Travel, U en Uw telefoon


   Door Adam WhiteYour telefoon en de manier om contact te houden met dierbaren is vaak een meer dan keek bij het plannen van een reis. Zoek uit wat u moet weten, voordat je gaat.

Amerikaanse consumenten hebben veel opties beschikbaar bellen terwijl hij op vakantie. Laat u informeren over uw mogelijkheden wanneer ze reizen in heel Amerika.

Openbare en betaaltelefoons

Deze zijn vaak meer dan keek deze dagen, maar kan belangrijk zijn wanneer u op vakantie.

Lokale en interlokale tarieven bellen vanuit betalen telefoons en telefoons in openbare plaatsen, zoals ziekenhuizen, hotels en motels, kan variëren. Bij gebruik van een openbare telefoon komt u over een Operator Service Provider (OSP). Zij bieden de lange afstand dienst.

De Federal Communications Commission (FCC) regels vereisen elk openbaar en betalen telefoon provider om te posten, in het zicht, op of in de buurt van de telefoon, de naam, het adres en het gratis telefoonnummer van de OSP. Kijk naar deze gedrukte informatie op of nabij de telefoon om te bepalen welke Operator Service Providers (OSP) is het verstrekken van dienst.

De geplaatste informatie moet ook een schriftelijke mededeling dat de tarieven voor operator-gesteunde oproepen zijn beschikbaar op aanvraag, dat consumenten recht hebben op toegang tot de snelweg lange afstand luchtvaartmaatschappij van hun keuze te krijgen, en dat de consument een beroep kan doen van hun voorkeur die gebruik maken van dat telefoon.

Om te bepalen welke OSP uw oproep wordt behandeling, pick-up de ontvanger en bel uw nummer. Nadat u het nummer hoort u een bericht van de OSP, de identificatie zelf. En door te drukken niet meer dan 2 sleutels ook de opname zal u vertellen hoeveel uw telefoontje zal kosten. U kunt gebruik van deze vervoerder of de toegang tot uw voorkeur vervoerder door opknoping en het nummer van hun toegangscode.

Het is belangrijk op dit punt op te merken dat het gebruik van een visitekaartje is afgegeven door de gewenste vervoerder, zal je niet komen met die maatschappij, tenzij u bellen de toegangscode eerst.

Je bent in staat om gratis te bellen vanuit telefooncellen aan een exploitant of naar directory bijstand zonder neerlegging van een muntstuk. U kunt ook bellen naar andere 800, 866, 877 en 888 nummers.

Hulpdiensten oproepen naar 911 zijn gratis net als de lokale oproepen om Telecommunicatie Relay Services. Deze dienst kunt u bellen naar en van personen die doof, hardhorig of spraak uitgeschakeld.

  Telefoonkaarten

Prepaid telefoonkaarten, kunt u om tijd te kopen op een telefoon van tevoren. Prepaid-kaarten kunnen worden gekocht met een vast aantal minuten of een vast bedrag. U plaatst de oproep en wanneer de tijd of geld op de kaart op is het gesprek beëindigd. Deze kaarten zijn erg handig en ontkennen de noodzaak om de munten dragen.

Deze kaarten worden verkocht in een groot aantal locaties met inbegrip van – postkantoren, kiosken, reisbureaus, boodschappen-en convenience stores. Als u geen krediet op uw telefoon kaart wat kunt u het herladenmet behulp van uw creditcard.

Een punt om in gedachten te houden is dat een toeslag of verbinding vergoeding kan van toepassing als u bellen met behulp van een pay telefoon.

Mobile of “cel” telefoons

Inname van uw mobiele telefoon met je mee op een reis is handig, maar het kan niet rendabel zijn wanneer u reist buiten uw eigen roeping gebied, vooral als je Dont hebben een landelijke lange afstand belpakket.

Mobiele telefoon providers hebben hun eigen dienst gebied, zijn eigen factureringssysteem en kosten voor roaming. Voor het selecteren van een plan, zorg ervoor dat je begrijpt uw huis belt gebied grenzen en je roaming kosten plan.

Vergeet ook niet je betaalt wanneer u plaats of een oproep ontvangt.

Als u van plan uw mobiele telefoon te gebruiken tijdens het reizen, belt u uw provider om te vragen over de tarieven buiten uw eigen regio belt, roaming tarieven en al dan niet kunt u internationale gesprekken.

Bel uw provider om te achterhalen of pre-paid telefoonkaarten kunnen worden gebruikt met uw mobiele telefoon. Sommige prepaid kaarten wont werken met mobiele telefoons of het verhogen van de tarieven per minuut afroepingspercentage waardoor het zeer duur.

Een laatste opmerking over de veiligheid. Verschillende Amerikaanse staten hebben wetgeving die het gebruik van hand-held mobiele telefoons tijdens het rijden. Zorg ervoor dat je de regels kent.

Heb een leuke, veilige reis en in contact blijven.

Met u in Technologie

Adam WhiteAdam is de niet-technische adviseur voor Ontdek-VoIP.info, de bespreking van VoIP Cell Phones and VoIP service providers .

This entry was posted in Travel and tagged , , , . Bookmark the permalink.