tijd veel andere succesvolle ondernemingen zijn begonnen ontluikende ook.

Buckingham County, VA. – Buckingham rust zuiden van de James River, pal in het midden van de staat Virginia. Deze provincie is opgericht in 1761, en voordat deze het was een deel van Albemarle County. Sommigen beweren deze regio werd uitgeroepen van de Hertog van Buckingham in Nelgnad. Anderen beweren dat werd vernoemd naar Archibald Cary op Willis Creek. Wat ook het geval, terwijl youre in Buckingham zeker naar het huis van Carter G. Woodson bekijken wie is de vader van de African American geschiedenis en de Black History Month. Deze regio is ook de thuisbasis van Onafhankelijkheidsoorlog soldaat Peter Francisco.Allow Virginia Real Estate Guru Jeffrey D. West u meer over Virginia Real Estate Counties dit zeer seconde. U kunt op elk moment een bezoek aan onze website hebben wij een groot aantal middelen om u te helpen vinden wat u nodig heeft, zonder verplichting .

This entry was posted in Estate, Real and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.