Travel Marketing Tips voor de Sales Rep


   Door Anthony J. NamataSales vertegenwoordigers in de reissector hebben een ding gemeen – theyre verwachting naar buiten stap en brengen in het bedrijf door de deur. Ik herinner me nog toen ik voor het eerst werd aangenomen, mijn baas zei,OK,s there de deur, ga brengen in het bedrijf!. In dit artikel zal ik bieden eenvoudige maar effectieve tips en technieken die ik gebruikt om klanten te brengen in door de deur zonder ooit intensivering buiten.

Na werkzaam geweest als Marketing Executive bij een reisbureau in Dar es Salaam voor 9 jaar en doet het goed, wil ik met u delen hoe krijgen klanten via de deur is helemaal niet moeilijk te volgen als je een paar zeer eenvoudige en beproefde stappen dat gebruikte ik mezelf om mijn vakantiegangers afdeling om te zetten in de meest spraakmakende en lees-afdeling over reizen in de stad.

Of uw bedrijf is nieuw of goed ingeburgerd, uitgaan om cliënten pocheren van andere reisbureaus door een van beide onderbieding luchtvaarttarieven of het aanbieden van obsceen, tot onhoudbare prikkels het bedrijf uw manier schommel, isnt alleen wanhopige en kortzichtig, isnt het ga je heel ver komen. Als youre serieus over het bouwen van een bloeiende reissector, beginnen door eerst voelen dat uw product; krijgen om uw klanten te kennen en het bijwonen van hun behoeften in ernst. Ik zal u een paar trucs die werkte voor mij keer op keer.

Na de ronde doen een beroep op lokale bedrijven om te proberen en trommel van een aantal nieuwe zakelijke accounts, realiseerde ik me, na slechts een paar maanden, dat het wasnt gaan werken. Maar ik ga wasnt op te geven. Ik was vastbesloten om mijn baan te houden en om een succes van te maken. En dus ik vurig op zoek gegaan naar een hoek van elke andere instantie over het hoofd gezien had. Ik begon pakketreizen naar de buurlanden en de Indische Oceaan eilanden! Publiceerde ik een nieuwsbrief dat de bestemmingen die ik had uitgekozen voor hen featured, en gemaild dat uit aan klanten en prospects over de stad. Het was makkelijk. En omdat ik de enige was dit te doen, kreeg ik overspoeld! Het werkte. Ik heb eindelijk had ze komen door de deur.

En nu Ill geven u een paar tips over hoe ik maakte ze zich speciaal voelen wanneer ze stapte inch

Als u havent kreeg de gegevens van uw klant wil op de bestemming ze willen reizen te bieden aan de informatie te vinden en hebben zij de aan hen geleverde. Ik gebruikte de hand geschreven gratis enten dook in de post of geleverd door een bode om informatie te sturen naar hen … met misschien een brochure of een offerte bijgevoegd. Je weet wat Im een verwijzing naar? De persoonlijke touch! Het werkt wonderen elke keer. Alleen omdat je Dont over de informatie die ze willen binnen handbereik doesnt betekenen youre gaan met het bedrijf verliezen. Blijf kalm. Dont paniek. Onzekerheid kan verlies je een klant. Promise te leveren de informatie die ze nodig hebben. Ze wont denkt dat een minder van je. Integendeel, ze waarderen je aanbieden om te helpen … en niet te vergeten uw oprechtheid.

Here is nog een tip: let op uw klant. Houd alle oproepen, en Dont maak oogcontact met andere klanten, terwijl het bijwonen van de een op de voorkant van je. Soms zijn ze zouden gebruiken dat venster om een poging om de wachtrij springen. Niets There is er mis met erkenning van hun aanwezigheid met een knipoog en een glimlach, maar Dont verwennen hen. Concentreer je op de persoon zit voor je. En alsjeblieft, blijf kalm. Je moet verschijnenonder controlevoor hen om het vertrouwen in de reis-rep theyre hebben te maken hebben. Its all about stadium beheer.

Dus: de volgende keer youre om alle stress over je job in de reissector, herinner me om kalm blijven en uw klant voorop te stellen. Prospectie voor nieuwe klanten, in deze industrie bijzonder isnt zo eenvoudig als ABC. Zoek naar een hoek van uw concurrenten havent cottoned op en exploiteren die in uw voordeel. Maar onthoud: de persoonlijke aanpak en aandacht voor detail is absoluut essentieel voor uw succes in de reis-industry.Anthony J. NAMATA is een succesvolle Internet ondernemer en auteur van De Gems Report. Hij is ook de eigenaar van de Ondernemer Paperbacks – en zet zich in voor het helpen van mensen in de ontwikkelingslanden te vinden financiële onafhankelijkheid en vrijheid met SFI Marketing Group .

This entry was posted in Travel and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.