Travel in Bangkok: How To The Right Transport vinden voor Day Tour


   Door Cherdkiat TaesookavatTravel in Bangkok soms nooit gemakkelijk voor veel toeristen als buitenlander zijn er vele soorten van openbaar vervoer beschikbaar. Bovendien kan het zijn dat als je wilt gaan sommige gebied dat er slechts een type van vervoer kan de toegang tot. Daarom is het zeer essentieel voor buitenlandse toeristen naar alle details betreffen onderzoek naar vervoer in Bangkok om de tijd van uw reis op te slaan en te beschermen dat u per ongeluk verloren. Het volgende artikel geeft uitgebreide gids over het openbaar vervoer, die je effectief kunt kiezen om je tijd en geld te besparen. Het is in tegenstelling tot de soort van algemene gids die je nergens anders kunt vinden op het internet, omdat dit artikel werd geschreven door Thais die leven in Bangkok meer dan twintig jaar, zodat u kunt rusten verzekeren dat u informatie krijgt van een deskundige.

Er zijn twee soorten van de Mass Transit in Bangkok, de BTS-dienst en de Mass Rapid Transit (MRT) Metro dienst zodat zij simpele kaart die je gemakkelijk kunt begrijpen, maar deze soorten als de volgende zijn ingewikkelder dan de Bangkok Mass Transit hebben.

1.Tuk Tuk (driewielige taxi)

Voor sommigen van u die al hebt bezocht Bangkok voor enkele keer kan worden vertrouwd met dit soort vervoer. Ze zijn een soort van niet-air condition taxi, die u kunt hen vragen u te nemen om overal in Bangkok gebied. De meest duidelijke voordeel van het gebruik van Tuk Tuk is de prijs is echt goedkoop en je kunt onderhandelen over de prijs voordat u besluit te nemen. De eerste vuistregel voor het gebruik van Tuk Tuk is dat je moet onderhandelen om goedkopere prijs te krijgen en dit is mogelijk. Normaal gesproken kun je onderhandelen voor maximaal 50 tot 100 Baht minder dat wat de bestuurder te bieden, indien de bestuurder weigert korting, verspil je tijd niet met hem, en ga voor een andere. Echter, door het nemen van Tuk Tuk, afgezien van je lagere prijs kunnen krijgen, is het ook kunt u buiten omgeving zien wanneer u op reis gaat, zodat ze heel geschikt zijn voor sommigen van u die graag in de open lucht vervoer en geniet van Bangkok bezoeken van bezienswaardigheden. Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die u moet overwegen bij het gebruik van Tuk Tuk, moet u kiezen voor de auto die in goede staat en is geldig gele kentekenplaat. Het is ook mogelijk om vragen te zien rijbewijs van de bestuurder in geval van nood en terwijl Tuk Tuk wordt uitgevoerd, moet u voorzichtig en houd het spoor van een auto strak, vooral als u uw kind, moet je houd ze met je orgaan voor de veiligheid tijdens het Tuk Tuk wordt uitgevoerd ook.

2. Bus

Het is heel vaak voor Bankokians op bus nemen, maar voor de buitenlandse reizigers, vooral eerste keer alleen te krijgen in de war. Dit komt omdat er bijna vijfhonderd buslijnen in Bangkok. Echter, de bus is het goedkoopste vervoer in Bangkok. Er is informatie over Bangkok bus lijn beschikbaar in het toeristische informatiecentrum rond Bangkok gebied. Het nadeel van het busvervoer is moet je de naam van bestemming weten dat u gaat bezoeken, dus het schijnt erg lastig te zijn voor eerste bezoek reizigers. Daarom, als u van plan om de bus te gebruiken als u grote vervoer, zorg ervoor dat je studie over busroutes, het nummer en de naam van de bestemmingen die u gaat bezoeken.

3. Air-conditioned taxi

Dit is waarschijnlijk de meest handige manier van vervoer en het is ook veel te kosten. Fare is gevarieerd afhankelijk van de afstand van uw reis. De afstand en het tarief wordt automatisch berekend door elektronische meter, zodat u niet hoeft te vragen om prijsopgave of maak onderhandelingen. Het enige wat u hoeft te doen is de naam weten van bestemming en vertel de driver.Cherdkiat Taesookavat, het verstrekken van informatie en folders over Bangkok Travel Guide, gaat u naar Bangkok

This entry was posted in Naar huis and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.